Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לי לפני כיומיים +- שלא מזמן הובהרו לי כמה דברים שבגללם זה קרה.

אני וחבר שלי נוסעים לקחת את אמא שלו משדה תעופה, חבר שלי איבד את הרשיון והת.ז שלו לכן אני נהגתי, טוב הגענו לשם (יצאנו בסביבות ה 1:10 בלילה (הטיסה מאוד מאוחרת)) מאריאל, הרכב הוא 106 ראלי דור שני (98).

טוב נסענו, הגענו, הטיסה התעקבה, יותר נכון שחרור המזוודות, היינו בדרך חזרה, אני, חבר שלי, אמא שלו והמון תיקים + כמה מזוודות, השעה בערך 3 וקצת בלילה, מגיעים לכביש חוצה שומרון (כביש 5) ונוסעים בדרך חזרה לאריאל, לפני פניה לאורנית (מחלף ניתן לומר) עומדת ניידת + כביש חסום, דיי הרבה שוטרים ועוצרים כל רכב שעובר לבדיקת רשיונות (מזל שאני נהגתי). ניגשת אליי בחורה לוקחת את הרשיון שלי לבדיקה ומחזירה, אחריה מגיע בחור ומתחיל בחפירות!

''אתה יודע אני רואה את הרכב הזה המון בעיר ואני רואה איך אתה נוהג, מה אתה חושב שיש לך רכב ספורט אז מותר לך הכל?'' ''היום עקפת ניידת בסביבות 11 בערב ב 160 קמ''ש בלי בושה...''

ממש השוטר חי בסרט ומפיל עליי האשמות כאשר קודם כל הוא לא מודע לכך שהרכב לא שלי ושאני נוהג בו פעם ב... וכשאני מעלה לו את הטיעון הזה הוא עדיין ממשיך אך בתוספת שאלות על מי נוהג ברכב לרוב (ומי שנוהג בו ישב לידי, הבעלים של הרכב), התחלתי קצת בפזיזות לומר שהרכב לא שלי ואם הוא רוצה לברר מי נוהג עליו שישאל את הבעלים של הרכב.

בכל מקרה מכאן והלאה השוטר ממשיך בחפירות ובטענות שאם הוא רק רוצה הוא יחרים את הרכב אז יצאתי בהצהרות והסברים שזה לא הרכב היחידי בסביבה ואפילו לא הראלי היחידה בסביבה! + שאלה האם הוא בכלל מבדיל בין הדגמים, הוא ענה שבטח שהוא מבדיל בין XS ל XSI ולראלי ושאני לא אחשוב שהוא טיפש.

בקיצור יצאנו מזה, נסעתי בעצבים הביתה!

אחרי כיום יומיים אני פוגש את הבחורצ'יק שעקף ניידת ב 160 קמ''ש, בעלים של 106XSI כמובן דור ראשון לעומת ראלי דור שני.

מה שמשותף לרכבים זה ששניהם צבע כחול (גם הכחול בגוון שונה)

ויש עוד משהו שאני פשוט לא יכול לקלוט? אפילו שעקפו אותם ב 160 קמ''ש, השכל הקטן לא אומר להם לרשום את מספר הרכב? במקום להתנפל על כל נהג צעיר בפג'ו 106.

לפני המקרה הזה גם בא מדורניק (נפוץ באריאל) לחבר שלי כשהוא עומד בחניה של איזה מקום והתחיל לדבר איתו על נושא דומה.

פשוט עצוב לי שמפילים עבירות של מישהו אחר, על בן אדם שיש לו רק רכב דומה בלי לברר או לדייק.

ככה נראת משטרת ישראל! פשוט בושה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כן אה?

בכל מקרה פשוט אין לי מילים לתאר עד כמה המשטרה שלנו היא...

באמת השכל כ''כ קטן שקשה לרשום מספר של פג'ו 106 שעקפה ניידת, או קשה למדור לרשום מספר של פג'ו 106 שעושה שטויות בעיר.

עצוב!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שאלת למה הוא לא עשה כלום עם זה שהוא עקף אותו ב160 - זה כי הוא לא יכול לעשות כלום.. אין לו שום דרך להוכיח את מהירות הנסיעה שלו.

בנוגע להאשמות - יש אצלנו בבסיס רכב זהה לשלי, אותו דגם, אותו צבע, אותה שנה - פשוט זהה (אפילו אותו קסנון :lol:).

כל פעם שאני מגיע לשער אני שומע מהש.ג. שעוד פעם עשיתי שטויות... ומישהו ראה אותי ורוצים לקחת לי את האישור כניסה.

מטריד - אבל חיים.

וד"א, הוא לא יכול להחרים לך את הרכב סתם ככה.. הוא צריך סיבה וסיבה מאוד טובה בשביל לעשות את זה.

