רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ראיון עם ניצב משנה אלכס פרלמן, שפורש מתפקיד ראש מחלקת תכנון ופיתוח באגף התנועה של המשטרה. ציטוטים נבחרים: "דו"חות מחולקים רק כשהרכב עובר את המהירות המותרת ב-20 קמ"ש בתוך העיר וב-25 קמ"ש מחוץ לעיר. אם היינו אכפים מ-5 או 10 קמ"ש מעל המהירות המותרת היינו משלשים את ההכנסות לאוצר המדינה, אבל חשוב לי להבהיר שההכנסות הן לא המטרה." "יש מקומות שאם נראה בהם כמות גדולה של דו"חות, נגביה עוד יותר את הרף בהם. אני יודע שתהיה ביקורת על ההחלטה שלנו לחשוף את הרף, אבל באמת אין לנו מה להסתיר. אני גם לא מציע לאף נהג לראות בזה אישור לנסוע מהר, כי יכול להיות שמחר בבוקר נחרוג משני הכללים האלה, אז שלא יבואו בטענות. כבר היום יש מקרים, כעשרה אחוז מהדו"חות, שהאכיפה מתבצעת במהירות נמוכה יותר…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הכתבה המלאה. ציטוטים נבחרים: לדעתי, לפי מה שנכתב בכתבה, יש למאזדה פוטנציאל גדול להיכנס חזק לשוק. הכל תלוי בתג המחיר והגרסאות שיגיעו לארץ. ככל שיהיה יותר גיוון בדגמים, ובמחירים אטרקטיביים, מאזדה יכולה להצליח בגדול. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
שלום לכם, לפני 4 חודשים רכשתי מאזדה 3 ספיריט 2.0 הבאתי אותה מבן אדם שיש לו בחנייה עוד מאזדה ספיריט 2010 ועוד מאזדה cx5 חדשה בקיצור חולה על מאזדות והחליט למכור את הישנה שלו, מטפל רק במורשה הראה לי ספר טיפולים שמר מאוד על הרכב, בקושי נסע, 2006 עם 70 אלף קילומטר בלבד, אין שריטה ברכב כמובן לקחתי לבדיקה, היו פה ושם תיקוני בלאי שכל הזמן רושמים, בגדול לא היה משהו רציני אני לא נסעתי בהרבה רכבים אין לי מידות השוואה, אבל הנסיעה במאזדה דווקא בסדר גמור, האוטו סוחב בלי בעיה, באמת מרביץ שצריך והכל טוב. בשבת הזאת נסעתי במאזדה 2008 של חבר 1.6 סמ"ק, כשאני לוחץ על הדוושה ממש בהתחלה, הרכב מתחיל כבר בתאוצה יותר מהירה מהרכב שלי, זה מורגש לי על ההתחלה, אחרי כמה חודשים של נסיעה ע…
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יצא לי להתקל בחיפה בקליאו חדשה עם פסים אדומים מקדימה ובצדדים לכל אורכה + RS לוגו מאחור. נראית מרשימה. התעניינתי. קפצתי לאתר של רנו והופ http://www.renault.co.il/cars/csport/home.html "קליאו ספורט" לא RS ולא נראית דומה. יש כזה דגם?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
כן כן אתם קוראים נכון,הרכב בבעלותי משנת 06' ונקנה עם 40K על השעון (הרכב שנת 97) כרגע עם 150K על הסקאלה. זה לא הולך להיות שיפוץ ברמת תצוגה,אני מודע לחלוטין שזה לא כלכלי אבל לצורך העניין אם הייתי מוכר את הרכב ומוסיף את הסכום של השיפוץ הזה הייתי יכול לקנות גרוטאה עם עבר לא ברור,שפה יש לי רכב שמטופל ברמה ולא בתחזוקת שבר. To Do List: פירוק כולל של הרכב - check פחחות וצבע - בתהליך בידוד אקוסטי לכל הרכב - שהוא יצא מפחחות ולבסוף הרכבה מלאה של הרכב. הרכב כרגע בצבע טורקיז של זקנות,הוא לא ישאר בצבע הזה,הצבע שמחליף את מקומו יהיה סולידי אך מיוחד(תתאפקו עד סוף השבוע שהרכב יצא מפחחות) הרכב פורק לגורמים מלבד הכסאות והשטיח והשמשה הקדמית. הגומיה של השמשה האחורית הייתה יבש…
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שבוע טוב לחברי הפורום! האוטו שאני רוצה לקנות בקרוב נגמר לו הטסט (שבוע הבאה) , הוא מבקש 10 על הרכב . והאגרת טסט היא בערך 1200 ש"ח, הוא מחוייב להוריד לי את המחיר של הטסט מהרכב? או שלפחות שיהייה 9 במקום 10? בנוסף עוד משהו. במידה והרכב לא עובר טסט בגלל משהו קטן , לאן ממשיכים הלאה? מה עושים במצב כזה? והאם אתם ממליצים לקנות רכב לפני טסט?
