Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי הפרומו, אם אני לא טועה בזיהוי של הפריים של השתי שניות, התקלה שיצרו היא ניתוק כבל מסוים מהסטרטר, כלומר רכב שלא מניע.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני חוזה שהשרשור הזה לא יגמר לפני 18 עמודים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לפי הפרומו, הם סה"כ ניתקו את הכבל ה + ההולך אל סטרטר, וכך הרכב אינו מניע.

מעניין מה כבר "טובי" המוסכניקים ימציאו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני לא מבין את נמרי, הרי המוסכניק צודק בכך שלא רוצה לתת לה לנסוע עם המצבר כי זה באמת מסוכן.

ברור שהוחלף מצבר לחינם, אבל שאר הדברים, ההתעקשות על המצבר נכונה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

איפה אתם רואים את זה בדיוק?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...