Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכונו היכונו - פיאט בראבו 2016!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DOC SLOW,

בחייך, תהיה רציני, כל מה שיש טוב באוטו הזה (ואין הרבה) זה בעיקר דברים שמהנדסי קרייזלר לא הרסו מהשורשים המרצדסיים (W211) של הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מחיר - זו הסיבה היחידה להעדיף את הבראבו, ובתור חדשה היא לא הייתה מספיק זולה כדי שלקוחות יפזלו לכיוונה.

לגבי איכות ההרכבה, מצטער אבל הרמה בבראבו לא טובה. החלק הצף שבאזור תיבת ההילוכים רופף, הגה העור באיכות לא טובה ונוטה להתפורר מהר, אין חומרים רכים, חיפויי הדלתות מרגישים זולים יותר, אפילו הכפתורים של מערכת השמע ובקרת האקלים מרגישים " סינים " וזולים לעומת הגולף מאותם השנים. לא סתם היא לא הצליחה... היום בהשוואה לרכבים אחרים שניתן לקנות באותו התקציב היא מציעה חבילה טובה. אך בתור חדשה - אין שום סיבה להעדיף אותה.

דווקא לגבי איכות ההרכבה הזמן יעיד על כך שהבראבו לא נופלת מאחיותיה למשפחה ברכב קיימות בעיקרון כמה בעיות שנוגעות לאיכות:

א. אותו החלק הצף בעיה שנפטרת עם קצת סיליקון או דבק שמשות אישית לא יודע מי חשב על זה אבל הבעיה לא באיכות ההרכבה אלא בתכנון מהשורש כנראה שאלמנט עיצובי (שוב איטלקיה)

ב. בעיה בסמלים שבאים באמת באיכות לא טובה מעבדים צבע ומתפוררים.

ג.כריות אוויר מתנפחות מחלה ידועה באיטלקיות נוגעת גם למשפחת אלפא כידוע לי עם מכתב לעולמית מוחלפת אצל המורשה.

ד.כפתורים מתקלפים ושובקים (או שזה בעצם קורה בגולף?)

לגבי הגה מתפורר או כפתורים סיניים לא יודע על מה מדובר (ואני אחד שרוכש מקלדות במאה שקל וצפונה בשביל ההרגשה).

חיפוי הדלתות לדעתי מרגיש לא רע ככה גם כול הפנים במיוחד הדאש עצמו.

לא יודע מאיפו הבאתה בידוד רעשים עדיף לא הרגשתי באמת שהגולף שקטה יותר ואפילו נכנסתי לאתרי רכב וגם לבריטים ביניהם כדי לראות על מה מדובר ולא מצאתי אזכור.

אכשיו בו אני אציג לך את עמדתי:

באמת שפחות מעניין אותי איזה פלסטיק רך ברכב או איזה קשה מקסימום כדי להשוויץ אם הם לא מרעישים אז הכול טוב. מעניין לי איך הם נראים ומה לעשות שהגולף עם הפנים אפור משרדי שנות התשעים שלה פשוט גורם לי להשתעמם אני לא רואה כמעת נקודות עיצוב או רגש כולשהו מלבד נגיעות ניקל פו ושם. אז כן הפלסטיק בגולף יותר איכותי אבל פחות יפה וזה תמיד אותו הפלסתיק.

מצד שני הבראבו מראה המון אלמנטים עיצוביים קווים שזורמים מסביבך דאש דמוי קארבון צבעים שונים שמשתלבים ביחד ונותנים הרגשה של יוקרה והרמוניה אפילו לוח השעונים שבו כול שעון נמצא בתעלה עמוקה משלו ומשדר לך קרביות. נראה הרבה יותר טוב מהלוח שעונים המשרדי "לעניין" של הגולף.

וכאשר 95% מהזמן אני מביט בפלסטיקה וה5% האחרים אני נוגע בה אני יעדיף סלון מעוצב יותר מכמה פלסטיקים רכים פו ושם.