הודעה אחרונה מאת KoM, -
-
מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי אני כרגע בחיפושים אחרי פולו יד שניה ממש לא אהבתי את התיבה האוטומטית (DSG) ולכן חשבתי אולי לעבור לידני יש לציין שאני נוהג יום יום מזה 6 שנים על אוטומט היתרון המרכזי של הגיר הידני כאן הוא אמינות (בזה ה DSG קצת מפגרת הבנתי). לגבי צריכת דלק לא יודע כמה זה משמעותי כי הבנתי שה DSG ממש טובה בקטע של צריכת הדלק מה שכן, עדיין קצת מרתיע אותי הנושא של גיר ידני יש לציין קודם כל, שאני די חובב נהיגה ולפעמים נוהג מעט מהר (ולפעמים מהר מאוד) מה שמפריע לי בגיר הידני הוא שחייבים כל פעם את 2 הידיים פנויות, ואז אי אפשר לסמס בווצאפ תוך כדי נהיגה סתם סתם בצחוק, אבל בעיקר מרתיע אותי הנושא של העברת הילוכים בפניות - כשאני צריך את 2 הידיים על ההגה, אבל זה בקטנה בעיקר -…
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מתכננים טיול בן שמונה ימים ברומניה בתחילת אוקטובר בו ניסע משהו כמו שעתיים פלוס מינוס ליום בשל העובדה שנהיה ארבעה מבוגרים ותינוק נצטרך תא מטען שיכול להכיל 3 מזוודות בינוניות, עגלת תינוק וקצת צעצועים וספסל אחורי שיוכל לאכלס שני מבוגרים וכיסא תינוק בהתחלה חשבתי על מכונית סטייל סקודה אוקטביה עם תא מטען אימתני אך קיבלתי מידע ששני מבוגרים יתקשו לשבת מאחורה עם כיסא תינוק והמחשבה הבאה היתה לכיוון סובארו פורסטר (או דומה...) שאמורה להיות טיפה יותר רחבה ומרווחת אך תא מטען שיכול להיות טיפה בעייתי האם יש המלצות מבעלי ניסיון לחיוב או לשלילה? הערות והארות יתקבלו בברכה תודה דרור
הודעה אחרונה מאת zrori, -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני טס לצרפת לשבוע. בהתחלה תכננתי לעשות טיול אופניים באלזס, אבל בסוף ירדתי מהרעיון והחלטתי לשכור רכב. אני בן 27 נוהג 4 שנים בלי תאונות בכלל. (טפו, טפו, טפו) אני נכנס לאתרים של חברות השכרה ורואה את ההיצע של המכוניות. אני נוסע לבד. אני מתלבט אם לקחת מכונית מיני סטייל פיאט 500 או להוסיף כסף ולקחת סופר מיני דיזל. אני מתכנן לנהוג 1,200 - 1,500 קילומטרים. אשמח לקבל המלצות על חברות השכרה ומכוניות.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
הגעתי לסניף עפולה ,הראו לי את הרכב ונסע נציג ״לתדלק אותו ״ קיבלתי רכב מסוג סוזוקי אלטו ידנית נכנסתי לרכב והשעון דלק היה נראה לי מוזר שאלתי את הנציג זה ״פול״ (שעון דיגיטלי) הנציג ענה כן ככה זה באלטו פול טנק. סמכתי עליו ונסעתי לדרכי. הגעתי בבוקר אחרי בכדי להחזיר את הרכב ,סך הכל באיזור ה 60 ק״מ ,נכנסתי לתדלק ופה באה המכה 11.8 ליטר דלק נכנסו למיכל של הסוזוקי ועכשיו השעון באמת נראה על פול. חזרתי לקל אוטו להחזיר את הרכב ניגשתי לאותו נציג שאמר לי שככה זה פול. אמרתי לו תראה את השעון פול נכון ?הוא אומר לי שכן. אתה זוכר איך הוא היה נראה אתמול הרבה פחות הוא ענה לי כן זאת בעיה ברכב ,אמרתי בסדר ואז הראתי לו את הקבלה על התדלוק ושאלתי אותו איך יכול להיות שרכב חסכוני שאמור לעשו…
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 710 צפיות
שבוע טוב לכולם ! אני מחפש חומר טכני על רכבים היברידיים של הונדה (אוונסיס)\טויוטה (פריוס) \ וקצת על פיגו החדשה 3600 חיפשתי קצת באינטרנט אני לא מומחה גדול אבל זה נראה לי שפה אני יוכל למצוא אולי חומר יותר איכותי ומפורט ! תודה מראש לכל העוזרים!!
