Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יתכן שבעלי האיביזות ירדו מהעצים שישבו עליהם?

בזמן האחרון אני מסתכל ביד 2 ורואה איביזות טורבו במחירים קרובים למחירון ולא 60 70 אלף יד 7 עם 180 ק"מ

יש שם לפחות 3 במחירים סביב 35-42

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אתה קונה אחת?

זכותו של כל בעל רכב לבקש על רכבו כמה שהוא רוצה, זכותך בתור קונה לא לשלם. אני לא מבין מה הבעיה כאן..

פורסם

אמרתי שיש בעיה?,

זכותו של כול אחד לבקש מעל המחירון גם אני מבקש ומוכר מעל המחירון אבל בטעם

מחירון רכב 38 אלף שים בו גם את מייקל גקסון בבאג'ז לא תגיע ל60 אלף

בסכום כזה אני קונה את אותו רכב משנתונים יותר מתקדמים 2003-2005

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כן שמתי לב שהמחיר של האיביזה טורבו צונח.

חבר שלי קנה אחת כזאת שמורה יד ראשונה עם 80000 ק"מ במחיר שמתקרב למחירון

פורסם

נכון, אבל אתה לא יודע למה בעל הרכב מבקש מחיר כזה על הרכב שלו.

אולי הוא השקיע על מערכת איכותית? שיפורים?

כל מקרה לגופו.

פורסם

אז פשוט אל תקנה. דובר על כך רבות בפורום. המחירון אינו משקף בצורה ריאלית את מצב השוק. הוא כבר מזמן לא רלוונטי.

אלה אם אתה רוכש מליסניג.

בכל מקרה אף אחד לא מכריח אותך לרכוש שום דבר...

הנושא נטחן לגמרי...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

חביבי נגמר השוק של האוטו הזה . אלה מכוניות שלא מציאות את מה שמציאות המכוניות החדשות יותר ( דגמי 2005 -20088)

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

היום איביזה ללא שהשלדה נקיה הולכת מחירון

למרות שיש עדין כמה שנמצאים על העץ

פורסם

206GTI עוד פעם מתחילים הבירבורים באוויר?

לדעתי המחירים שמופיעים באתר צנחו מהסיבה הפשוטה שהמחירון צנח וכתוצאה מכך גם המחירים "מעל המחירון".

זאת לא תופעה שרואים רק ב"איביזה" אלא בכל רכב אחר.

חוץ מזה למחפשי המציאות, במחירים שנושקים למחירון תבדקו ממש טוב את הרכב כדי לא לגלות הפתעות לאחר מכן.

הסיכוי שימכרו רכב במצב טוב (מכני, תאונות וכיו'ב) במחיר מחירון הוא שואף ל-0.

פורסם

בתור אחד שחיפש במשך שלושה חודשים קטנה ספורטיבית יצא לי לראות המון מכוניות בכל רחבי הארץ:3 פולו,5 איביזות(אחת לבסוף נקנתה),3 קליאו ספורט ו-2 206 gti(שמשום מה לא נשחטה ע"י לוי יצחק ולכן לא רלוונטית לדיון) ואני יכול להגיד לכם בגדול שאין מתנות חינם ושלכל הרכבים שנמכרו במחיר מחירון היו מכות שסי(כמובן שלא צריך לערוך בדיקה בשביל לדעת את זה מספיק לראות שהמוכר מסרב להתחייב),מצב מכני רע, אינספור נורות דולקות,קרעים בכיסויי כריות האוויר ועוד.

המוכרים תמיד היו או סוחרים או טיפוסים מפוקפקים ובד"כ שילוב של שניהם מה שלא אפיין את בעלי הרכבים השמורים(שמן הסתם דרשו מעל המחירון) אין פה עניין של "ירדו מהעץ"-ישראלים לא פראיירים ואני מציע לכל אותם אופטימים לבדוק בציציות את אותם 2 רכבים שמופיעים ביד 2 במחירים מגוחכים.

איני רוצה לחרחר ריב אבל איזו הצדקה יש למכור איביזה טורבו או קליאו ספורט שמורות במחיר המחירון העלוב שזול יותר מיאריס 1.0 או סוזוקי איגניס(מאותם שנים) או כל עגלה אחרת?

turboy

פורסם

מחירון של ה2005 הוא 64 אלף

על ה2001 דרשו 50 אלף ,

איפה פה הגיון ?

אנשים קיבלו שכל ולא משלמים כבר מחירים מוגזמים ,

חתיכה טובה אמורה להמכר במחיר מחירון כמו כל אוטו הגיוני אחר.

פורסם

חתיכה טובה אמורה להמכר במחיר מחירון כמו כל אוטו הגיוני אחר.

ועל זה נאמר - "לך תתקשר ליצחק לוי, יש לו הרבה כאלו למכור"... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...