גם כן לדעתי צריך פחות להתייחס למבחני רכב שנעשים מחוץ למדינה הקטנה שלנו אנחנו עם בולט מאוד עם תכונות משלו וזה נוגע לכול אחד מאיתנו כי אולי הבריטי הקר והממוצע שרגיל לחיים בצבע ארל גריי עם גשם רוב הזמן יעדיף רכב משרדי מוצק ומשעמם וכנראה שגם דיזל ידני אך מה שמשוטף בינו לבין הישראלי דוד שלו החובב חופים הוא כמו מה שמשוטף בין הקוף לישראלי (בלי כוונה להעליב).

ואני מודה שבשנים שבהן הבראבו נמכרה הייתי מעדיף את הגולף מהסיבה הפשוטה שגולף זה גרמני וזה כנראה לאותו הזמן הייתה ההחלטה עם הראש למרות שהלב היה כנראה פוזל לפיאט אבל לאחר ששמעתי על "נפלאות" הTSI+DSG אם הייתי חוזר בזמן הייתי לוקח את הפיאט אבל רק בעסקת ליסינג או מתנקש בלוי יצחק.

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם (נערך)

אני רציני לחלוטין.

באתי עם אפס ציפיות בתחום הדינמי ויצאתי מאוד מופתע לטובה. ניתן לשמור על קצב התקדמות סביר (80-90) בכבישים מאוד מפותלים בלי מחלת ים ואפילו בלי ניענועי מרכב מיותרים.

גם המנוע היה יותר מבסדר גמור וצריכת הדלק ממש לא מחרידה בהתחשב במשקל, בהנעה האחורית ובביצועים.

אבל נעזוב אספקטים דינמיים, בטח עם ילדים במושב האחורי ושוטרים קנדיים חסרי חוש הומור. הרכב הצטיין בנהיגה מנהלתית - האיבזור היה מאוד עשיר, השקט מופתי, שיכוך מהמורות טוב, מערכת סאונד טובה והמראה לא נפלה על הראש לי. כל מה שמצופה ממכונית סאלונית.

ההשוואה למרצדס לא הוגנת - בקנדה הרכב עולה חצי מהמקבילה השטוטגרטית שלו! במונחים צפ' אמריקאים זאת משפחתית גדולה מפוארת ולא מכונית פאר. אני באמת לא מבין מה מהנדסי קרייזלר "הרסו"? ריסון מרכב באוטובאן במהירות של 250 קמ"ש? אובדן של חמש שניות בזמן הקפה ברינג? איזה נזק הם עשו שרלוונטי ל-99% מנהגי צפון אמריקה (ובכנות - גם ישראל)?

מאחר ולך יש ניסיון נהיגה על יותר מכוניות מאשר לי - בבקשה תגיד לי.

גילוי נאות = חשוב לומר שאת הרכב שכרתי בכסף מלא, לא קיבלתי קופסאת שוקולדים ובקבוק קיאנטי מFCA וגם לא הוזמנתי להשקה של הג'ולייטה המחודשת או ה-500X החדשה.

ד"א - עיתונאי רכב אמריקאים די חיבבו את המכונית.

תוספת ---

בנוגע לליטוף פלסטיקים. נראה שליטוף פלסטיקים, כמו גם משיכת ידיות אחיזה וצפיה מלאת ערגה באופן המשוכך בו הן חוזרות למקומן, הינו פטיש יחודי לעיתונאי רכב ולחובבי מותגי רכב מסוימים.

לפעמים אני יושב ברכב יוקרה כזה או אחר, מלטף את הפלסטיק, אולם לא בא לידי סיפוק. ברגעים שכאלו אני מקנא באותם אנשים.

מוזר גם שניתן להפיק אורגזמה רק מליטוף פלטיק במותגים מסוימים מאוד. שהרי הקורולה 98 שהייתי לנו הייתה לטיפה עד מאוד, פלסטיק רך ואיכותי ביותר ואפילו ידיות האחיזה היו משוככות. אבל הרכב ההוא לא שלח שום עיתונאי לרקיע השביעי.

אתמול הייתי באולם תצוגה של דאצ'יה וישבתי בדאסטר. ליטפתי את הפלסטיק הנוקשה, זה שעליו נכתב שהוא "אינו נעים". הפלסטיק אכן היה נוקשה, אבל ציפיתי ליותר, לצמרמורת, לתחושת קבס. אבל זאת לא באה. הפסקתי ללטף והתחלתי לבדוק את ההתאמה בין החלקים וכן לקרוא ביקורות בפורומים על הזדקנות הסאלון - כי הדיוטות כמוני מחשיבים יותר סוגיות כגון דא.

