Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה המלאה.

ציטוטים נבחרים:

רשימת האבזור של המכונית הזו יכולה להכיל כתבה שלמה...

בקיצור כול מה שהורגלנו לראות במכוניות פאר, עכשיו מגיע גם במשפחתית. העובדה שבמאזדה מבטיחים את התצוגה העילית ומסך המגע כסטנדרט מוכיחה שכוונתם לתקוף את השוק גם דרך האבזור – ולא רק דרך המחיר.

נסיעה

אני לא מדבר על מבחן קצר או ארוך ככל שיהיה כאן בארץ. אני מדבר על ימים של 12-14 שעות, של נהיגה ארוכה ביותר (966 ק"מ ביום השני) בכבישים שנראו כים גלי עם בורות גדולים הפעורים בהם. בקיצור, תנאים אידיאלים לקריסת מתלים, כאבי גב, ברכיים ושרירים בסוף היום ומאמץ על אנושי לשמור על יציבותה הכיוונית של המכונית. אלו אגב גם תנאים אידיאליים להוציא מהמכונית כול רעש או רשרוש אותו היא מתכוונת להשמיע במהלך שלוש השנים הראשונות של חייה.

וכאן, למרות התנאים ה'אידיאליים' לצרות שפרטתי, אף אחת מאלו לא קרתה. המתלים לא קרסו בגלי הכביש (שנראו כמו גשרים איריים שנחפרו ברצף), ולמעט פעם אחת בה לא האטנו בזמן, לא נרשמה ולו סגירה אחת של מתלה. גם בפעם בה הרגשנו כאילו המתלה נסגר, לא היינו צריכים להלחם על מנת למנוע מהמכונית לסטות מקו הנסיעה בו בחרנו. והעיקר, בסופו של יום, יצאנו מהמכונית עייפים (זו הייתה בכל זאת נהיגה ארוכה ומרוכזת) אבל ללא כול כאב בגב או באף איבר מאברי הגוף.

נקודת התורפה של המכונית המצוינת הזו. מנוע ה-2000 עם ה-120 כ"ס, היה קצת חלש עבור המכונית הזו, בעיקר בשל תיבת ההילוכים הידנית שבנויה על מנת לחסוך בדלק בשיוט בכבישים מהירים. אבל מה לעשות ובסיביר הכבישים המהירים דורשים עצירות ותאוצות והתחמקויות ממכשולים?

נכון לזמן כתיבת שורות אלו, אין אינפורמציה סופית לגבי גרסת הכניסה החשובה מאוד לחברות הליסינג, לדעתי זו תהיה גרסה מחוזקת למנוע ה-1.5 ליטר שתספק כ-120 כ"ס. אני יודע שהטכנולוגיה לכך קיימת ומאמין ביכולתה של דלק מוטורס לשכנע את היצרן בחשיבות הגרסה.

לדעתי, לפי מה שנכתב בכתבה, יש למאזדה פוטנציאל גדול להיכנס חזק לשוק. הכל תלוי בתג המחיר והגרסאות שיגיעו לארץ. ככל שיהיה יותר גיוון בדגמים, ובמחירים אטרקטיביים, מאזדה יכולה להצליח בגדול.

דעתכם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מה הקטע שהם לא עושים 1.6 חזק יותר?משהו כמו קורולה\יונדאי I35\סיויק או משהו?

תמיד במנועים מאזדה נופלת.

גם האימפרזה.

כי זה מנועים שאף אחד חוץ מישראל לא קונה.

באירופה זה דיזלים ובאמריקה מנועים גדולים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני חושב שהרכב הזה הולך להכות את השוק העולמי.

בעיקר בגלל המבחן הזה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

המכונית עצמה מסקרנת. עוד יותר מסקרן לראות את עורך המגזין בכבודו ובעצמו (ולא אחד מכתביו) טס לחו"ל ע"מ לכתוב כתבה שיווקית ויחצנ"ית לאוטו. מבלי לדעת מה המפרט הטכני והאיבזורי שיגיע, היא כבר נחשבת אצלו למלכת הקבוצה.

