Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סקודה אוקטביה 2010, TSI 1.2, DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשובה מצוינת. מאמין שכבר באחד הסעיפים הראשונים משהו יצוץ. לדעתי מאוד חשוד הסיפור (סוחר, נתניה, רכב סחיר, אין היסטוריית טיפולים). בכל מקרה מה המחירון ומה המחיר המבוקש?

מחירון באיזור ה-81K

מבוקש: 75K, ניתן להתמקח

פורסם
איזה אנשים יש פה :)

ידידי היקר,

אני ממש לא מומחה לרכב, אבל פעמיים בחיים שלי סוחרים "השחילו אותי" כמו שצריך (והכניסו לי גם את האלמנט:lol:) ומשם למדתי על בשרי את כל הבדיקות הנ"ל. אני ממליץ עליהם לכל מי ששואל, ואין לך מושג איזה ניסים ונפלאות אני\אנשים גילו מבדיקות מידע פשוטות במשרד הרישוי או במוסך מורשה לפני קניית רכב.

הסיבוב שהצעתי לך לא יקח יותר משעה ויכול לחסוך לך 75,000 שקל

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שלחתי הודעה ST12345 עם חידודי שאלות לגבי כמה מהצעדים שהציע.

לאחר שכתב שעדיף להעביר את השאלות ל"תותחי הפורום מכל התחומים" (כמעט ציטוט :) ), הנה הם:

1. יש צורך להגיע למשרד הרישוי עם רישיון מקורי, או שניתן להסתפק בצילום?
  2. האם ניתן להגיע עצמאית למשרד הרישוי עם הרישיון ולקבל פרטים (גם ללא בעל הרכב / בעל המגרש וכד')?
  3. האם יש דרך לעלות על הורדת קילומטרז'? האם ייתכן והרכב לא עבר טיפולים בזמן?
  4. לפני שעליתי לנהיגה על הרכב, נהג לפני מישהו אחר (שנסע ראשון באוטו באותו יום) והוא סיפר שכשהתניע בפעם הראשונה (לאחר שהאוטו לא הודלק מיום האתמול) היה איזה רגע לכמה שניות שפסק. מוכר? יש כיוון?
  5. ברישיון היה רשום טל קאר אם אינני טועה. שם אחד זה עמוס, לא זוכר את השני. המגרש נמצא במושב תרומות, או קרוב מאוד אליו. יש שם עוד מלא גרוטאות. קצת מחשיד האמת. מישהו מכיר? יודע שמע עליהם? הם רשומים בתל אביב (ברישיון רכב)

פורסם

עדיין, כל הכבוד על האיכפתיות - על המאמץ בכתיבה,

על הביקורים התכופים בפוסט - לא דבר שמובן מאליו.

ידידי היקר,

אני ממש לא מומחה לרכב, אבל פעמיים בחיים שלי סוחרים "השחילו אותי" כמו שצריך (והכניסו לי גם את האלמנט:lol:) ומשם למדתי על בשרי את כל הבדיקות הנ"ל. אני ממליץ עליהם לכל מי ששואל, ואין לך מושג איזה ניסים ונפלאות אני\אנשים גילו מבדיקות מידע פשוטות במשרד הרישוי או במוסך מורשה לפני קניית רכב.

הסיבוב שהצעתי לך לא יקח יותר משעה ויכול לחסוך לך 75,000 שקל

בהצלחה

פורסם

אם כבר אוקטביה מסוחר אז כדאי לגשת לאוטודיל שהם הטרייד אין הרשמי של היבואן.

הרכבים שם פרטיים ומגיעים לרוב מעיסקאות טרייד אין, אני חושב שהרבה יותר בטוח לקנות במקום כזה.

לגבי הצמיגים, אוקטביות הגיעו גם עם גודייר אקסלנס.

בהצלחה.

פורסם

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

21 תגובות על הפוסט שלך.

20 מהם עם תגובות - שמור נפשך .

נראה לי שהבנת את הנקודה.

קח בחשבון לבדוק טוב טוב את הגיר ברכב הזה (לא משנה אם קנית מסוחר או מפרטי).

עלות תיקון גיר כזה יכולה להגיע ל-15K.

תבדוק שהוחלפו קלאצ'ים של הגיר במסגרת האחריות, תבדוק אם האחריות ברכב שאתה מתעניין הורחבה ל-5 שנים ע"י היצרן.

בלי שום קשר לנאמר, הרכב ידוע כרכב עם גיר בעייתי.