ביציאה מאולם התצוגה הייתי עגמומי, הבנתי שהלך עלי, שאין לי עתיד בתור עיתונאי רכב.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לא השוויתי אותה למרצדס, פשוט ציינתי שהרוב המוחלט של הרכב הזה, בכל הנוגע להתנהגות ואחיזה, הוא בעצם מרצדס ועדיין, הוא מתנהג כ"כ הרבה יותר גרוע ממרצדס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם מדובר בכזאת מציאה, איך זה שהגולף נמכרת פי כמה וכמה מהבראבו? מה אני מפספס?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

קשה לי להשוות, כי לא נהגתי במרצדסים חדשות מלבד ה-SLK שהיא יצור שונה לחלוטין (מרוסן מאוד אבל חסר נשמה).

בפרופיל הנסיעה הצפון אמריקאי הטיפוסי לא הבחנתי במגרעות משמעותיות. הרכב היה שקט והתנהג בצורה מרוסנת למדי (בלי הפעלה של ESP).

אני גם לא חושב שהוגן לזלזל במהנדסי קרייזלר. הם אמנם קיבלו את הבסיס ממרצדס, אבל היו צריכים לתכנן רכב שיעלה חצי מחיר וזאת בלי חיסכון בעלויות היצור (הפועל הקנדי לא מרוויח פחות מזה הגרמני), חיסכון במנוע (הפנטהסטאר מנוע חדש יחסית, מנוע ה-OHV הגדול גם הוא עבר סדרת שידרוגים רצינית) או חיסכון באבזור. ברור לי שעיגלו פינות, ברור לי שה-300 המי היא לא בדיוק S500 וגם לא קרובה להיות כזאת. אבל בשביל משהו שעולה 40-50 אלף דולר קנדי, משמעותית פחות מהמחיר של E300 ללא כל תוספות, היא הפתיע אותי לטובה.

פורסם

לא תמיד הרכב הכי טוב בקטגוריה הוא זה שנמכר הכי הרבה. יש כל כך הרבה דברים מסביב, כמו: שיווק, מוניטין, ליסינג, קהל לקוחות נאמן ועוד אלף ואחד גורמים.

כמות מכירות הן לא תמיד מדד לאיכות של רכב, אפשר לראות את זה בנתוני מסירות גם בישראל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את מה שהזמן לימד אותנו.

בזמנו אנשים נרתעו מהרובוטים והמנועים החדשים צנומי הנפח המוגדשים מבחינת אמינות ובצדק כול טכנולוגיה חדשה צריכה להוכיח את עצמה אז טכנולוגיות חדשות ועוד פיאט? מי הדביל שקנה את הרכב הזה שכביכול הבטיח להיות נבלה יקרה להחזקה? לגבי הגולף אנשים היו יותר רגועים כי כאמור מאחורי גבם עומד יצרן גרמני עם היסטוריה אמינות ואיכות למופט.

ומה שהזמן הראה זה בדיוק את ההפך הפיאט התגלתה כאמינה למדי והגולף עם כול הגב הגרמני שלה כנבלה ועוד עם אחריות קצרה למדי.

פורסם
מחיר - זו הסיבה היחידה להעדיף את הבראבו, ובתור חדשה היא לא הייתה מספיק זולה כדי שלקוחות יפזלו לכיוונה.

לגבי איכות ההרכבה, מצטער אבל הרמה בבראבו לא טובה. החלק הצף שבאזור תיבת ההילוכים רופף

ככה זה בדיוק מתוכנן

הגה העור באיכות לא טובה ונוטה להתפורר מהר

נכון אך ורק לדגמי 2009, ב2010 והלאה התופעה לא קיימת

אין חומרים רכים

ישנם...

חיפויי הדלתות מרגישים זולים יותר

באופן אישי, אעדיף זול ולא משהו שמתפורר

אפילו הכפתורים של מערכת השמע ובקרת האקלים מרגישים " סינים " וזולים לעומת הגולף מאותם השנים.

