Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני מציע שתסתום את האוזניים. אני מרוויח פחות מכך. וכן, משלם מיסים כמו כולם. ולא, אי אפשר לחיות מזה.

דני, בוא ותגדיר משכורת סבירה.

הבה נלך על הממוצע במשק-סביב ה-8K ?

למה זה מספיק בדיוק?

שכר דירה\משכנתא שפוייה, חשמל-מים-גז-ארנונה, מכונית-דלק-ביטוח, אינטרמת וסלולארי, ופחות או יותר גמרנו.

מה לגבי אוכל? :shock::evil:

כ-5 תווים לסיום. תו,תו,תו,תו,תו.

מה שנשאר זה למצוא בת זוג ואז יש עוד הכנסה וההוצאה לא עולה בכפליים כיוון שרוב ההוצאות הקבועות כבר כוסו.

דרך אגב אני מדבר על הצגות במתנ"ס.

חן אתה צודק שמצפות לי כמה שנים קשות, אבל מה נעשה שהמצב היום במשק הוא כזה שהמעסיקים לא מוכנים לשלם אלא שתעבוד בהתנדבות.

אחרי כמה וכמה ראיונות עבודה לאחרונה כל ההצעות שקיבלתי היו או בסביבת מה שאני מרוויח וללא רכב או לא רוכב ומשכורת הרבה יותר נמוכה.

ואני אדם עם ניסיון במקצוע שלי של 6 שנים, באים ומציעים משכורת של אדם ללא ניסיון.

הבעיה שלנו היום היא כזאת שהשכר נשחק, והמחיה מתייקרת.

לא מזמן מישהו אמר שהשכר הממוצע במשק הינו 8000 ומשהו ש"ח, אז אני רוצה לומר לך שהיכן שאני עובד ועוד כמה מקומות עבודה ,ואצל הרבה מהחברים שלי במקומות העבודה שלהם, השכר בכלל לא מגיע לשכר הממוצע, אז בגלל זה הגרעונות.

רותם

פשוט קח מקום עבודה עם 20 עובדים כל אחד 5000 ש"ח מתחת לשכר הממוצע שהוא כ 8500 ש"ח. אבל....

בעל הבית לוקח משכורת של 100000 ש"ח

אז במקום עבודתך המשכורת הממוצעת היא 9523 ש"ח והנה אתם מעל הממוצע.

סטטיסטיקה במיטבה.

מי שמרוויח 5000 שקלים בחודש משלם מאות בודדות של שקלים בתור מס, זאת לא הבעיה האמיתית. הבעיה היא עצם העובדה שהוא עובד משרה מלאה ומרוויח כל כך מעט כסף...

גבר מתחיל לשלם מס הכנסה משכר של 5500ש"ח . בסכום הזה הוא משלם לבטוח לאומי כ 60 ש"ח ובטוח בריאות 180 ש"ח.

יש שמרוויחים עוד פחות . שכר המינימום ויש שמקבלים אף פחות ממנו הוא כ 3800 ש"ח לחודש .

וכאשר המנכ"ל לוקח את הסכום הזה בשעה זה קיטוב בלתי נסבל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גבר מתחיל לשלם מס הכנסה משכר של 5500ש"ח . בסכום הזה הוא משלם לבטוח לאומי כ 60 ש"ח ובטוח בריאות 180 ש"ח.

יש שמרוויחים עוד פחות . שכר המינימום ויש שמקבלים אף פחות ממנו הוא כ 3800 ש"ח לחודש .

וכאשר המנכ"ל לוקח את הסכום הזה בשעה זה קיטוב בלתי נסבל.

אלף, מתחילים מ-4700 בערך בניכוי הנקודות, ואני לא זוכר את ההפרש בין ביטוח לאומי לביטוח בריאות, אבל לפחות במשכורת שלי הם די דומים.

