Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כחלק מהעבודה שלי (בדיקות תוכנה) אני נדרש להדפיס אלפי דפים בחודש.

המדפסות הטובות ביותר שהיו אצלי הם של חברת brother

נכון להיום המדפסת שעוברת אצלי התעללות היא brother dcp8085dn והיא עומדת על 18000 אלף דפים אחרי שנתיים ועדיין נשמעת כמו חדשה.מדפסות של חברת HP מרעישות אחרי 3000 אלף דפים. (זה סתם נשמע הרבה זה נגמר מהר)

מדפסות samsung גם כן מעולות ומסוגלות להדפיס אלפים.

בכל מקרה רצוי להשקיע טיפ טיפה יותר,משהו שנע בסביבות 1000 ש"ח למדפסות לייזר.

מה גם שאתה תחסוך את ההפרשים אחרי הפעם הראשונה שתצטרך להחליף דיו אם היית עם מדפסת ראשים.

אני ממליץ על מדפסות של brother ,המלצה ספציפית brother mfc 7440N תעלה לך כ850 ש"ח ובהחלט תעשה בשבילך את העבודה.

נ.ב

אני לא ירחיב יותר מדיי,אבל מדפסות מחברות שונות גם כן מסתובבות סביבי בעבודה והרבה מהם kyocera\hp\samsung\brother\lexmark

ולא סתם הייתי ממליץ על brother (רק לייזר לא יודע מה עם המדפסות שלהם בראשי דיו)

בהצלחה

פורסם
עזוב את תוכנת הסריקה האידיוטית שהגיעה עם המדפסת.

אני משתמש ב: Microsoft Office Document Scanning (מגיע עם אופיס 2003/2007) לסריקת מסמכים (כמה עמודים, TIF או MDI, תמיכה בסריקה מהזכוכית או ממזין הדפים האוטומטי),

ו-Irfanview (חינמית, תוכנה קלילה ביותר ששוקלת מגהבייטים בודדים ועולה תוך עשירית שניה) לסריקת תמונות בודדות.

http://www.irfanview.com/

אפשר להפוך אוסף דפים למסמך PDF ?

פורסם

^^ "אפשר להפוך אוסף דפים למסמך PDF ?"

עם תוכנה בשם paperport אפשר לסרוק מסמכים בפורמטים שונים ובינהם PDF

תוכנה "טיפשה" בלי יותר מדיי סיבוכים,ומעולה למשתמש!!

פורסם

אפשר לייצר PDF בקלות מכל תוכנה שיש לה אפשרות להדפיס.

ע"י התוכנה החופשית PDFCREATOR:

http://www.pdfforge.org/pdfcreator

כלומר אתה סורק עם התוכנה של האופיס שציינתי קודם, בוחר "File...Print", בוחר את ה"מדפסת" של PDFCreator והופ, יש לך PDF.

לא צריך לגעת בתוכנות הבלתי מובנות של יצרני המדפסות/סורקים. בחיי, מביאים לך קובץ התקנה של 450 מגה לתוכנה חסרת תועלת.

אה, וככה גם לא צריך ללמוד תוכנה שונה כל פעם שמחליפים סורק או שעובדים במחשב של קרוב משפחה עם דגם אחר.

אה, ועוד משהו - בחלונות 7 כבר יש תוכנת סריקה מובנית לא רעה, משהו עם XPS, לא זוכר. לא צריך להתקין כלום חוץ מאולי PDFCreator.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני לא מתכוון להדפיס הרבה, יותר חשוב לי מכונת צילום ופקס.

גם אני לא מדפיס הרבה, לרוב השימוש הוא פקס, סורק ומכונת צילום.

אני ממליץ לצרכים שלך לקנות מדפסת דיו של BROTHER.

האחרי 5 שנים של שימוש במדפסת שלהם (קיבלתי אותה מתנה מבזק ) החלפתי למדפסת אחרת - BROTHER J410:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=778356

קלה להפעלה, איכות הצילום מעולה, סורקת מצויין, במסגרת התקציב

בקשר לדיו - אני מחליף פעם בחצי שנה לסט חלופי שעולה 100 ש"ח .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אל תתקרב למדפסות הדיו המשולבות של HP.

פשוט זבל עופות. עובד לפי מצבי רוח.

