Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קניית רכב ללא טסט/לפני טסט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום!

האוטו שאני רוצה לקנות בקרוב נגמר לו הטסט (שבוע הבאה) , הוא מבקש 10 על הרכב . והאגרת טסט היא בערך 1200 ש"ח, הוא מחוייב להוריד לי את המחיר של הטסט מהרכב? או שלפחות שיהייה 9 במקום 10?

בנוסף עוד משהו.

במידה והרכב לא עובר טסט בגלל משהו קטן , לאן ממשיכים הלאה? מה עושים במצב כזה?

והאם אתם ממליצים לקנות רכב לפני טסט?

פורסם

הוא לא מחויב להוריד,אבל בגלל שמדובר על רכב ישן הייתי לוקח אותו למוסך לבדיקה,שירימו אותו ויבדקו גומיות,נזילות דברים שאפשר להכישך בטסט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש בעיות שדורשות תיקון אז כן,אבל הוא יכול להגיד לך תשמע הרכב עולה 12 אני הורדתי ל 10 זה המחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לעשות טסט כבר היום.

אם אתה "דלוק" דווקא על הרכב הזה, סכם עם המוכר שיעביר את הרכב טסט.

תוסיף לו את עלות הרישוי לשנה, אשר ממילא אתה נהנה ממנה.

אחרת, אתה מהמר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
SHAYY

באמת זה אפשרי לעשות טסט לפני התאריך שרשום על האגרה?

היום שרשום על רשיון הרכב הישן - זה היום האחרון לביצוע הטסט מחדש.

מרגע שקיבלת את רשיון הרכב החדש - אתה יכול לבצע טסט.

פורסם

בוקר טוב חברים .

לא יודע עד כמה זה קשור לכאן אבל עדיין , היום אני קבעתי לראות את הרכב בשעות הערב.

תוכלו לייעץ לי איזה דברים אני יכול לבדוק לבד? מבכינה מכנית למשל . פחחות וצבע וחשמל כללי(חלונות ועוד) אני יודע פחות או יותר לבד, אבל עדיין תייעצו.

תודה

פורסם

יש פה אחלה שירשור למה צריך בשביל בדיקה דיי מקיפה ראשונית של כל מה שצריך לעשות, מספר אנשים אפילו העלו קבצים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

×
×
  • תוכן חדש...