Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכונו היכונו - פיאט בראבו 2016!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת. לא הלכתי לבוגאטי וגם לא לקניגסגגג. כולה ב.מ.וו. נהגתי בסדרה 1, לא נפלתי מהאיכות והביצועים שלא לדבר על הכיעור, 1 חזקות כאמור מעל התקציב (ועדיין מכוערות). סדרה 3 לא הסטייל שלי. מעל זה אין מה לדבר (למרות שנהגתי על סדרה 7 וגם אם יכולתי להרשות לעצמי, לא הייתי רוצה. כנראה מיועד לאנשים שכבר שכחו שהם חיפשו חדוות נהיגה עשור או שניים קודם לכן). נהגתי על סדרה 4 לאחרונה והיא דווקא נהדרת והייתי שמח, אולי בעתיד. אגב נסעתי לפני האבארט על מרצדס A קלאס - גם מותג מכובד? כמחליפה אפשרית לבראבו - אהבתי את הרכב מאוד, אבל הטרן-אין הפחות חד שלה הבהיר לי שלא אהנה מהנהיגה ממנה כמו בבראבו, אז ירדתי מזה. מה זה אומר, שאני דביל שאומר שבראבו טובה יותר מ-A CLASS? לא. רק שלי היא פחות טובה. זה הכל

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קראתי את זה בתור 'אין הרבה טוב באוטו', מה לא הבנתי נכון....?

אולי אתה מדבר על רכב אחר בכלל? XD

ברור!

מדובר על ה C300.

לבראבו יש שורשים של מרצדס W211? :shock::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיאט וקרייזלר התמזגו למיטב זכרוני, חשבתי שאולי דרך זה יש קשר מסויים לדברים שאתה אומר.

אז מצטער - לא הבנתי אותך נכון (נו אבל התייחסתי לזה כבר בעמוד 2 למה חיכית עד 5 בשביל לתקן אותי יא כאלב :lol:)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שימו לב שאתם מתלהבים מהרכב, אבל אף אחד מכם לא מוכן תאורתית לקנות אותו מהסוכנות, זה קצת מאד בעייתי...

אני לא משונאי הבראבו, פשוט יש איזו התלהבות שאני פשוט לא מבין. הבנתי את יחס המחיר (כיד2) תמורה הגבוה אבל מעבר לזה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בדיוק כמו בשרשור עם הג'וליה- גם אם ביום ההשקה של הבראבו המשיח בכבודו ובעצמו יתגלה נוהג בבראבו לבנה זה לא יהיה מספיק לחלק מהאנשים וכמו שאמרו פה האנגלים יגידו שזה נחמד אבל עדיין לא גולף.

אני מקווה לראות אותה עם TCT לפחות.

הבעיה הספציפית לארץ היא לא הבראבו עצמה, אלא כל פיאט. רכב מצויין עם מוניטין של זבל אולי טובים לקונים ביד השנייה והלאה, אבל אם לא יצאו רכבים מהחברה הדגם לא יצליח. במיוחד כשהוא נמכר במחיר מופקע (נקווה שלפחות זה ישתנה).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
שימו לב שאתם מתלהבים מהרכב, אבל אף אחד מכם לא מוכן תאורתית לקנות אותו מהסוכנות, זה קצת מאד בעייתי...

אני לא משונאי הבראבו, פשוט יש איזו התלהבות שאני פשוט לא מבין. הבנתי את יחס המחיר (כיד2) תמורה הגבוה אבל מעבר לזה?

אין פה סתירה, אם פיאט בתור מותג לא היה בקרשים - לגמרי הייתי שוקל לקנות חדשה בעצמי (בהנחה שהייתי שוקל רכב חדש).

מה שאני אומר - הבעיה אינה באיכות/הנדסת הרכב, הבעיה היא בשיווק/מיתוג של הקונצרן אליו הוא משתייך.

אם אני רוכש רכב ל10 שנים, ולכן ירידת הערך לא משחקת תפקיד, פיאט לגמרי במשחק.

אם אני רוכש רכב ל3 שנים, ממש לא.

מה שאתה אומר, שאתה לא מבין את ההתלהבות מבחינת תמורה למחיר - זה משהו שאני לא מצליח להבין בעצמי :) איך אפשר שלא להתלהב(!?) במחיר של פאקין סופר מיני (יחסית לשנתון) אתה קונה רכב מוגדש מאובזר יפה נוח ואפילו אמין, ומכאן ההתלהבות.

לא שכחתי לך את השיחה הפרטית בינינו, אם תרצה נעשו סוויצ'רו, ואז תגיד לי אתה אם העובדה שהרכב שלי עולה קצת פחות מפאביה מאותו שנתון לא מפוצצת לך את המוח.

