Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בהמשך לשרשור שפתחתי כאן לפני כמה ימים בקשר לריחות דלק חריפים, אני פותח כאן כעת שרשור חדש כי השרשור הקודם נהיה ארוך ומסורבל.

הסיבה לריחות לאחר בדיקה ואימות היא נזילה קטנה שקיימת במחברים של משאבת הדלק, יוצא מהאיזור המסומן זרם קטן של דלק כאשר הרכב מונע. (אין בעיה בחיבור המהיר, יש שם סדק קטן שדרכו יוצא זרם של דלק)

unnamed2.jpg

האם יש אפשרות לאטום באיזושהי צורה את הסדק הקטן שנוצר שם? המשאבה עצמה תקינה, היא הותקנה לפני שנה וחצי מפירוק (ירדה מרכב משנתון מתקדם יחסית)

משאבה מקורית חדשה בארץ מעל 2000 שקל. (עם תחליפי אני לא רוצה להתעסק)

וכמובן אפשרות להזמין מאיביי בכמה מאות שקלים, אך יש צורך להשבית את הרכב לשבועיים, כי זאת סכנת נפשות לנסוע עם נזילה של דלק.

דעות?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

IMG_20180819_140930.jpg

מצאתי את המשאבת דלק הקודמת שהחלפתי לפני שנה וחצי, שמרתי אותה במחסן. (היא לא תקינה)

המחבר העליון לא נוזל בה, האם ניתן באיזושהי צורה לפרק את הפלסטיק העליון ולהעביר למשאבה הקיימת? לא הצלחתי להבין אם ניתן לפרק. אין ברגים.

פורסם

מה לא תקין במשאבה הישנה? אם זה רק המנוע החשמלי של המשאבה, ניתן להעביר אותו מהמכלול הנוכחי לישן

יום טוב גם לך

פורסם

הייתה לי תקלה כזאת בפיאט טיפו (הישנה).

מכסה עליון של מכלול המשאבה נסדק. זה היה לפני 20 שנה. חבל שמאז המכלול לא שופר.

כמו שאמר יגאל, אם מוצאים משאבה אחרת עם מנוע לא תקין אבל פלסטיק שלם, אפשר להרכיב משתיים אחת.

תיזהר בסגירה על אום פלסטיק שמהדק את המשאבה. אצלי הוא נשבר בהרכבה, הייתי צריך להחליף גם אותו.

לאטום את הסדק באופן שיחזיק לא נראה לי שאפשרי.

פורסם

המשאבה הישנה לעיתים אפשרה להניע את הרכב, לעיתים לא. אני מניח שהבעיה בה הייתה המנוע החשמלי.

יש סרטון \ מדריך שמסביר כיצד להעביר חלקים ממשאבה אחת לשניה?

פורסם

כמו שהערכתי בשירשור הקודם שלך..מוזר שלא הבחנת בזה מההתחלה. באמת מוזר שלא שינו את המיכלול הזה...גם בפונטו אותה מחלה..משאבה נוזלת מחלק עליון לרוב באיזור המחברים. מה שנותר באמת לראות אם את הבסיס הזה ניתן להעביר למשאבה הישנה. תנסה כי אם אפשר לא צריך להיות פרופסור.

פורסם (נערך)

לא רואה דרך להעביר את הבסיס העליון למשאבה הישנה, התעסקתי עם זה מעל לשעה כבר.

כרגע השאלה היא האם ללכת על משאבה מפירוק או תחליפי סיני? (אפשר לבנות על משאבה תחליפת שתחזיק שנתיים שלוש בנסועה של 10 אלף ק"מ בשנה? )

אני קורא בפורומים בחו"ל על אנשים שפתרו את הבעיה הזאת בעזרת דבקים עמידים. האם אתם בטוחים שלא קיים דבק שיכול לתת מענה בעניין הזה? חשבתי להשתמש בדבק אפוקסי גמיש. (נקרא בשפת העם אפוקסי "נקניק") ראיתי המון אנשים שמתקנים ככה חלקי פלסטיק ומחזירים אותם באופן הזה לכשרותם המלאה. השאלה אם דבק אפוקסי כזה יכול לעמוד בלחץ של מערכת הדלק?

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם

היתה לי בעיה דומה במחבר פלסטיק שנשבר בפונטו

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=138010

החלפתי רק את ראש המשאבה, מאמין שאצלך גם אפשר אבל זו התעסקות.

אין מניעה להשתמש במשאבה תחליפית, אני עם תחליפיות על 2 פונטו שבעלותי והם מתפקדות כבר למעלה מ 10 שנים.

פורסם

אפשרות נוספת, אני יכול להשיג משאבת דלק של VDO מאמזון גרמניה ב-740 שקלים עד לדלת. ממה שאני מבין מדובר בחברה איכותית שהיא יצרנית OEM עבור המון רכבים. מה דעתכם?

פורסם
היתה לי בעיה דומה במחבר פלסטיק שנשבר בפונטו

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=138010

החלפתי רק את ראש המשאבה, מאמין שאצלך גם אפשר אבל זו התעסקות.

אין מניעה להשתמש במשאבה תחליפית, אני עם תחליפיות על 2 פונטו שבעלותי והם מתפקדות כבר למעלה מ 10 שנים.

תחליפית סינית מותג מדבקה או של יצרן מוכר?

פורסם
תחליפית סינית מותג מדבקה או של יצרן מוכר?

סינית

כמו שאמרתי יש לי כאלו ב 2 רכבי פונטו שעלות המשאבה היתה פחות מ 200 ש"ח ומחזיקות עד היום.

פלסטיק זה פלסטיק ויסדק גם במשאבה סינית וגם במשאבה מקורית.

פורסם (נערך)

לא מסכים איתך, יש כל מיני סוגים ואיכויות של פלסטיק, עברו תחת ידי עשרות אם לא מאות מוצרים סיניים עשויים מפלסטיק שהתפרקו לי ביד אחרי מספר שימושים, ובמקביל עברו תחת ידי עשרות מוצרים עשויי פלסטיק, חלקם סיניים כמובן, שהחזיקו ועדיין מחזיקים שנים רבות.

אני לא חושש מכך שהמשאבה תנזל, אני יותר חושש מכך שהמנוע ישבוק חיים אחרי מספר חודשיים ואז שוב פעם אני אהיה בסרט הזה, שכאמור כבר הייתי בו לפני שנה וחצי, אז המנוע של המשאבה המקורית שהגיעה עם הרכב שבק חיים.

למרות כל הנאמר, אני כניראה ארכוש את המשאבה הסינית כי גם ככה אני לא מתכוון להחזיק ברכב הזה עוד שנים רבות, וגם כי עבודת ההחלפה היא מאד פשוטה בפנדה, אין צורך לפרק את מיכל הדלק, וכל התהליך אמור לקחת פחות משעה אפילו לחסר ניסיון וכישורים שכמותי. :-)

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם

אתה מדבר על אמזון בריטניה? לא ראיתי שהם שולחים, רק אמזון גרמניה שולחים משאבה של VDO.

• תוכן חדש...