בית, לא נראה לי שצריך להגזים עם 3800 שקלים בשעה. כמה אנשים מרוויחים 700 אלף שקלים בחודש? גם 3800 ליום זה משכורת מנכ"ל "לא רעה". אבל אתה יודע - יש מנכ"לים ששווים את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה שנשאר זה למצוא בת זוג ואז יש עוד הכנסה וההוצאה לא עולה בכפליים כיוון שרוב ההוצאות הקבועות כבר כוסו.

יש לי חדשות בשבילך. ה-8K שדיברתי עליהם? הם עם ההכנסה של בת הזוג :shock:

אתה מציע שאחליף אותה?:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אלף, מתחילים מ-4700 בערך בניכוי הנקודות, ואני לא זוכר את ההפרש בין ביטוח לאומי לביטוח בריאות, אבל לפחות במשכורת שלי הם די דומים.

בית, לא נראה לי שצריך להגזים עם 3800 שקלים בשעה. כמה אנשים מרוויחים 700 אלף שקלים בחודש? גם 3800 ליום זה משכורת מנכ"ל "לא רעה". אבל אתה יודע - יש מנכ"לים ששווים את זה.

רוני

ראה כאן http://www.hilan.co.il/calc/NetWizard.aspx

יש מנכ"ל"ים שאכן שווים את משקלם בזהב. ושולמו ללא מעט מנכלים משכורות עתק .

יש לי חדשות בשבילך. ה-8K שדיברתי עליהם? הם עם ההכנסה של בת הזוג :shock:

אתה מציע שאחליף אותה?:evil:

לא. היא אותך.

והחדשות הן עגומות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

השכר שלי 7000 ש"ח, והעבודה מחייבת אותי להיות עם אוטו, מה שמשאיר פחות מ5K נטו. האשה עוד 3K , ועם שלושה ילדים, זוג אקדמאים שעל הנייר אמורים להיות מעמד ביניים, גם אם בחלקו הנמוך - מגרדים את קו העוני.

העיקר שכל אבירי הניאו ליברליזם, ימשיכו לנופף בכוחות השוק, ואנחנו נמשיך להיחנק.

פורסם

אה, זה כי אתה נאיבי ובאמת חושב שכל העבודות שמשלמות כאלה סכומים באמת מפרישות לקופות גמל וקרנות השתלמות וכדומה... נסה בלי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בסוף כולנו נתמוך בהצעת החוק של שלי יחימוביץ'

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מה שנשאר זה למצוא בת זוג ואז יש עוד הכנסה וההוצאה לא עולה בכפליים כיוון שרוב ההוצאות הקבועות כבר כוסו..

רק שלא תהיה מהסוג שאוכל הרבה כי אז יצא שכרך בהפסד ואם גם נשקלל את זה שרובן המוחלט גונבות בלילה את השמיכה ואתה נשאר מת מקור, כל העניין מתחיל להשמע לא משתלם :roll:

אני חייב לציין שמה שהכי כואב בכל הנושא הזה באופן כללי וגם מקבל ביטוי יפה מאוד פה בשרשור הוא שיש לא מעט אנשים במעמד הביניים שהם ככל הנראה מסודרים לא רע ולא מוכנים לקבל בשום פנים ואופן שיש הרבה מאוד אנשים עובדים במדינה הזאת שקורעים את התחת בשביל שלא יוכלו לגמור את החודש ומעמדם הכלכלי רק הולך ומתדרדר כל הזמן שלא באשמתם.

ולא, לא מדובר באנשים שצובאים על הדלתות ביום השיווק הראשון של האי-פוץ או הבי-פלוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ישה, תוריד עוד 5.5% עבור קרן פנסיה (ולא, זה לא חיסכון אלא מס. בצורה שהקרנות מנוהלות ממילא לא תהיה לנו פנסיה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
דרך אגב אני מדבר על הצגות במתנ"ס.

חן אתה צודק שמצפות לי כמה שנים קשות, אבל מה נעשה שהמצב היום במשק הוא כזה שהמעסיקים לא מוכנים לשלם אלא שתעבוד בהתנדבות.

