Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 1.4T: עכשיו ב-112,900 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש קבוצת תמיכה לנפגעי ה dsg.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שההשוואה למאזדה 3 לא רלוונטית.

למאזדה 3 יש

1. מוניטין

2. אמינות מוכחת.

3. סחירות

אז נכון הקרוז יותר חזקה... אבל הקלף צריך להיות המחיר שמפצה על סעיפים 1-3

ההתנגחות הזו נראית לי מיותרת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נו באמת קנית מאזדה 3, תרגע, תרגעו אתם ומהר, תנחתו, ייקח לקרוז הרבה מאוד זמן להגיע לרמה של ה3 החדשה, הן מבחינת אמינות והן מבחינת יופי, את המנוע טורבו תשמרו לעצמכם, עוד פוטנציאל לבעיות בעתיד, הקרוז ב 82 יוצאת ליסינג עם 0 קילומטר, זאת הצעה משתלמת! אם כבר

פורסם

אחרי הקרוז שהייתה לנו בליסינג שהייתה נכבית בסיבובים, הם צריכים לשלם לי סכום דומה כדי שאני ינהג בקרוז נוספת, זה פשוט אחד הרכבים הגרועים ביותר שנהגתי בו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע שווה. זה המנוע של אופל, יש לו בעיות ידועות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מבין המחיר לטורבו או למנוע הרגיל?

לטורבו.

ברכות לאלו שקנו ב-140K בזמנו (כמו חברי למשל)

זאת הייתה הקרוז טורבו האמריקאית RS, ספינה משפחתית , לא סתם המחירון נשאר תקוע על 100K.

נשמע שווה. זה המנוע של אופל, יש לו בעיות ידועות?

NOPE , בארצות הברית אומרים שזה המנוע הקטן הכי מוצלח שהיה אי פעם.

פורסם

השקיעו גם בפרסומת, אפשר להגיד שזו הפרסומת היפה שראיתי.

שחשבתי שפרסומת לספארק עם שיר של ליאור נרקיס זה השיא, מסתבר שב-UMI אוהבים לשבור אותם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
שחשבתי שפרסומת לספארק עם שיר של ליאור נרקיס זה השיא, מסתבר שב-UMI אוהבים לשבור אותם.

לדעתי הפרסומת של הספארק עדיין השיא, פה יש יתרונות וחסרונות.

פורסם

רק עכשיו ראיתי אותה,איזה פירסומת מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...