לדעתי הם בגודל ובטאץ' הנכון.

לא סתם היא לא הצליחה... היום בהשוואה לרכבים אחרים שניתן לקנות באותו התקציב היא מציעה חבילה טובה. אך בתור חדשה - אין שום סיבה להעדיף אותה.

המשפט הראשון שאני מסכים לגביו.

5 תווים...

פורסם

הגולף הפכה ללהיט מהרגע בו הוצגה ב 74' מסיבה פשוטה - היא פשוט היתה מכונית נכונה בזמן הנכון, וזה תקף לגבי כל הדורות שלה.

פולקסווגן לא התפתו, ובצדק, לשנות את הקו העיצובי שמלווה אותה מיומה הראשון, ותמיד דאגו שכל דור יקדים את זמנו - הדור השני הציע איכות חסרת תקדים, השלישי הציע לראשונה מנוע V6 גדול, הרביעי תא נוסעים ברמה של מכונית סאלון, החמישי מנועי TSI ותיבת DSG וכן הלאה.

הסיכוי היחיד של פיאט להכנס ברצינות לפלח השוק הגדול ביותר באירופה היה עם הטיפו ב 89', רק חבל שהטיפו שבסיסה היה טוב, היתה מכונית מרושלת, והסטילו שהחליפה אותה העלימה את פיאט לגמרי מהשוק.

ובל נשכח שהמעבר למטבע אחיד באיטליה ביטל את יתרון המחיר המסורתי של פיאט, ולכן הלקוחות לא מצאו שום סיבה להעדיף את הפיאט על פני הגולף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הסטילו החליפה את הבראבה/בראבו, לא את הטיפו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קשה להתווכח אם הצלחת הגולף,שבעצם גם היום מייצרת מובילי נוסעים מזול מאוד עד יקר וספורטיבי ®.

אי אפשר היום לעצור את עוצמתו של מוביל נוסעים שכזה שנותן מגוון רחב של פיתרונת ,מגולף ליסינג(אלף שח 120),

עד גולף R ב300 אלף.סביבת נהג מהונדסת הגיונית,זו המילה לגוף...הגיונית! מאובזרת,נוחה,מרווחת ומגוון מנועים ותיבות

הילוכים,ממש צי שלם להגדרה מכונית נוסעים מושלמת הם המציאו את ההגדרה.

ואז באו האיטלקים וניסו ועדיין מנסים להכנס לרשימת קניות שלנו,אן ספק שהבראבו ללא הגולף היתה המוצר הנכון,אבל

הגולף נמצאת בתודעה של כולנו מגיל 7 בערך,וכנראה תשאר שם עוד מלא זמן ופיאט ואלפה תמשיך להשתדל יותר.

אנחנו כצרכנים כנראה רק נרוויח ונהנה מרכבים טובים יותר של האיטלקים.

ראה פיאט 500 למשל, כל הקשת קיימת מ500 זולה לאבארט פתוחה ויקרה ועוד כמה גירסאות פרארי טריביוטו.

אבל ככה עושים ויוצרים שיווק נכון כנראה,האיטלקים פיצחו את נוסחה לדעתי והבינו את המתכון שהגיע יחד עם

ה 500 והתחילו לחקות את הבווארים.

פורסם (נערך)

יש מכונית נוסעים שמצליחה לא פחות מהגולף (ובשנים לא מועטות גם יותר ממנה). עם מגוון מנועים מצומצם, עיצוב חסר השראה, סביבת נהג פשוטה, אבזור ממוצע ומטה, מרווח ממוצע.

קוראים לה טויוטה קורולה.

כך שכנראה יש כמה נוסחאות ואין ל-VAG את המונופול ובוודאי שהם לא המציאו את "מכונית הנוסעים המושלמת" ואפילו לא את "ההצ'בק המשפחתית המודרנית" (על ההמצאה הזאת חתומים הצרפתים עם הרנו 4).