הודעה אחרונה מאת -אודי-, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם החלטתי לפתוח את הנושא כעת, לפני שנקבל את הרכב (ממש בשבועות הקרובים. הוא היה יכול כבר להיות אצלנו, אבל הוא כרגע עובר תהליך אבזור לרכב נכה - מעלית, רצפה, כל שאר הדברים). בינתיים אני מעט חושש. קראתי שהרכב מגיע עם ספר, חשבתי שזה כמו "חוברת הפעלה" - ככה אלמד. אבל כרגע קראתי שהספר לא מגיע בעברית. אני לא הכי חזק באנגלית, אני מנסה להשתפר כל הזמן, אבל כרגע אני חושש כי בניתי על הספר שילמד אותי פחות או יותר. עכשיו אולי חלקכם צוחקים עלי, זה בסדר. אבל אני באמת תמים שחשבתי שהספר יגיע בעברית? כמו שאתה משלם יותר ליבואן רשמי של סמסונג כשאתה רוכש טלויזיה, אתה מקבל חוברת בעברית - חשבתי אותו הדבר פה. תוכלו בבקשה להרגיע אותי, איך בן אדם שאין לו הבנה ולו…
הודעה אחרונה מאת GS-egal, -
-
נעילת דלתות אוטומטית+ ספר רכב.
מאת Guest Re'em- 1 תגובות
- 770 צפיות
ערב טוב לכולם. קניתי לאישתי פורד מנודאו 2008 רמת גימור trand, אני לא מוצא את האפשרות של נעילת דלתות אוטומטית בתחילה נסיעה (ילדים עלולים לפתוח את הדלת). מאיפה ניתן להשיג ספר רכב בעברית, אפילו מהאינטרנט כקובץ. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
- 1 תגובות
- 532 צפיות
שלום לכולם. הגיע לידיי היום המכשיר מארצות הברית,עכשיו איך אני רוכש ומכניס למכשיר את הבסיס נתונים של ישראל?
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אשמח לדעת האם יש לנו חבר פורום שעובד בתחום המכירה באחת החטיבות ,סיאט סקודה וולסואגן אוודי..
הודעה אחרונה מאת OMER1986, -
- 6 תגובות
- 885 צפיות
שלום, זה לא הולך להיות עוד שירשור על הבדלי מחירון הין יצחק לוי ליד-2. ההבדל הוא ברור והמחירון הוא המלצה בלבד. עם זאת עדיין זה מקשה על המוכר (במקרה שלי) ועלתה בי מחשבה. ההבדל במחירון הוא מעל למקובל או ההגיוני ולכן עלתה בי מחשבה על טרייד אין. הרכב הוא ניסאן ג'וק- ידני. והוא כבר מרגיש קטן למשפחה +2. מחירון יצחק לוי הוא 95200 והמחירון ביד 2 הוא 77000... כלומר כ-18000 הפרש. כמובן שכל קונה יציין את המחיר הנמוך והנוח לו. אני בדעה שונה. רכשתי לפי לוי יצחק, אני משלם ביטוח לפי לוי יצחק וזה המחיר שאני דורש. את האמת, אין לי לא רצון ולא כח להכנס לויכוחי "שוק" מהסוג הזה ולמרר לאצמי את מצב הרוח עם קונים שמחפשים רק על מה להוריד. המחשבה שעלתה לי היא טרייד אין, כמו שציינתי. …
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 762 צפיות
http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=5QFjugjhfytf&c=0 לא נראה מבטיח מידי, אבל אם הוא מציל פעם אחת הוא כבר מחזיר את ההשקעה. מה זה מגלה בעצם? (אני לא מבין בתחום הטכני של הנושא), את הגאטסו? דבורות? מישהו ניסה?