שיט, לא הייתי צריך לומר פאביה - תמיר את זה לצורך העניין באיביזה אטמוספרית.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מהחברים אשר עונים ליניב ואור - אתם מנסים להבין מה המסר שלהם, ואיך לבנות באמת שיפור למותג פיאט בע"מ

יניב ואור רושמים את האמת כמו שהם רואים ויש עוד רבים החושבים כך.

כדי שפיאט תחזור להיות שחקן משמעותי בשוק היא צריכה לכוון לאזורי החולשה שלה - ויש אזורי חולשה.

בעיני רבים בשוק הרכב פיאט חלשה:

באזורי האמינות, רמת הגימור, מחיר, וחלקית השרות (סמל"ת משתפרת אבל עדיין זה לא זה).

א - אמינות - פיאט ואלפא - שנתיים אחריות,, מדוע - יש לכם מוצר טוב ביד הראו שאתם מאמינים בו.

יותר מזה - תנו אפשרות בתוספת תשלום הארכת אחריות - ראו את חששות האנשים וחזקו להם את השקט הנפשי.

ב - רמת גימור - תנו ערך מוסף לרכב בהתמודדות בשוק, והורידו את אפשרות התקנת אביזרים אחרי הקנייה.

כאשר לפעמים ההתקנות בארץ פוגעות באמינות הרכב.

זוכרים איך מיצובישי ומאזדה נכנסו לשוק הרכב בישראל - רמת גימור ותוספות מלאות מהיצרן.

הרבה לקוחות קנו את הרכבים הללו בגלל המזגן אשר הגיע מהיצרן והותאם לדרישות הארץ

(עד אז הרבה יבואנים התקינו מזגן בארץ עם הרבה בעיות - לכן הם ספגו ירידה במכירות)

כך תרויחו פעמיים - כאשר הלקוח יכנס לרכב הוא לא יתאכזב , גם פיאט וגם זו כל רמת האיבזור.

והפעם השניה - לא יתקינו ברכב אביזרים אחרי הקניה, וכך תשמר רמת האמינות -

מאחר ומבחינת הקונה, לא משנה כי הבעיות החלו לאחר התקנת האביזרים בארץ.

המתקין יגיד זו לא אשמתי זה פיאט כר,, של רכב.

והקונה מבחינתו מאוכזב וגם מפחד, האם תשמר האחריות, גם כך הוא מפחד מאמינות הרכב.

ג - מחיר - נכון לעכשיו רדו מהאשליות שלכם, קונים זניחים יקנו פיאט באותה רמת מחיר של המתחרות בשוק.

ראו את הסעיפים הקודמים - גם אם הרכב טוב, הקונים מפחדים לקחת את הסיכון היחסי.

כאשר המחיר מתומחר בפחות, אני משאיר לאנשים הרגשה כי יש מרווח לאחזקה .

יותר מזה - אם אתם לא רוצים להיות יותר זולים, תמחרו במחיר נושק לאחרים,

אבל הצמידו חבילת שרות ואחריות במחיר הנ"ל - כך הלקוח קונה במחיר מלא שקט נפשי.

ד - נראה כי סמל"ת לא רוצה למכור - ויש להם סיבות

מערך המוסכים שלהם מאוד חלש, אין להם מוסכים גדולים ואיכותיים , מספר המוסכים קטן.

ונראה כי הם מפחדים למכור הרבה רכבים, מאחר ומערך השרות שלהם לא יצליח לתמוך בכך.

אפשר לקדם את המוצרים ולמכור יותר, והיה וסמל"ת תציע לדוגמה את האלפא החדשה או הבראבו

1 - ברמת גימור טובה מאוד (כאשר זה מגיע מהמפעל של היצרן העלות היחסית די זולה )

2 - עם מחיר החדרה לשוק קצת יותר זול , ואחר כך במחיר שוק סביר תואם לאחרים.

3 - בתוספת חבילת אחריות מורחבת למספר שנים, חלקה בתשלום.

אני מאמין כי הרבה לקוחות כן ינסו ויקנו את הרכבים , מאחר ומנסיוני הרכבים די טובים.

עם סקס-אפיל נחמד ואמינות טובה, ושייכים לשוק האמצע אשר יש בו ביקוש.

אני נוסע כיום ב אלפא ג'ולייטה TCT , נהנה כל יום מהנסיעה וממראה הרכב.

בלי בעיות ועם הרבה שקט נפשי, הרכב טוב.

כאשר לפני הקנייה בדקתי רכבים , גם אני חששתי קצת.

