Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2009 רובוטית - תיקון גיר כושל

פוסטים מומלצים

הי אני בסיטואציה קצת מורכבת וקשה להסבר איני ינסה לא להתפזר ככל האפשר תודה מראש
מדובר הטויוטה יאריס רובוטית 2009 לפני שלושה חדשים נדלקה לי נורת גיר ניסיתי לברר מה הבעיה אם תמיכה של מוסכניק מקצוען מחו"ול  שמתקן גירים רובוטים של טויוטה בלבד לפי בדיקות ממוחשבות שהוא הדריך אותי הוא אמר שזה מפעיל גיר במקביל לקחתי את הרכב למכון גירים אם חוות דעת מעולות התבאסתי מאוד שלקח יותר משבועים לתקן את הרכב והחליפו קלאץ ומפעיל קלאץ (5500) עבר חודשים ופתאום הופיע אותו הבעיה (הרכב לא נכנס לדריב)
דיברתי שוב אם המוסכניק מחול שהיה בשוק שהחליפו לי את הקלאץ ללא סיבה יש לי את מה שהוחלף אני יצרף תמונה הבעיה לא תוקנה וסתם שילמתי לו על תיקון שלא הצליח בנוסף היתי אמור למכור את הרכב אז הפסדתי עוד כסף ומלא עוגמת נפש

השאלה מה עושים במקרה כזה האם הגיוני שאני יצטרך לשם לגרר להביא למכון שכבר הוחיך שעשה טעות תודה רבה מראש 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה זמן בדיוק עבר מהשיפוץ?

קיבלת אחריות? היא עדיין בתוקף?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, vladclar כתב:

כמה זמן בדיוק עבר מהשיפוץ?

קיבלת אחריות? היא עדיין בתוקף?

עדיין יש אחריות אני רק לא רוצה לשלם גרר אם הוא לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת ופשוט יתחיל להחליף חלקים על ימין ועל שמאל שמעתי מקרים כאלה אני חושב שמילחתחילה הוא לא היה צריך לחשוב על הקלאץ בכלל לפני שהחליף את מה שהמחשב אמר שלא מתפקד 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 24.3.2025 בשעה 20:41, רמי יו כתב:

אם יש ביטוח גרירה (כמעט בכל צד ג יש ) לא אמור לעלות לך כסף הגרר

אין לי

בתאריך 25.3.2025 בשעה 12:46, פריג'י כתב:

המכון נתן אחריות? לכמה זמן?

8 חודשים אבל הוא רוצה שאני ישלם גרר ויותר מזה אני קצת מפחד שהוא לא יעלה על הבעיה עוד פעם וינסה לקחת ממני עוד כסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצטרך לעשות שיעורי בית על האמינות שלו, או לקרוא ביקורות אם יש או לרשום כאן בפורום

אם תקבל חוות דעת טובות עליו - תן לו צ'אנס נוסף, גם מומחים יכולים לטעות מידי פעם, סביר שהוא לא יטעה שוב פעם.

אם חוות דעת שלילית - עדיף לברוח ולשכוח מהכסף מאשר לחזור אליו ולהמר על כל האוטו.

בכל מקרה לאן שאתה רק הולך - תן להם את המידע שהשגת ממקומות אחרים, אולי יעזור להם להתמקד בתקלה, יחסוך לך ולהם כאב ראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שלא עובד לא טועה.

אותו מכון גירים ביצע תיקון, התיקון לא החזיק הרבה זמן.

הוא מוכן לקחת אחריות על התיקון.

עד כאן הכל נשמע לי ממש בסדר.

הריב על ה-300 שקל גרר מיותר לדעתי.

החוות דעת של המכונאי בחו"ל לא רלוונטית. עם כל הכבוד.

בהנחה ותרצה לתבוע את נזקיך מאותו בעל מקצוע בעתיד חובה עלייך להוכיח כי עשית הכל על מנת למזער את הנזק - וזה כולל לתת לו הזדמנות לתקן את הבעיה. הרי בשביל זה קיימת האחריות.

אחריות בהגדרה היא שאותו בעל מקצוע שתיקן לך/הרכיב לך וכו' משהו וזה לא הצליח ינסה שוב. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...