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 689 צפיות
הרגע קיבלתי את הספאם היומי ולהפתעתי מכרו שם גלאי מהירות בצורה של מכונית http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=5QFjugjhfytf מישהו מכיר ? מעבר לכך שכנראה מישהו העביר שם גוגל טרנסלייט מעפן גילוי אותות על פני אורך גל להקות X, K, Ku ו-Ka, גלאי רדאר זה מבטיח לך להמשיך לנהוג באין מפריע. חשבתי שלא משתמשים ברוב התדרים האלו בארץ ? האם הדבר הזה מוכר ? או שווה משהו ?
הודעה אחרונה מאת oren123456, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אני מבקש את עזרתכם במציאת תריס אחורי שעשוי מפלסטיק או פיברגלסס לפורד קורטינה 82 שברשותי אני יודע שהנושא שייך לפורום אספנות אבל ניסיתי שם ולא מצאתי. אז אם למשהו יש כזה תריס זרוק במחסן או שמכיר משהוא שיש לו אני אשמח. מצורפות תמונות של התריס שאני מחפש: תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 2 תגובות
- 933 צפיות
קבלתי מכתב מגרמניה עם בקשה נורא מנומסת לתשלום דוח על מהירות. יש שם גם תמונה שלי לא נורא יפה שצולמה מהפרונט. זה עירייה, לא משטרה. הדוח הגיע ישירות אליי בדואר , אפילו לא דואר רשום. מחברת ההשכרה (יורופקאר) לא קיבלתי שום הודעה. ברור שתמיד כדאי לשלם אבל עדיין..רק ההעברה אליהם תעלה יותר מהדוח ומזומן/כרטיס אשראי הם לא מקבלים. להתעלם? עד כמה יש לעירייה כח למנוע ממני להכנס שוב לאותה מדינה?
הודעה אחרונה מאת tomerm, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
ובכן, שניהם (אותה חברה) זולים משמעותית מכל המתחרים ב-1000 ש"ח בערך. העניין הוא שהנציג של AIG אמר לי בבטחון שאם בודקים סקר שביעות רצון של גלובס, מגלים שהחברה עם מספר התלונות הגבוה ביותר הינה ביטוח ישיר\YNET מאחר והם מתעכבים במתן שירות ללקוח וגוררים את התהליך. מישהו מכיר ? האם זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת cessna, -
-
- 1 תגובות
- 836 צפיות
חברת "ג'נרל מוטורס" קוראת להחזיר ליבואן בישראל 641 רכבים מדגם שברולט קרוז, זאת בשל בעיה במערכת הבלמים. על פי הודעת החברה, הסיבה היא תקלה במערכת הסיוע לבלימה, שגורמת לכך שנהגים צריכים להפעיל לחץ נוסף על דוושת הבלם כדי לעצור את הרכב. גם חברת "יונדאי" קוראת להחזיר רכבים בשל תקלה http://reshet.tv/חדשות/News/Domestic/internal/Article,131486.aspx
הודעה אחרונה מאת eran.yablonski, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה הלחץ אויר של טויוטה קורולה 94 צמיג 175/65R14 מה צריך להיות הלחץ האויר של הצמיג הזה תודה
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
שלום לכולם, היום אני וחבר הלכנו לראות רכב,הגענו לאיש הנ"ל,שאת שמו לא יודע אם מותר לציין, הרכב הוא יונדאי גטס 2007,אחרי שיחה טלפונית שנאמר לנו שיש הסטוריית טיפולים והרכב ללא תאונות,בדקנו את הרכב נראה טוב ומטופל,ואז החלטנו לקחת אותו לבדיקה במכון. במכון התגלה שהרכב היה מעורב בתאונה,אך לא פגיעה בשלדה,ושישנה בעיה במערכת ההצתה. לפני שלקחנו את הרכב לבדיקה סגרנו בע"פ על זה שאם הבדיקה לא תהיה למורת רוחנו או שיהיו תקלות רציניות,הוא ירד במחיר או יחזיר את עלות הבדיקה,לאחר התקלות שגילינו,אמרנו לו שאנחנו לא רוצים לקחת את הרכב,בגלל שהוא שיקר לנו לגבי התאונות. וביקשנו שיחזיר חצי מעלות הבדיקה,250 ש"ח,הוא סירב. אז קודם כל לא לא לפנות אליו,הוא שקרן ונוכל. ודבר שני,הא…
הודעה אחרונה מאת yochay_s, -
העברת בעלות ע״י ת.ז בלבד - אפשרי? 1 2
מאת Guest car4fun- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אדון פרסם את הרכב שלו למכירה, אבל הרכב על שם הבן שכרגע לא נמצא בארץ. יגיע רק בעוד כשבוע. האבא מחזיק בת.ז שלו. האם אפשרי לבצע העברת בעלות כאשר בעל הרכב אינו נוכח אך הת.ז שלו כן ?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
פירוש כיתוב ״פין בוכנה הוחלף״ 1 2 3
מאת Guest car4fun- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום ראיתי רכב שאני מתעניין לרכוש מיד 2 על משקוף דלת הנהג איפה שכתוב הלחץ אוויר ראיתי מדבקה נוספת עליה כתוב ״ פין בוכנה הוחלף״ ותאריך משהו ב 2011. יש למישהו מושג מה זה אומר?
