Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דייהטסו שרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוייקט מעולה ! אני בעבד להחזיק רכב לטווח זמן ארוך ולתחזק אותו כמו שצריך. היצרנים הכניסו אותנו לתרבות צריכה לא טובה בכלל!, הרכבים הישנים דווקא נבנו על מנת לשרוד הרבה זמן ותראו איך רכב משנת 97 נראה אם שומרים עליו!,

היום כל הרכבים החדשים בנויים על מנת להתפרק!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תענוג ליראות שיפוץ של האוטו. אשמח לנראות עדכונים. כל הכבוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני בעלים מרוצה של שרייד 98 ידנית, רכב מעולה ובעיקר אמין מאוד.

מחכה לראות את התוצאה הסופית.

פורסם

כתבתי זאת מספר פעמים- הכי כיף לקחת "סתם אוטו" ולעשות לו שיפוץ כולל- צבע חדש, מכניקה מתוקתקת וקוסמטיקה פנימית.

מחכה לתמונות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שאפו, מחכה כבר לראות התקדמות. כל הכבוד ולפי דעתי זה אחד הדברים היפים בשיפוץ, לקחת רכב פשוט ואהוב ולהחיות אותו.

החיים הם כמו....

פורסם

במהלך היום נזכרתי שרציתי לשאול משהו נוסף.

האם יש אצלך איזשהוא מפריד קשיח בין הגלגל הרזרבי למקום האחסון? בכל רכב נורמלי יש חתיכת דיקט או קרטון קשיח עם ריפוד, על הריפוד שמים את תוכן תא המטען.

אצלי ברכב הוא הגיע רק עם הפרדה של ריפוד מגעיל וכל השטח מלא גבשושיות כי אין משטח קשיח.

אני בדיוק בתהליך בניה של דבר כזה...

פורסם

הרכב הזה לא מגיע עם חוצץ כזה,הכנתי לבד.

קצת קשה לראות בתמונה אבל זה 2 חלקים כדי שתוכל להוציא את הגלגל ספייר,כמו כן על החלק הגדול יותר יש חתיכת עץ מכל צד שבעצם מגביהה את הקרש בכדי שיהיה יציב כי הגלגל ספייר בולט.

IMG_20130729_234745.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תמיד בעד שיפוץ ושימור רכב אהוב, בין אם זה רכב ספורטיבי ונדיר ובין אם זה רכב סבתות ממוצע, בדיוק כמו שלי.

את העצות הכלכליות תשאיר לבנקאי שלך :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב כרגע סיימתי לצבוע את שלוש הזרועות של הווישרים,את המגיני בוץ ואת המגן של המנועי ווישרים שמקדימה.

תמונות מחר + ביקור אצל הפחח!:-D

לילה טוב למי שעוד ער.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כיף לראות פרוייקטים כאלה.

תמיד אמרתי שלא מדובר בהשקעה ברכב, אלא בהשקעה בעצמך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שאפו ! גם אני מסכים שרכב שהוא טוב מכאנית ,עדיף להשאיר ! להשקיע ולחדש אותו ואז יש לך שקט לעוד הרבה שנים , גם לי ישנה מחשבה על פרוייקט כזה הרכב אצלי כבר 9 שנים (הרכב שבחתימה) וכינראה שגם הוא בדרך לפרוייקט כזה ! תגיד האיטום של כל הדלת לא מפריע למיי הגשמים לצאת ?

:fadein:

• תוכן חדש...