Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שאבא שלי החליף את רכב המאזדה 3 שלנו,( 2008 )

הוא מעוניין לקנות רכב משפחתי אחר.

בין ההתלבטויות שלנו הן: מאזדה 3 2012, וסקודה אוקטביה.

לפי מה שאני יודע, המאזדה יותר אמינה אך צריכת הדלק ממוצעת.

לפי מה ששמעתי על הסקודה אוקטביה, הוצאות טיפול יקרות מאוד, ובעיות בגיר.

אשמח לשמוח את חוות דעתכם, והאם יש שוני בין העלויות טיפול בין מנועי הסקודה אוקטביה השונים.

תודה מראש. :wink:

פורסם

לגבי האוקטביה, הגיר DSG7 - תעשה אליו חיפוש בפורום, יש מלא שרשורים - הכל כתוב.

אני הייתי ממליץ על המזדה בגלל האמינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשנים אלו האוקטביה מתעלה על המאזדה כמעט בכל אספקט משפחתי, וזה כולל: זריזות, נוחות, חסכון בדלק, מרווח מאחור, תא מטען, מיזוג אחורה, בקרת שיוט מ 2013, איכות חומרים, איכות הרכבה ועוד.

בשנה-שנתיים האחרונות של המודל הקודם קרי 2012-2013 ניתן למצוא אוקטביות 1.8 TSI עם גיר אוטומט 6 הילוכים פלנטרי (153 במקום 160 כ"ס) האוטו עדיין שד חסכוני ותנחש מה? הוא גם פטור מבעיות האמינות של הגיר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ה1.8 לא פתור מבעיית רינגים וצריכת שמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, מצחיק אותי שאנשים מעדיפים לחסוך כמה שקלים בדלק ומרחפת מעליהם סכנה בדמות בור כלכלי של תקלות... קטונתי..

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מי שמחשיב 1-2 ק"ג שמן בשנה כבור כלכלי, אז שיסע באוטובוס. סיפורי רינגים ומעשיות על אסים וקינגים פסו מן העולם של הוואגיות מזמן. מנוע ה 1.8 TSI הוא by all means אחד הטובים. וכן, המאזדה תעשה את העבודה- אז אם יש לזה תלתלים של כבש, זה פועה כמו כבש ויושב על שיפוד השוארמה כמו כבש - אז זה כבש.

ואם כבר אתה כבש על השיפוד של השוארמה (ועכשיו ציטוט) "אז תסתובב שיצא רך מכל הצדדים"

פורסם

ST זה לא רק כמה טיפות של שמן, מה עם הגיר? ועוד מכלולים במנוע עם אורך חיים של פצצה מתקתקת?

ואגית עם DSG משומשת זה כמו לקנות רכב חדש שאתה נותן מקדמה ואז מתחיל להחזיר בתשלומים שהיא עושה צרות.

פורסם

2011 שפותח השרשור רוצה לקנות זה הדור החדש?

פורסם (נערך)

אני בכלל דיברתי על 1.8 TSI עם גיר אוטומטי פלנטרי ולא DSG7. אם אני זוכר נכון זה גיר AL6 כמו שהיה באוקטביה 1.6 mpi בבדיקה נוספת אולי זה אייסין 09G

עריכה אחרונה על ידי ST12345

• תוכן חדש...