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחר עיון בפורום הבנתי שאין דעה חותכת לגביי צריכת הדלק של הביואיק לה סייבר והחלטתי לבדוק אחת ולתמיד את העניין. קניתי את הרכב לפניי עשרה ימים בלבד , כמובן שמילאתי את המכל עד הסוף (60 ליטר בערך) , אופי הנסיעה במכל הייתה כזאת: 60% - בעיר 40% - בינעירוני המזגן עבד תמיד וראוי לציין שצורת הנהיגה הייתה סופר רגועה ושאני אומר סופר רגועה זה אומר שלא עברתי את ה-100 קמ"ש והאצות היו מאוד מתונות . להלן התוצאות : לאחר שנסעתי עם הרכב 470 ק"מ הלכתי לתדלק ויצא לי למלא 58.5 ליטר , לאחר חשבון פשוט יוצאת הצריכה 1 ל-8 (!) שזה לא הרבה בכלל , אני מזכיר שרוב הנסיעות היו בתוך העיר עם מזגן . אני מאמין שעם רוב לנסיעות בינעירוניות הייתי מגיע לצריכה של 9 או אפילו 10 .
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום הייתי בחצי חינם בראשון, כטבעי אני מחנה רחוק מכל ההמולה באמצע, אין לי בעיה ללכת עוד כמה צעדים בשביל ראש שקט... כשיצאתי, קיפצתי לי לרכב בשמחה ואזזז ראיתי מרחוק מישהי בדיוק מכניסה לרוורס, וזה באמת ניראה קרוב לרכב שלי... אמרתי נו היא בטח תשים לב. ואז - בוםם! דווקא ברכב שלי, כשיש עוד 7 מטר שמאלה פנוי, דווקא בי היא נכנסה. כמובן שהחלפנו פרטים וכו', היא ממש הצטערה וכו', אבל ציפיתי לקצת יותר תשומת לב ( שעוד ראיתי מבחוץ שיש חישני רוורס ). הנזק? פנס אחורי שמאלי שבור, כמובן ששריטות שגרמו לקילוף צבע בטמבון ועוד קישוט שיש בטמבון ( פס ניקל, פאסאט 2008 ) שנשבר... הנזק שלה - בחלק שהיא נכנסה בי הטמבון נמעך לגמריי, היא הייתה עם מאזדה 3. האם הגרמניות הוכיחה את עצמה הפעם? אפ…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 198 תגובות
- 29.6 אלף צפיות
היום נסעתי עם בת הדודה שלי לכיוון פאראדיס. היינו בירידה הגדולה ביציאה מזכרון יעקב, כשבתחנת האוטובוס, כשבסוף הייתה ניידת של "שיטור קהילתי". לא נסעתי מהר מדי אלא די רגוע כי היו לנו כמה דקות וכי חשבתי "זה מקום מושלם לתפוס אנשים, בטח יש ניידת למטה". הם עצרו אותנו בצד והשוטרת שאלה "הכל בסדר?". עמדתי לענות לה "כן, הכל בסדר, שיהיה לך יום טוב" וכל זה כדי שיתנו לנו לנסוע משם ונגיע בזמן. בת הדודה שלי לא הבינה את המצב ואת העובדה שאלו לא שוטרי תנועה ושלא נסעתי כל כך מהר ונכנסה לפאניקה. היא כמעט התחילה לבכות ואמרה לשוטרת (במבטא הדרום אמריקאי החזק מאוד שלה, שמשום מה עשה את זה ליותר מצחיק) שהיא מצטערת אבל נסענו ככה כי היא ממהרת לאוטובוס לירושלים והיא חייבת להגיע ובל…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- sperial
- arice
- - XM -
- אליה
- farkash7
- Eyal Amzleg
- yor2
- omerkot
- גולדן191
- yoav911gt2
- מור 1