פורסם

זה בולט במיוחד בגלל שנבדק דגם עם מנוע וגיר שלא רלוונטים כלל לשוק הישראלי . אם כי נשמע שהוא חסכוני במיוחד למנוע 2 ליטרים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קראתי כבר כמה עשרות סקירות על הדגם החדש (מישראל ובעולם). אמנם זה עדיין לא מבחן מלא אבל באף סקירה לא כתבו אם מרווח מאחור או לא ואם תא המטען קטן או לא וכו'. ראבק זו מכונית משפחתית לפני הכל.

עדכון: עכשיו יצא לי לראות את זה: דבר אחד הצחיק אותי, הדפיקות על הבאמפרים בישראל ימשיכו כמו בדגם הנוכחי.

Yaq1LnmP5jM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
קראתי כבר כמה עשרות סקירות על הדגם החדש (מישראל ובעולם). אמנם זה עדיין לא מבחן מלא אבל באף סקירה לא כתבו אם מרווח מאחור או לא ואם תא המטען קטן או לא וכו'. ראבק זו מכונית משפחתית לפני הכל.

תיקח את זה בקונטקסט הנכון. כפי שנאמר - כשמקבלים סוס בחינם, לא בודקים לו את השיניים...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קראתי את הכתבה הזאת מקודם את האמת. מהכתבה נשמע שמדובר ברכב טוב מאוד, עמיד, איכותי ושסעיף הנוחות השתפר ככל הנראה בהרבה מהדגם הנוכחי.

מי שרמז כאן על כתבה מכורה וכל זה, שימו לב לזה שהכתב מציין את זה שהמנוע והגיר לא מכוונים להגיע אלינו ולכן בקושי יש אליהם התייחסות. בקשר לאבזור, יש אבזור סטנדרט שמציע דברים נחמדים בכל הגרסאות. מצוין את זה בכתבה מה בטוח יהיה ומה לא בטוח. ההתרשמות היא בעיקר לנוחות, איכות, בידוד רעשים ותחושות. הדברים האלה לא משתנים הרבה בין הגרסאות.

גם מן הסתם שהוא ידבר על המנוע, על הגיר, על צריכת הדלק ועל האבזור. זה מבחן דרכים וזאת הגרסה שהוא קיבל, אז הוא חייב לדווח מה היא מציעה גם בגרסה הזו. גם ככה כשהיא תגיע לארץ יצטרכו לבחון אותה שוב.

מאזדה 3 חוזרת בגדול. נחמד בהתחשב בזה שהדור הנוכחי לא הציע סטנדרט כזה גבוה, מלבד התנהגות כביש טובה.

פורסם

מעניין האם המערכת שלה תדע לעשות את מה שהמערכת של קורולה יודעת לעשות (CLONE לסמארטפון). נראה לי שכל רכב חדש שיוצא עכשיו בלי מערכת עם יכולת הזו, מאבד מכוח המשיכה שלו. בתור אחד שלא אוהב קורולה, אני מקווה שזה יהיה בכל הרכבים החדשים שיוצאים. או שיש פתרונות מוצלחים אחרים שאני לא מודע להם?

פורסם

מה שיקבע את הצלחתה של המאזדה 3 החדשה, שגם בלי לנסוע בה אפשר להגיד שמכונית גרועה היא לא תהייה, זה בעיקר תמחורה לציי רכב, שהם כיום הלקוחות הגדולים ביותר של מכוניות בסגמנט הזה.

כשקראתי את הכתבה עלתה בי תחושת דה ז'אוו מהפרומואים שפיזרו ב "אוטו" לקראת הגעתה של השברולט קרוז בשעתו.

כל 3 ימים יצאו בכותרות מפוצצות, משל הקרוז המציאה את המכונית מחדש, תוך שהם התעלמו לחלוטין מהביקורות שהופנו כלפיה במיבחנים בחו"ל, בעיקר בכל מה שנגע לרמת הביצועים שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בקרוז גם צריכת הדלק הייתה גרועה, פה רמת הביצועים מגובה בצריכת דלק מתאימה. נחכה למבחנים בישראל ונראה מה הרכב הזה באמת שווה.

• תוכן חדש...