Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכונו היכונו - פיאט בראבו 2016!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבודה של השפ"ש במקומו מונח. אני אפנה אותך להודעה של הדוקטור האיטי (התגובה השנייה בשרשור) שמסבירה את מקומה של הבראבו בהיררכייה של האולימפוס.

אם ככה הבראבו מתוארת, תחשוב איך מתארים את השפ"ש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית בספק שה"בראבו" החדשה תצליח. גם אם זאת תהיה ג'ולייטה 170 רק עם פגושים שונים במחיר של סקודה ספייסבק היא עדיין תמכר במספרים קטנים יותר מהגולף. למה? כי פיאט (אגב, על פיאט מקבלים שלוש שנים אחריות).

בדומה לחברה הכי טובה שלי שאומרת "אמן" על כל דבר שיוצא עם סמל של apple עליו (אתמול המסך הקטן היה הדבר הכי נוח ומושלם לשימוש, היום המסך קטן מידי והיא רוצה את האייפון החדש) גם יש לי קרוב משפחה שיעשה סקר שוק הכי מקיף שאפשר לפני שיקנה את הטלפון או המחשב הבאים שלו, אבל כשזה נוגע לרכב הוא לא יעשה נסיעות מבחן, לא יקרא ביקורות ברשת אלא יגש לסוכנות הקרובה של טויוטה ויבחר את רמת הגימור שמתאימה לו.

לאותו בן משפחה, בצעירותו, הייתה גולף סימן 4 חדשה לתקופה קצרה למדי שנמכרה לטובת רכב חברה. לא מזמן נכנסנו לשיחה על רכבים והוא שאל אותי מה היה כל כך מיוחד בבראבו שהחלפנו פתאום את הפונטו שכל כך אהבנו. אז כדרך אגב דיברנו גם על אמינות וזרקתי שבשנים האלה הפיאט לא פחות אמינות מפולקסווגן. כתגובה קיבלתי: אין סיכוי שפיאט תהיה יותר אמינה מVW, המנועים של פיאט, אלפא ולנצ'ה על הפנים.

נחזור רגע לבראבו החדשה, גם אם היא תציע חבילה מצויינת במחיר נמוך יחסית, רוב הרכשים המסורתיים של גולף ואוריס כנראה שכלל לא ישקלו אותה בתור אופציה.

אני לא אומרת ובחיים לא אמרתי שמדובר ברכב הכי טוב שיש (אם יפגע בי ברק באמצע הקיץ תדעו בדיוק למה:lol:) , אני גם לא מאמינה שקיים רכב מושלם. הרי אם היה קיים, זה היצרן היחיד שהיה שורד וכל השאר היו סוגרים את הבסטות. אבל כל אחד מגיע לחפש רכב עם רשימה אישית של דרישות, כל אחד מתרגש ומתלהב מדברים שונים ומתפשר על דברים שונים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מבחינתי - כמו שאמרתי כשה 308 התחילה להיות משווקת בארץ, אני אשמח שהמכוניות האלו יהיו כישלון מסחרי ואני אוכל לקנות אותן אחרי 3 שנים בשליש מהמחיר...

פורסם
עושה רושם שאלירן יודע קצת יותר מידי פרטים על מה שמסתתר מאחורי תחתוני הבראבו של עידן.

אין סיכוי,

רק אישתי, הבחורות איתן ביליתי, עוד wingman וחבריי מהשירות הצבאי יודעים מה מסתתר מתחת לתחתונים שלי.

לא שירתתי עם אלירן והוא לא היה ה-wingman שלי.

יאללה, מקלחת ושם את הפיל.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נא להרחיב!

נשמע כמו מה שאחד המשתתפים בשרשור אמר לאחד המשתתפים האחרים בשרשור.

בלי להזכיר שמות ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמאמר הבדיחה הידועה:

כואב לי! צר לי...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה היה בתאילנד, שתיתי יותר מדי, זה קורה שם לכולם!!!!!

;)

מזכיר לי את המסיבה פול מון לפני 3 שנים. ראיתי מהצד מה קורה לאלו ששותים יתר על מידה.

הצעקות של הבקר אחרי...:beerchug:

פורסם

על מנת שהבראבו תצליח, היא צריכה להיות ברמה של הגולף, והבארבו היוצאת לא היתה ברמה של הגולף MK6, שעבור זמנה היתה הגולף הטובה ביותר, ולהיות זולה ממנה די משמעותית.

אבל בכדי להציע תמחור נוח, צריך למכור הרבה, גם כדי לכסות את עלויות הפיתוח, אבל אי אפשר להציע תמחור נוח כשלא מוכרים הרבה - מלכוד 22 הידוע.

השוק רווי בקומפקטיות מצויינות, ולמען האמת חסרונה של פיאט אינו מורגש במיוחד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
השוק רווי בקומפקטיות מצויינות, ולמען האמת חסרונה של פיאט אינו מורגש במיוחד.

אכן והם בעצמם אמרו שהם יוצאים משוק הקומפקטיות והסופר-מיני לפני איזה שנה-שנתיים, לא מובן לי למה פתאום החליטו לחזור.

• תוכן חדש...