יש מספר קטן מוגבל מאוד של עבירות בגינן הוא יכול לקחת לך את האוטו, וגם אם עקפת אותו ב250 קמ"ש, מהירות היא לא עבירה שכזו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם הוא רוצה ממש חזק הוא יכול לגרום לכך שהרכב יורד מהכביש, סיבה הוא כבר ימצא... אגב גם בזה הוא הספיק להתגאות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סתם שוטר לא יכול להחרים אוטו (רק קצין מדרגה מסוימת) וסתם שוטר לא יכול להוריד רכב מהכביש (אלא רק בוחן רכב)

אתמול נסענו בבית שמש להוציא כסף במרכז, כשאנחנו פנינו ימינה לרחוב בן צבי שוטרים פנו ימינה מבן צבי

אנחנו נכנסנו לחנייה של המרכז, החנינו את הרכב והלכנו להוציא כסף

בינתיים לשוטרים כנראה שיעמם, הם עשו את כל הסיבוב דרך רחוב השבעה עד שהגיעו לחניה ואז נכנסו וחסמו אותנו

יצאו ביקשו מהנהג (הפעם לא אני) רשיון ורשיונות רכב, וממני ועוד נוסע תעודות זהות

אחרי בערך 15-20 דקות הם נזכרו לשחרר אותנו, כשבזמן הזה אחד השוטרים מסתובב סביב הרכב עם הרשיונות רכב

כל כך משעמם במשמרת לילה במשטרה? (לא משטרת תנועה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה לענות לו בכלל?

תהנהן, תגיד לו "כן, כן, מה שתגיד..." וזהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תרשה לי לסכם את זה בבדיחה,

בעל ואישתו יוצאים לחופש בבית הקיץ שלהם, הבעל מישתכר ונירדם בצהריים חצי ערום על הספה, והאישה מחליטה לעשות לעצה יום כיף, לוקחת בקבוק מים, שקית עם פריכיות אורז, ספר טוב, כובע רחב שוליים, ניגשת לסירה של בעלה, ומתחילה לשוט באגם.

כאשר היא מגיעה לאמצע האגם, היא עוצרת את הסירה, מיתישבת לה ומתחילה ליקרוא.

כאשר לפתע מגיע השריף, עוצר את הסירה שלו לידה ואומר לה "גברת, את יודעת שאסור לדוג כאן?"

עונה לו האישה בתדהמה "אבל אני לא דגה כאן, אני קוראת ספר..."

אומר השוטר "תיראי, את נימצא בסירת דיג, יש לך כאן חכות, את מחזיקה ביד שקית עם פיתיונות, ניראה שיש לך את כל הציוד כדי לדוג, אז ניראה לי שאת עוסקת בדיג לא חוקי..."

האישה חושבת שניה ואז עונה לו "טוב אדוני השוטר, אז תעצור אותי... אבל דע לך שהאונס הזה לא יעבור לך בשתיקה, אני אספר לכל העיתונים איך אנסת אותי כאן..."

:| השריף ההמום קפא לרגע ואמר לה "אבל לא נגעתי בך, מה את רוצה?!"

"אולי, אבל יש לך את כל הציוד הדרוש לך..." ענתה לו האישה...

בקיצור, דיבורים כמו חול, ואין מה לאכול. גם אותי עצו לא מעט שטרים ביגלל האוטו שהיה לי (אופל קדט בצבע תכלת), בסופו של דבר, הכרתי את רוב שוטרי מג"ב, הכחולים והמיתנדבים. לא נורא, תמיד אפשר להנהן בנימוס ולהגיד "אה... אני יודע למי אתה מיתכוון, הוא שכן לי, הוא כל לילה מעיר את אחי/הילד הקטן... הגיע הזמן שתורידו את הפירחח הזה מהבכיש, לפני כמה ימים הוא כמעט דרס את סבתי, ולפני שבוע הוא פירפר ליד הכלב שלי והוא כמעט מת... אתם חייבים לעשות עם זה משהו!!! תודה..."

אני בטוח שאחרי "שיחה" שכזו, אותו שוטר יגיד לך "טוב חמודי לך כבר...", אף אחד לא אוהב ש"מנדבים" לו עבודה. לחפש מיתחת לפנס זו המומחיות שלהם.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
למה לענות לו בכלל?

תהנהן, תגיד לו "כן, כן, מה שתגיד..." וזהו.

בדיוק מה שאני עשיתי כשהשוטר התחיל לצעוק עלי שהוא יכול "עכשיו לקחת את הרשיון ולהחרים את האוטו אם תמשיך להתחצף"..

--

ולגבי הבקשה של תעודת זהות,

פעם אחרונה שביקשו ממני סתם ככה תעודת זהות - ביקשתי קודם תעודה מהשוטרת.. הפרצוף שהיה על פניה יחקק בזכרוני (ובזכרון שאר האנשים ברכב) - לעד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בדיוק מה שאני עשיתי כשהשוטר התחיל לצעוק עלי שהוא יכול "עכשיו לקחת את הרשיון ולהחרים את האוטו אם תמשיך להתחצף"..

סבא שלי היה אומר "כשאתה מיתווכח עם אידיוט שים לב שהוא לא עושה את אותו הדבר..." :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...