Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דייהטסו שרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צבע ממש יפה, מחכה לעוד עדכונים.

תהנה מהרכב, וכל-הכבוד על ההשקעה!

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

מצטער אך תמונות מלאות יהיו רק בראשון שאני יוצא את הרכב מהפחח.

תתאפקו בנתיים:-D

אכן יש מרקם תפוזי אבל לא יותר מרכב חדש שיוצא מהחברה,בכל מקרה אחרי חודש שהצבע יתקשה לחלוטין הרכב יעבור שלייף סבון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הפרוייקט קצת התעקב עקב חוסר זמן,אבל כרגע הרכב 95% גמור.

כשהרכב חזר מהפחח נתתי לו שבוע להתייבש עד שהתחלתי לעבוד עליו,הרכב עבר בידוד אקוסטי מקיף שכלל :

דלתות קדמיות אטומות מפרוייקט קודם

דלתות אחוריות

שכבה נוספת על תא המטען(גם היה עם בידוד מפרוייקט קודם)

והכי חשוב גג,הרכב הזה מגיע ללא בידוד כלל בגג ,נכנסים מהגג הרבה רעשים ובמיוחד בגשם פשוט אי אפשר לשמוע כלום בגלל ההד שנוצר עקב הטיפות שמכות בגג,על הגג יש 2 שכבות של חומר בידוד אקוסטי + שכבה של פלציב בעובי חצי ס"מ.

בנוסף כל הפלסטיקים שפורקו עברו שטיפה ובידוד גם על הפלסטיקים עצמם(איפה שאפשר)

אתמול גם הייתי בפירוקיה ורכשתי גג חדש,פלסטיק שמתחת להגה(היה חור עקב התקנה של אימובלייזר שפורק) דיפון נהג ועוד כמה פלסטיקים קטנים שהיו חסרים וקליפסים.

בנוסף השחרתי את החלונות בכל הרכב מלבד שמשה קדמית ואחורית(אחורית גם תושחר בהמשך)

עדכונים נוספים מחר.

תמונות של הצבע אין עדיין גם הרכב מלוכלך,את השטיפה הראשונה שלה אני מקווה ביום שישי אם החומרים מאוטוסטור יגיעו!

IMG_20130809_093202.jpg

IMG_20130809_093208.jpg

IMG_20130809_093219.jpg

IMG_20130809_093228.jpg

IMG_20130809_143240.jpg

IMG_20130809_143252.jpg

IMG_20130809_143305.jpg

IMG_20130813_170802.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ג'אנטים יש אבל הם כבר עם צבע מתקלף והם לא מחמיאים לרכב לדעתי,יוחלפו בקרוב במשהו מעניין יותר ובתקווה שגם רחב יותר:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ArikC, פרוייקט מאוד יפה ומיוחד.

מסקרן אותי התוצאות של בידוד: הרכב באמת נעשה שקט יותר משמעותית?

כדי לשפר בידוד אני הייתי ממלא חללים ריקים כמו קורות עם חומר בידוד מבוסס גומי.

צבעת רק מבחוץ? כאשר אתה פותח דלת הפאנלים הפנימיים עדיים ירוקים?

ללא ספק יש לך שרייד הכי יפה בארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה,מבפנים הרכב גם אפור.

בעיקרון נסעתי כמה ימים בלי גג בכלל וכל הזמן הקשבתי מאיפה מגיעים לי רעשים ואז בידדתי.

יש מלא מעברים של חוטים וכו' שיש חורים פתוחים,סתמתי את רובם.

ביצעתי בדיקה עם אפליקציה ומדדתי דיצבלים,שהרכב מונע לפני הבידוד היה 53DB ואחרי הבידוד היה 48DB.

אני מודע לעניין שזה לא הכי מדוייק אבל אני מרגיש הבדל משמעותית,וזה עוד לפני שבידדתי את הרצפה של הרכב(יעשה בהמשך).

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כיף לראות כזה פרוייקט בייחוד כשאני בעל רכב זהה.

בהתחלה קניתי אותו בתור פיתרון זמני, ואני ממש נהנה מהנסיעה בו(אחרי שריפדתי מחדש את המושב..).

אתה מוכן לרשום מחירים? כמה עלה הבידוד? כמה עלתה הצביעה?

והכי חשוב - אם אתה מחליף ג'אנטים, מה אתה מתכוון לעשות עם הישנים?:-P

פורסם
אני מזהה טיפה מרקם תפוזי?

כל הסיפור של הפחחות/צבע, מי עושה? תוכל להרחיב? אתה לבד? מוסך הפחחות?

אם לבד, כמה עלו לך החומרים, מאיפה רכשת, וכו'...

:mm_yeah: נישמח לעוד פרטים .

:fadein:
פורסם
כיף לראות כזה פרוייקט בייחוד כשאני בעל רכב זהה.

בהתחלה קניתי אותו בתור פיתרון זמני, ואני ממש נהנה מהנסיעה בו(אחרי שריפדתי מחדש את המושב..).

אתה מוכן לרשום מחירים? כמה עלה הבידוד? כמה עלתה הצביעה?

והכי חשוב - אם אתה מחליף ג'אנטים, מה אתה מתכוון לעשות עם הישנים?:-P

הפחחות 2800 ש"ח כאשר הרכב הגיע אל הפחח מפורק לחלוטין ,אם הייתי נותן לו לפרק ולהרכיב המחיר היה עולה בהרבה.

בידוד 417 ש"ח

פלציב 60 ש"ח

השחרת חלונות 50 ש"ח

את הבידוד התקנתי לבד,אבל עבודה כזו אצל מתקין מערכות תעלה לפחות 2000 ש"ח רק עבודה.

כמו שאמרתי מקודם,זה לא שיפוץ ברמת תצוגה אז יש פאקים קטנים פה ושם ויש מרקם תפוזי,אך אני מחכה שהצבע יתייבש לחלוטין(חודש חודשיים) ואז הרכב יעבור שלייף סבון.

אני מרוצה מהתוצאה שקיבלתי גם בפחחות וגם בבידוד.

יש עוד כמה דברים קטנים שאני רוצה לעשות כמו תאורה בתא מטען,הרכב הגיע בלי תאורה בכלל.

החלפת הנורה שבתקרה ללד + אפשרות להדלקה של הנורה בלי לפתוח דלת,לפי מה שאני יודע ברכב הזה אי אפשר להדליק את האור בפנים מבלי לפתוח דלת למרות שיש מפסק.

אם יש עוד שאלות תשאלו חופשי.

דרך אגב בתי גלגלים עדיין בצבע ירוק,צבע רגיל לא יתפוס שם אז צריך לעשות זפת בבתי גלגלים.

20130817_140628.jpg

20130817_140633.jpg

20130817_140756.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לא כדאי להביא למצב תצוגה רכב שיהיה בשימוש יום יומי. כל שריטה קטנה תפריע ותעצבן יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...