Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 4 מכוניות שאני סגור אליהם עכשיו אני לא יכול לבחור ביניהם.

סיטרואן סקסו ידני 1100 או 1400

פג'ו 106 1400 ידני (2 כריות אוויר,הגה כח,2 חלונות חשמל)

פולקסווגן פולו 1400 ידני(ABS כריות אוויר והגה כח,2 חלונות חשמל)

פונטו 1100 או 1300 ידני

כל הרכבים בערך אותם מכירים ושנתונים 96-99

רציתי לדעת יותר פרטים אל הטיפולים וכל התחזוקה,מה יותר חסכוני לכיס,ידוע שזה לא מכוניות חדשות ואני לא מצפה לקנות רכב חדש,אבל מה יותר אמין.

אשמח לעזרה.

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

פורסם

הפונטו תהיה הקלה ביותר על הכיס וגם הכי מרווחת. ה-106 והסקסו (מכוניות זהות, עיצוב שונה) יהיו הנוחות והמהנות ביותר.

בחר מבין השלוש את זו שתהיה במצב הטוב ביותר. ואפשר לשקול גם פורד פיאסטה, מכונית פשוטה ואמינה שאף היא זולה לאחזקה.

פורסם

האמת היא שאני יותר הולך לכיוון הפז'ו/סיטרואן

אבל 106 מאוד קשה למצוא שמור,אבל יש סיטרואן די שמור אבל מנוע 1100,רציתי לשאול אם זה יספיק לנסיעות באיזור גוש-דן ולפעמעם לנסיעות יותר ערוכות? למשל חדרה-ת"א?

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

• תוכן חדש...