אחרי כמה וכמה ראיונות עבודה לאחרונה כל ההצעות שקיבלתי היו או בסביבת מה שאני מרוויח וללא רכב או לא רוכב ומשכורת הרבה יותר נמוכה.

ואני אדם עם ניסיון במקצוע שלי של 6 שנים, באים ומציעים משכורת של אדם ללא ניסיון.

הבעיה שלנו היום היא כזאת שהשכר נשחק, והמחיה מתייקרת.

לא מזמן מישהו אמר שהשכר הממוצע במשק הינו 8000 ומשהו ש"ח, אז אני רוצה לומר לך שהיכן שאני עובד ועוד כמה מקומות עבודה ,ואצל הרבה מהחברים שלי במקומות העבודה שלהם, השכר בכלל לא מגיע לשכר הממוצע, אז בגלל זה הגרעונות.

רותם

נכון שמעט אנשים מגיעים לשכר הממוצע או מעליו וגם אלה שכן לא מגיעים לזה מיד עם כניסתם לשוק העבודה אבל צריך ללמוד לחיות עם מה שיש ולא עם מה שרוצים.

כמובן שיש הוצאות שאי אפשר לוותר עליהן (חיתולים לילד/גן טוב וכו') אבל יש בהחלט הוצאות שאפשר לחסוך בהן.

מי אמר שכל זוג צעיר צריך לקנות דירת 5 חדרים חדשה בבנין יוקרתי? אי אפשר לגור כמה שנים בדירת שיכון בקומה 3 בלי מעלית באיזור בינוני ומטה (הרי אין ילדים שצריך לדאוג לחינוך שלהם ואנחנו מספעיק בכושר כדי לוותר על המעלית). בדרך כזו אתה יכול לחסוך כמה עשרות אלפי שקלים.

בקניות בסופר אפשר לחסוך לא מעט ע"י השוואת מחירים באותו הסופר וע"י קנייה יותר נכונה (אנחנו זורקים לא מעט ולכן גם אם בחבילה של 10 ק"ג חומוס נשלם חצי מחיר לקילו עדיין הוא יעלה הרבה יותר אם נזרוק 7 ק"ג ממנו).

לפעמים יותר זול לקחת מימון קטן ולהחליף את הרכב לרכב יותר זול לאחזקה (למשל להחליף אמריקאית בת 10 לאיזו סופר מיני באותו הגיל).

כיום בעידן האינטרנט המהיר בהחלט אפשר לוותר על כבלים (נכון שהכבלים זה נוח אבל הנוחות עולה לא מעט).

ד"א, המתנ"ס שלכם גנבים. אצלנו לוקחים עד 30 ש"ח כשההורה המלווה נכנס חינם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אה, זה כי אתה נאיבי ובאמת חושב שכל העבודות שמשלמות כאלה סכומים באמת מפרישות לקופות גמל וקרנות השתלמות וכדומה... נסה בלי :wink:

ישה, תוריד עוד 5.5% עבור קרן פנסיה (ולא, זה לא חיסכון אלא מס. בצורה שהקרנות מנוהלות ממילא לא תהיה לנו פנסיה).

נו ....

כך או כך מול הפרשות העובד יש גם הפרשות מעביד הכל ביחד הולך לבסוף לידי העובד (בתקווה שטבע לא תקרוס )

במקום עבודה שלא מפריש , אל תעבוד, זאת עצה שלי, גם אם פירושה לתקופה לא לעבוד.

אם כולם יילכו בדרך זאת אז גם אותו מעביד יישר קו עם דרישות החוק.

ואל תגיד נאיבי , זה בידינו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
נכון שמעט אנשים מגיעים לשכר הממוצע או מעליו וגם אלה שכן לא מגיעים לזה מיד עם כניסתם לשוק העבודה אבל צריך ללמוד לחיות עם מה שיש ולא עם מה שרוצים.

כמובן שיש הוצאות שאי אפשר לוותר עליהן (חיתולים לילד/גן טוב וכו') אבל יש בהחלט הוצאות שאפשר לחסוך בהן.