הגדולה והחידוש של הגולף, שברוב הגרסאות שלה הינה מכונית מאוד אפורה וממוצעת, הייתה שבשנות ה-70 היא נתנה חבילה הגיונית למשפחה בלי הפשלות האיומות שהיו למתחרות שלה - ביצועים והתנהגות לקויים, הנדסת אנוש הזויה או אמינות ברצפה (או שילוב של השלוש). למתחרים לקח זמן להתאפס ובהמשך הציגו מתחרים ראויים, אבל דריסת הרגל של הגולף כבר הייתה מוחלטת וכעת חובת ההוכחה מוטלת על המתחרים וסגמנט הכל-כך שמרני שבו שולטת הגולף, זה ממש לא פשוט להוכיח את עצמך.

ד"א - חשוב לציין שהשליטה המוחלטת של הגולף בקטגוריה C יחודי רק לאירופה. בישראל ובעוד מדינות רבות בעולם כבר הרבה שנים הקטגוריה נמצאת בשליטה מזרח אסיאתית מוחלטת.

פורסם (נערך)

תגידו מה שתגידו על הבראבו, דבר אחד היא עושה נהדר: מעוררת אמוציות. כל פעם אני מופתע מחדש מכמה אהדה/סלידה יש כאן לרכב.

אז לצד האוהד (אליו אני שייך):

אמנם חלק/רוב החומרים באיכות טובה, אבל איכות ההרכבה לא בשמיים. אני רחוק מלהיות הבעלים היחידים שמדווח על קרקושייאדה, ויש גם את עניין התושבות הסוררות, הדשבורד השמנמן והסמלים המתקלפים/רטובים. אצלי מגן השמש לא מוכן להשאר למעלה לא משנה כמה התחננתי אליו וכרגע נמצא זרוק על המושב האחורי.

יש ימים שאני נכנס לרכב והנסיעה במצב דומייה, יש ימים שכל האותו מקרקש ומצקצק - תלוי במזג שלה.

ולצד הסולד:

תגידו, אני חייב לשאול משהו שפשוט לא מתיישב לי ואולי זה שורש הויכוח בראבו שיש כאן בפורום מדי פעם.

שקלתם אולי פעם, לאור זאת שהרכב לא הצליח מסחרית ושהביקורות היו מאוד פושרות - אולי שבאמת מדובר ברכב שהוא לא משהו? שהוא נחות מהמתחרות? שהעיתונאים או רוכשי הרכבים בעולם לא מצקצקים בלשונם סתם או לא שייכים לאיזה מועדון אוהדי מותג כזה או אחר. אלא פשוט שרכב מציע חבילה טובה יותר - הם מצביעים ברגליים?!

הרי לפיאט היו ויש הצלחות רבות ובמקביל כשלונות. זה לא אפשרי מצב כזה?

אתה מכיר את in-n-out? אם לא - זו רשת פאסט פוד בקליפורניה, כל ברנש שנכנס לשם יוצא בהלם מכמה טעים מהיר וזול פאסט פוד יכול להיות. אז איך זה שהיא לא מצליחה יותר ממקדולנדס? כל בר דעת יודע שיש עוד מאות דוגמאות לכך שהצלחה שיווקית איננה בהכרח קורלטיבית לאיכות המוצר, העובדה שאתה נאחז בטיעון הזה ("לא הצליח מסחרית --> לא טוב") פעם אחר פעם מעידה בעיקר על אופן הסקת המסקנות שלך. אם כבר אתה מקטרג, אולי עדיף שתצמד לא "לא הצליח בביקורות" כי זה טיעון פחות מטופש, במיוחד היות והבראבו מוצגת בקונוטציה חיובית עבור מי שמחפש רכב מזן מסוים - הרי טרם פגשתי בפורום אנשים שממליצים עליה למישהו שרוצה 'רכב משפחתי חסכוני אמין שהכי טוב בשביל לקחת את הילדים לגן'.

DOC SLOW,

בחייך, תהיה רציני, כל מה שיש טוב באוטו הזה (ואין הרבה) זה בעיקר דברים שמהנדסי קרייזלר לא הרסו מהשורשים המרצדסיים (W211) של הרכב.

אין הרבה טוב? ב50K אתה מקבל רכב משפחתי, מוגדש, עם איכות פנים ברמה טובה, אבזור על הצד המפנק, מראה לא גנרי (יש שיאמרו יפה). אולי במקום להיות הייטר טיפוסי תציג לנו את האלטרנטיבות המטורפות שיש לך בשרוול בתקציב שנתון וסגמנט דומה? אקזמפלר כזה עליו תאמר שיש טוב בו לעומת האיטלקית הנחותה. מסקרן לשמוע.