קניית רכב מסוחר ללא ספר טיפולים (האם טופל במורשה בכלל), ללא ידיעה מי היה יד ראשונה ושאר החמוצים לא תועיל במקרה ותרצה לממש אחריות יצרן.

בהצלחה.

דרך אגב הרכבים האלה נסחרים בשוק הפרטי ב-10K פחות ממחיר המחירון כך שאת ההצעה שקיבלת מהסוחר אפשר להוריד בשירותים או לעשות איתה כל מיני דברים שימושיים אחרים, מה שבטוח זאת לא הצעה אטרקטיבית !!

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כבר כתבו לבחור 20 פעם שזאת לא אוקטביה אטרקטיבית אבל מה לעשות, הבחור להוט לשים את כספו על קרן הצבי.

כמו שאמרו לי ביום שעזבתי את שירות הקבע - "איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אצלנו בחברה יש 3 אוקטביות מודל 2010, ועל פי הנסיון שלנו אני יכול להעיד שהבציר הזה הוא לא מהטובים.

לשני רכבים הוחלף הגיר, לרכב אחד הוחלף מנוע + גיר , ובסופרב נוספת הוחלף גיר אבל הרכב עדין בעייתי ונתקע לא מעט...

אצלנו בחברה הוחלט להפסיק את הרומן עם סקודה, בעלי הרכבים למרות שביעות הרצון מהרכב אינם מוכנים לקבל סקודה נוספת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני שנה ו4 חודשים על אוקטביה 1.2

שום בעיה כלל.

לעתים רחוקות ביותר יש מעין רעידה כמו שבידני נוסעים בהילוך גבוה מדי, אבל זה לא יותר משנייה.

נזכרתי - יש איזה טרטור בסרק מדי פעם, נדמה לי שזו צינורית הדלק המרעישה הידועה.

אפילו הנורות עוד מקוריות וכך גם הבלמים. כרגע 38000 ק״מ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני שנה ו4 חודשים על אוקטביה 1.2

שום בעיה כלל.

לעתים רחוקות ביותר יש מעין רעידה כמו שבידני נוסעים בהילוך גבוה מדי, אבל זה לא יותר משנייה.

נזכרתי - יש איזה טרטור בסרק מדי פעם, נדמה לי שזו צינורית הדלק המרעישה הידועה.

אפילו הנורות עוד מקוריות וכך גם הבלמים. כרגע 38000 ק״מ.

סרק הכוונה לעמידה בd?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אני אנסה גם לשכנע אותך להתרחק מסוחרים. רוצה מסוחר, לך לחברות ההשכרה או ציי הרכב. תקבל מהם ספר טיפולים ואחריות על הריג'קטים. מי שמוכר את הרכב שלו לסוחר יודע למה הוא עושה את זה. הסוחר משפץ בעיקר קוסמטית את הבעיות שבגינן האיש לא יכול למכור את הרכב שלו בשוק הפרטי מוכר את זה הלאה בלי לגלות חצי ממה שעבר על הרכב, וזה במקרה הטוב. יש מספיק סיפורים מסמרי שיער על קילומטרז' שהוחזר, או גרוע מכך, כלי רכב שעברו תאונות קשות עם פגיעות שלדה והוחזרו לכביש, גם לא תמיד בידיעת החוק. הסיבה השניה שבן אדם מוכר לסוחר היא הצורך להיפטר מהר מהרכב בגלל נאמר נסיעה לחו"ל או צורך דחוף במזומנים. במקרה כזה, ההפסד במכירה לסוחר הוא אדיר ככה שלא סתם אנשים מוכרים את המכוניות שלהם לסוחרי רכב. בקיצור, שומר נפשו ירחק. אל תתפתה בגלל כמה אלפי שקלים להכניס את עצמך לבור בלי תחתית.

פורסם
אהלן,

[*]הנהג שנסע לפני אמר שבהתנעה הראשונים היו קרקורים למשך כמה שניות. הסוחר אמר שזה קורה כשהרכב קר

הארות?

תודה!

ראה את הקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=459719

סביר להניח שה"קרקור" בהתנעה מקורו בכשל במנגנון התזמון שקיים במנועי 1.2 TSI שיוצרו ב-2010.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אני אנסה גם לשכנע אותך להתרחק מסוחרים. רוצה מסוחר' date=' לך לחברות ההשכרה או ציי הרכב. תקבל מהם ספר טיפולים ואחריות על הריג'קטים. מי שמוכר את הרכב שלו לסוחר יודע למה הוא עושה את זה[/quote']

כל מילה זהב.

יהודה

• תוכן חדש...