Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי את החכמולוגים שפירקו את הדשבורד. הייתי מפרק להם את הראש כדי לבדוק אם יש משהו בתוכו.

פורסם

אם הם באמת היו מפרקים את הדשבורד - ניחא. זה אומנם אומר שהמקצוענות היא מהם והלאה, אבל לפחות הם פעלו בתום לב ומבלי שהתכוונו להונות את הלקוחה. בעיניי זה דבר נסלח.

הבעיה היא שזה ממש לא מה שקרה שם, ולכן הם רמאים אמיתיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יצאתי מבסוט.

מעניין שכולנו פה גאים בתחום "שלנו" כשלרובנו כל קשר מקצועי למוסך ומכונאות רכב הוא מקרי בהחלט. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא מבין למה שולחים רק בחורה , ועוד שחקנית גרועה , למה אי אפשר לשלוח גם את הבחור וגם את הבחורה פעם הוא ופעם היא

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה זה משנה את מי שולחים?

אני חושב שכששולחים בחורה שנראית תמימה ולא מבינה - אז בעל מקצוע שהוא רמאי יריח הזדמנות וידחוף לה את האלמנט.

מאותה סיבה משאירים לבד בבית את הסבתא ואת המטפלת הזרה שבה האינסטלטור וטכנאי המחשבים.

פורסם

הדבר היחיד שעניין בתכנית היה הרכב הצהוב(סאאב?)הקלאסי שהופיע לכמה שניות על המרקע.

חוץ מזה שום דבר חדש.לצערי מספר פעמים "צדיקים" למיניהם לא גבו ממני כל סכום עבור דברים פעוטים אולם כאשר חזרתי אליהם עם בעיה רצינית יותר קיבלתי את האלמנט...

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אני לא מבין את נמרי, הרי המוסכניק צודק בכך שלא רוצה לתת לה לנסוע עם המצבר כי זה באמת מסוכן.

ברור שהוחלף מצבר לחינם, אבל שאר הדברים, ההתעקשות על המצבר נכונה

חיים הכט התעקש שהבחורה תקבל את המצבר חזרה, ע"מ להראות לקהל הצופים שהבעיה לא הייתה במצבר והוא תקין, למרות שכבר בהתחלת התוכנית הראו כי הוא תקין.

אם הם באמת היו מפרקים את הדשבורד - ניחא. זה אומנם אומר שהמקצוענות היא מהם והלאה, אבל לפחות הם פעלו בתום לב ומבלי שהתכוונו להונות את הלקוחה. בעיניי זה דבר נסלח.

הבעיה היא שזה ממש לא מה שקרה שם, ולכן הם רמאים אמיתיים.

זהו היה המקרה היחיד, בו לא סופר כמה שולם למוסך.

פורסם
אמרו בעל פה כשהיא שילמה להם כ800 ומשהו ש"ח.

ליביו

התכוונתי למקרה, בו טענו שפירקו את כל הדשבורד. אומנם ננקב מחיר משוער בטלפון, אבל לא אמרו מה היה בסופו של דבר, המחיר הסופי.

במקרה עם החלפת המצבר, אני זוכר שהמחיר היה 800 ש"ח ובעל המוסך טען כי ספג את עלות אי-קבלת המצבר הישן.

• תוכן חדש...