[ הערת צד: מה יש לחתולים נגד בראבו? ;) ]

--

בגדול, לי נראה שהכשלון של הבראבו (וההצלחה היחסית שלה בתור משומשת) נובע כפי שנאמר מקודם - מהתמחור.

תתמחר אותה במקביל לגולף, לא רואה איך היא אמורה להצליח. לי יש את הרכב ואני מבסוט עליו לגמרי, שים אותי באולם תצוגה עם מחירים זהים ואבחר בגולף בלי למצמץ, זה בגלל שאני לא חי בואקום ויודע שפיאט חדשה מתרסקת בערך שלה ברמה לא פרופורציונלית ליתרונות שלה (בהנחה שיש כאלו, שזה לא בהכרח נכון).

מצד שני כשאתה ניגש לבחור רכב ביד2, ורואה שהגולף ושאר המתחרות לבראבו מתומחרות 20-פאקין-אלף יותר מהבראבו, ההחלטה הרבה יותר פשוטה. כאן הערך שלה נמוך בצורה לא פרופורציונלית יחסית ליתרונות של המתחרות שלה (בהנחה שיש כאלו, שזה גם לא בהכרח נכון).

עוד זכור לי את השרשור שאיזה אחד אחר פתח בנוגע לבראבו, שם שאלתי 'אוקיי, אז נניח ומורידים את הבראבו מהמשוואה, מהן האלטרנטיבות שלי'? ואז סולדי הרכב הציעו לי מזדה ספיריט (שדורשת ממני לקחת רכב עם עוד 3 שנים על הכביש), או סיאט לאון משנתון מקביל (שדורש עוד 20K לתקציב, והתפשרות על פנים מכוער וספרטני בטירוף), ועוד סופר-מיני'ס שנמצאות בכלל בסמגנט אחר(!)

הבראבו היא יצור מיוחד בסגמנט שלה, המפגש בין שנתון ומחיר לעומת ביצועים ואבזור זה משהו שאין מקביל לו, המתחרות שלה ידרשו ממך להתפשר על שיט אחר. הבראבו דורשת ממך להתפשר על גיר רובוטי, ועל סמל של פיאט - וואלה, מתאים לי לגמרי.

וזה סוד ההצלחה שלה (כמשומשת), לא מבין מה כ"כ קשה לקלוט את זה, צריך קבעון מחשבתי בעובי של קיר ממ"ד בשביל להצליח פעם אחר פעם להתעלם מהנתון הזה.

או כמו שחבר אחר (לא בעל בראבו) הגדיר: "הרכב הזה הוא סביר ביחס לרכבים המקבילים לו - יש יתרונות ויש חסרונות, וב70K צריך להתלבט במי לבחור. מזל שהתמחור שלו 50K, זה מאוד מקל על התהליך"

--

הא ולגבי הבראבו החדשה - מסקרן, מעניין מה יצא להם. השילוב של המנוע והTCT כבר מוכיח את עצמו ברכבים אחרים. כמובן שלא הייתי רוכש אחת חדשה בעצמי (כי הם כן יתמחרו אותה כמו גולף, וכי המותג פיאט עדיין ברצפה יחד עם ההתרסקות בערך) אבל היא יכולה להיות אחלה משומשת עוד כמה שנים D:

ממש כמו ה500X

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אחלה מכונית משפחתית וחסכונית לקחת את הילדים לגן ולחוגים.

הבראבו גרמה לי להעריך מחדש את מותג פיאט, אפילו כאופציה לרכב חדש (אם הייתי בקטע של רכבים חדשים). צניחת הערך היא עניין לא פשוט - אבל תחושתי שה-500X תשנה את התמונה.

אבל אני מסכים שלעולם לא אמליץ עליה למישהו שמחפש "רכב סטנדרטי".

אבל מצד שני, אני גם לא אמליץ על הגולף לאותו אחד, אלא על טויוטה, יונדאי או כל מזרח אסיאתית משמימה אחרת.

• תוכן חדש...