מי אמר שכל זוג צעיר צריך לקנות דירת 5 חדרים חדשה בבנין יוקרתי? אי אפשר לגור כמה שנים בדירת שיכון בקומה 3 בלי מעלית באיזור בינוני ומטה (הרי אין ילדים שצריך לדאוג לחינוך שלהם ואנחנו מספעיק בכושר כדי לוותר על המעלית). בדרך כזו אתה יכול לחסוך כמה עשרות אלפי שקלים.

בקניות בסופר אפשר לחסוך לא מעט ע"י השוואת מחירים באותו הסופר וע"י קנייה יותר נכונה (אנחנו זורקים לא מעט ולכן גם אם בחבילה של 10 ק"ג חומוס נשלם חצי מחיר לקילו עדיין הוא יעלה הרבה יותר אם נזרוק 7 ק"ג ממנו).

לפעמים יותר זול לקחת מימון קטן ולהחליף את הרכב לרכב יותר זול לאחזקה (למשל להחליף אמריקאית בת 10 לאיזו סופר מיני באותו הגיל).

כיום בעידן האינטרנט המהיר בהחלט אפשר לוותר על כבלים (נכון שהכבלים זה נוח אבל הנוחות עולה לא מעט).

ד"א, המתנ"ס שלכם גנבים. אצלנו לוקחים עד 30 ש"ח כשההורה המלווה נכנס חינם.

אני גר בכפר יונה הישנה כך שזה איזור אני חושב בינוני, בדירת 5 חדרים נכון אבל ישנה יחסית 15 שנה.

הצגות במתנסי"ם באיזור קדימה, כפר יונה, אבן יהודה, תל מונד, ושאר המושבים באיזור עולים כ 75 ש"ח.

הצגה של יובל המבולבל שהילד שלי חולה עליו עולה 80 ש"ח וההורה משלם גם.

קניות בסופר תאמין לי שאני קונה אך ורק את מה שצריך ולא חורג מהרשימה שהכנתי.

כאשר אתה הולך לקחת היום מימון מהבנק על מנת להחליף רכב דבר ראשון מכיוון שיש לך משכנתה הם רוצים ערבים/ או מישכון של הרכב לטובת הבנק.

רותם

פורסם
אני גר בכפר יונה הישנה כך שזה איזור אני חושב בינוני, בדירת 5 חדרים נכון אבל ישנה יחסית 15 שנה.

הצגות במתנסי"ם באיזור קדימה, כפר יונה, אבן יהודה, תל מונד, ושאר המושבים באיזור עולים כ 75 ש"ח.

הצגה של יובל המבולבל שהילד שלי חולה עליו עולה 80 ש"ח וההורה משלם גם.

קניות בסופר תאמין לי שאני קונה אך ורק את מה שצריך ולא חורג מהרשימה שהכנתי.

כאשר אתה הולך לקחת היום מימון מהבנק על מנת להחליף רכב דבר ראשון מכיוון שיש לך משכנתה הם רוצים ערבים/ או מישכון של הרכב לטובת הבנק.

רותם

הרכב נוסע בדיוק אותו דבר גם שיש עליו מישכון לטובת הבנק.

מה בדיוק מפריע לך במישכון?

מדוע אתה לא מתרעם על כך שבהלוואה לדירה נרשמה לטובת הבנק משכנתא.

מדובר בדיוק באותו דבר מישכון / משכנתא = בטוחה לבנק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה אני לא מתרעם

אני פשוט ציינתי עובדה פשוטה.

ומכיוון שיש לי משכנתה אחת לא רוצה עוד אחת.(לא רוצה לקחת יותר הלוואות ממה שיש לי כרגע).

אני מעדיף להשאר עם הרכב שלי הישן והטוב. ואולי עוד שנה להחליף אותו למשהו טיפה יותר מתקדם.

רותם

פורסם

שי, אפשר גם לאכול לחם עם מרגרינה ולשתות רק מים מהברז :roll:

אנחנו מדברים פה על מעמד הביניים, אנחנו רוצים טיפה גם לחיות ולא רק לשרוד בקושי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...