Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חם מהתנור, לפני כולם - סיאט לאון SC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.autoforum.cz/predstaveni/seat-leon-sc-2013-odhalen-unikem-nabizi-vic-stylu-i-kratsi-rozvor/

זו אמנם יותר הצ'באק 3 דלתות מדמוית קופה, יותר אודי A3 מאסטרה GTC/מגאן קופה, אך התוצאה לא רעה - ולבטח הרבה יותר מוצלחת מגרסת 5 הדלתות הבנאלית.

ובכל זאת, דומה שבאיביזה SC, עם הגג המשתפל לאחור, התוצאה מעט מוצלחת יותר.

כמו תמיד, אמא פולקסווגן משתדלת שהילדים לא יבריקו יותר מדי...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

צריך לראות אחת במציאות כדי לתת חוות דעת. תמיד בתמונות זה נראה טוב :wink:

דניאל, כמה שוקלת הלאון הנוכחית?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני ממש אוהב את העיצוב של הרכבים שסיאט עושה, משהו בקימורים והגימור די עושה לי את זה.

בתור בעל מאזדה הייתי רוצה שמישהו יסביר לי למה מאזדה כביכול יותר סחירה ומהווה השקעה יותר טובה מרכב מקביל של סיאט, האם בבחינת ביצועים, חוויית נהיגה וכו' סיאט לא מתקדמת כמו שאר היצרניות?

פורסם

אם היו אומרים לי שזו האיביזה החדשה, הייתי אומר איזה יופי!

אבל כשאמרו לי שזו הלאון... איך אישרו העתק כזה?...

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
צריך לראות אחת במציאות כדי לתת חוות דעת. תמיד בתמונות זה נראה טוב :wink:

דניאל, כמה שוקלת הלאון הנוכחית?

+100 קילו, תלוי בגרסה.

משקל נמוך ביחס למשפחתית קומפקטית. לדוג' אסטרה(שיש לנו בעסק) שוקלת באזור 1400 ק"ג.

פורסם

אני אהבתי, העיצוב חד ויפה. הרכב נראה "קרבי" ועם זאת במידות הנכונות. לדעתי, עיצוב מאוד מוצלח של סיאט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכב נאה. אבל אישית מאוד מאוכזב, דיברו על משהו שיזכר בקווים הכלליים את ה IBE CONCEPT.

אולי בכל זאת במהלך 2013 סיאט יפתיעו דגם חדש "שירוקואי" למראה, מי יודע.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...