יש ויש.

יש לדודים שלי עוד מהדגמים הישנים, PSC 1215, עדיין מרביצה ועובדת כמו גדולה.

יש לי את ה6500 בגרסת הWIFI, בת 3 בערך, והיו לה תקופות שהיא עבדה קשה והיא עובדת כמו גדולה.

הייתה לי גם כן HP 2613, שהיא דווקא אכזבה אותי בגדול, מדפסת יקרה שהתקלקלה אחריי 5 שנים בלי יותר מדי עבודה.

(עלויות התיקון היו קרובות לאלו של ה6500, ולכן בחרתי ב6500 בתור המדפסת החדשה)

הראשים בה מחזיקים המון זמן (6500), אנחנו מדפיסים לא מעט, ומחליפים ראש שחור פעם בכמה חודשים טובים, וצבעוניים אם אני לא טועה מחזיקים קרוב לשנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראש פעם בכמה חודשים, ואתה חושב שעשית עסקה טובה?

לי יש מדפסות לייזר במשפחה שלא הוחלף להן טונר כבר שנים, ומדפיסות מצויין כשצריך.

כמובן במדפסות שהטונר מחזיק 3-4 שנים אין עומס עבודה מאסיבי.

במדפסות שעובדות קשה מחליפים טונרים אולי פעם בשנה, אחרי כמה אלפי דפים טובים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ראש פעם בכמה חודשים, ואתה חושב שעשית עסקה טובה?

לי יש מדפסות לייזר במשפחה שלא הוחלף להן טונר כבר שנים, ומדפיסות מצויין כשצריך.

כמובן במדפסות שהטונר מחזיק 3-4 שנים אין עומס עבודה מאסיבי.

במדפסות שעובדות קשה מחליפים טונרים אולי פעם בשנה, אחרי כמה אלפי דפים טובים.

ראש עולה 100₪, ועם כמויות ההדפסות בבית סביר להניח שבמדפסת לייזר פשוטה הייתי מחליף טונר לפחות פעמיים בתקופה שהמדפסת הייתה נמצאת אצלנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
להבדיל מדיו שסותם את הראשים אם מדפיסים לא הרבה, בלייזר אבקה שלא מתייבשת ולא סותמת כלום. פשוט תענוג ואיכות הדפסה טובה יותר. בדיו דף יוצא כולו רטוב ומגעיל מדיו ובלייזר איכות הדפסה של ספר ובצבעוניות הטובות כמו מגאזין טוב.

לא חולק על התובנות שלך בנושא רטיבות הדף או איכות ההדפסה.

יש לי ברדר עתיקה המופעלת רק בדיו חלופי. היא מבצעת ניקוי עצמי גם כשהיא כבויה לכאורה, בתנאי שיש לה מתח. אין שום בעיות התייבשות ועלות המחסניות אפסית, משהו כמו 35 ש"ח למחסנית, ואם קונים סט מחסניות אז אפילו הרבה פחות.

למי שמדפיס מעט זה פתרון אפשרי בהחלט - הדפסה זה גם צילום וקבלת פקסים כמובן.

יוסי

פורסם

יכול להיות שה Document Scanning של מיקרוספט לא סורקת דו צדדי גם כשהסורק מסוגל או שעשיתי משהוא לא נכון?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

קניתי לאחרונה מדפסת משולבת של brother ואני די מרוצה. אמנם קניתי את הדגם היקר J8250W, אבל גם הדגמים הפשוטים יותר לא רעים.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

מצטרף להמלצות על ברדר,יש לי את הMFC-250C כבר קרוב ל4 שנים והיא פועלת מצויין.אין את כל התופעות של ראשים שמתייבשים אכפ שאני משתמש בדיו חלופי ממש זול.אכות הבנייה והחומרים הרבה יותר אכותית משל הHP.

פורסם

אני עם ה HP Officejet 6500A Plus, ולהבדיל ממה שאומרים כאן על מדפסות הדיו של HP, אני מאוד מרוצה. סורק באופן יומיומי כ 10 מסמכים, ומדפיס +- אותו דבר ביום, הכל בוייפיי ועם אפס תקלות. אחלה מדפסת לסטודנטים.

בפקס עוד לא יצא לי להשתמש.

• תוכן חדש...