מאחר ו סמל"ת רצו אותי , קבלתי אחריות מורחבת זו הייתה ההחלטה הכי טובה שלהם ושלי.

כעת - יניב ואור.

במידה ו סמל"ת יבצעו את אשר רשמתי - אתם מאמינים כי בהתאם להתאמה של הרכב לדרישות שלכם.

יש אפשרות כי כן תזמינו רכב של פיאט בע"מ.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כאשר הרכב היה מוצלח ותומחר בהתאם הייתי בעליו הגאה של פיאט דובלו ומאוד, מאוד, מאוד נהניתי ממנו בהשוואה למתחרות.

הרכב עשה אצלי 300K ק"מ אמינים להפליא ועבר אח"כ לחבר פורום אחר שלפי ידיעתי, גם אצלו נסע הרבה ובאמינות רבה.

אני חושב שזה עונה לך על השאלה.

המכוניות שלהם ראויות מאוד, רק שאחת הבעיות המרכזיות של שיווק פיאט בארץ היא שבגלל שלל סיבות (אוביקטיביות וסוביקטיביות, נכונות ולא נכונות) סובלים מדימוי נמוך ולא ימכרו כאשר יש בשוק רכבים טובים יותר באותו מחיר.

קח כדוגמא קלאסית את דאצ'יה, איך כשמציעים לישראלים מחיר טוב ואחריות (מורחבת) ל 5 שנים, הם מסתערים על אולמות התצוגה חרף כל הסטיגמות שבעולם (ואני חושב שהסטיגמות על פיאט זה משחק ילדים לעומת המוניטין ה"מפואר" של דאציה בישראל).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אור, בדיוק הפוך.

רשמתי, אני מבין את ההתלהבות מהתמורה - מחיר, אבל חוץ מזה אני לא רואה ברכב שום דבר מיוחד שמלהיב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דויד, הבנתי אותך - פשוט אני לא יודע מה עוד אפשר לבקש. תמורה מקסימלית למחיר (בתוך גבולות הגזרה של הסגמנט שאני אוהב) זה בערך ההגדרה שלי כצרכן לעסקה טובה, והיות ואני מפעיל סינון ראשוני שמוציא מהמשוואה רכבים שלא מתאימים לי מבחינת ניהוג - זוהי ההגדרה שלי לרכב טוב - כזה שגם אפשר להתלהב ממנו.

מסכים איתך שאין מה להתלהב מעבר לזה - אבל זו ה-סיבה להתלהב מרכב (וממוצר בכלל), לדעתי.

אייל, מסכים מאוד עם דבריך - למרות שלא לגמרי הבנתי מי היעד שלהם, אתה צריך לקחת את הטקסט הזה AS IS ולשלוח לסמל"ת, הם כמובן יזרקו אותו לפח אבל זה כבר בעיה שלהם (ושלנו כלקוחות).

מן הסתם שהייתי מוכן לרכוש פיאט אם המותג היה שווה יותר מקליפת השום בארץ, רשמתי את זה מס' פעמים, ורבאק - יש לי בחניה זוג פיאטים (ולא, אני ממש לא גרופי של המותג, אני לא גרופי של אף מותג מלבד אוקלי, וגם שם רק בחצי כוח).

הלכה למעשה, היות וקרוב לוודאי שהרכב הבא שלי יהיה פרפורמנס הוטהאצ' - התלתן נמצאת גבוה מאוד ברשימה (יחד עם זוג ואגיות.... כאמור, לא גרופי). לא הייתי שוקל אותה אם לא הייתי מרגיש שהרכב והמותג מצדיק את הרכישה, למרות שלעיתים נראה שסמל"ת מנסים לתקוע מקלות בג'נטים.

פורסם

עושה רושם שאלירן יודע קצת יותר מידי פרטים על מה שמסתתר מאחורי תחתוני הבראבו של עידן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תגידו לי מה אתם מתווכחים שוב על תצליח או לא? אתם לא מבינים שכל הנתונים אינם רלוונטיים כי את הבראבו לא ניתן למדוד במדדים של בני תמותה כמונו?

במידה והיא תרצה להצליח, היא תצליח, במדיה והיא תרצה להפוך לאקזוטיקה האיטלקית שהיא כרגע ולבחור לעצמה את יחידי הסגולה שיזכו לנהוג בה, אז זה מה שהיא תעשה.

עידן היחיד שהבין מה צריך לעשות כדי להתכונן למאורע הנדיר הזה! סחתיין עליך עידן! אגב, תמונה נדרשת כי כמו שאמרו פה - pic or it didnt happen!

יש לך 5 שעות ו45 דקות, and counting...

לא התבלבלת כאן עם פאביה בטעות? :roll:

• תוכן חדש...