Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלוש שנים עם סקודה ייטי, מני שלף את האקסלים, חידד את המחשבונים, והביא לנו את אחד הסיכומים המפורטים והמדויקים שראינו מחיינו. לנו לא נותר אלא לעשות קופי-פייסט ולשתף אתכם.

5.jpgMAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

סיכום מעולה, נהנתי לקרוא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהחלט סיכום מצויין.

על אף הירידה לפרטים, הכתיבה נעימה וזורמת. קל לקרוא.

כל הכבוד!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כל הכבוד, סיכום מצוין לאחלה אוטו!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ישנה בעיה עם התחשיב. התחשיב לוקח מחירון משוקלל בחישוב סך כל ההוצאות על הרכב. במבט זריז על מה שהולך ביד-2, לדעתי הסיכוי לקבל משהו שאפילו קרוב למחיר מחירון קלוש ביותר. לדעתי, יש לקצץ לפחות 10,000 ש"ח כדי להגיע למחיר מכירה פוטנציאלי.

פורסם

הרכב 4*4?

אם לא, למה כוונך בכך שאין מרחב רגליים מאחור לנוסע אמצעי בגלל תעלת ההינע?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

התעלה היא חלק מיציקת השלדה, זה שאין דרייבשאפט בתוכה לא אומר שהתעלה עצמה לא שם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סיכום מעניין ואינפורמטיבי, כתיבה נהדרת.

מני, כל הכבוד שאתה טורח לשמור ולתעד כל דבר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
ישנה בעיה עם התחשיב. התחשיב לוקח מחירון משוקלל בחישוב סך כל ההוצאות על הרכב. במבט זריז על מה שהולך ביד-2, לדעתי הסיכוי לקבל משהו שאפילו קרוב למחיר מחירון קלוש ביותר. לדעתי, יש לקצץ לפחות 10,000 ש"ח כדי להגיע למחיר מכירה פוטנציאלי.

עקרונית אתה צודק, אבל צריך איזה ייחוס. כל התרגיל היה בסופו של דבר לצורך הגעה למספר.

ד"א, מנסיון של מכירת שתי מכוניות קודמות ידניות (שתיהן משפחתיות) - שתיהן נמכרו במחיר מחירון. לדעתי, ההיצע קטן מהביקוש כשמדובר על מכונית משומשת.

תודה לכולם, שמח שאתם מוצאים את הסיכום אינפורמטיבי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

כמה יטי ידניות שנסעו חצי מהקילומטרז' הממוצע ויש להן בקרת אקלים, נראות כמו חדשות ומטופלות כהלכה כבר יש בלוחות? זה רכב של מחירון.

הסיכום בהחלט מצויין, ואני מסכים לגמרי עם הקביעה שהדגם המוחלף עדיף על הנוכחי.

ושכחנו לציין את הטימטום בדמות מערכת עצור/סע שיש בחדש.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...