Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאוצה חלשה במאזדה 2.0 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הסמלון שלך אני מבין שאתה בעלים של מזדה 1.6..

יכול להיות שהתרגלת לרכב ולכן אתה אוהב אותו, אבל בתור אחד שחווה אותו לשבוע ולא היה רגיל אליו -

החוויה שלי הייתה שונה לגמרי.

לעומת זאת הספיריט - סיפור אחר - רכב מעולה, עם הגה נהדר והתנהגות מהנה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש משפט האומר - " מרוב עצים לא רואים את היער " אתם מעמיסים ואוכלים לו ת,מוח .

שאל שאלה , תנו תשובה לשאלה - להגיגים יש אוף-טופיק .

קורולה יותר טובה ופאררי מושכת חושלוק - הבחור שאל על מאזדה 3 2.0 ביחס ל 1.6 הרגילה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תאוצה לא נמדדת באמצעות תחושה, היא נמדדת באמצעות סטופר.

הסיוויק 1.8 ליטר 2008 של אבא שלי הרגישה מהירה בהאצה מעמידה בהשוואה לרכב הקודם שלי, ב.מ.וו 325 שנת 2002, הסטופר גילה שהתחושה לעיתים משקרת.

בכל אופן, שניה פחות או יותר, בכל מקרה יאשה יבוא לך עם מיני מהשוליים.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במאזדה 2.0 המצערת אלקטרונית?

אם כן, אז ההבדל נובע מכך שיש מנגנון ריכוך והכהייה במצערת, לטובת חיסכון בדלק.

לדוגמה, לחיצה של 20% מהלך הדוושה פותחת את פרפר המצערת רק ב 15 או 10% ובעקומה "כהה" יותר ולא כפי שנלחצה הדוושה.

במנוע 1.6 המצרת עם כבל, ולכן אין את המנגנון הזה והיא מרגישה זריזה יותר בתחילת נסיעה.

פורסם
שתי עגלות סופר.

בשום אחת מהן את תחושת תזיזות.

אם הן עגלות סופר אז למה המאזדות הן הראשונות בלצאת ברמזור?ואני לא מדבר איתך על לצאת בקטנה, הן כבר נעלמות באופק. זה עגלה?

יכול להיות שמ100 וצפונה היא לא משהו, אבל באיזור "המותר" היא בסדר, עובדה שהיא זריזה מלא מעט משפחתיות, גם אם היא בעצמה לא נחשבת חזקה.

לדעתי מאזדה יכולים לייצר מנועי 1.6 חזקים הרבה יותר, לא משתלם כנראה.

• אחראי פורום
פורסם

חשבת שאולי הן ראשונות ברמזור כי את נהגי הליסינג שלהן לא מעניינת צריכת הדלק?

תשב על דוושת הגז כמו בלוק וברוב הרכבים תייצר תאוצה סבירה.

אני עם האלפא נותן לכל השומאכרים בליסינג לעקוף אותי ולהרגיש טוב עם עצמם,

זה אומר שהיא חלשה מהם? די עם הילדותיות, אין לזה שום פקטור. ראשון ברמזור :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
במאזדה 2.0 המצערת אלקטרונית?

אם כן, אז ההבדל נובע מכך שיש מנגנון ריכוך והכהייה במצערת, לטובת חיסכון בדלק.

לדוגמה, לחיצה של 20% מהלך הדוושה פותחת את פרפר המצערת רק ב 15 או 10% ובעקומה "כהה" יותר ולא כפי שנלחצה הדוושה.

במנוע 1.6 המצרת עם כבל, ולכן אין את המנגנון הזה והיא מרגישה זריזה יותר בתחילת נסיעה.

עד מתיחת הפנים ב2007 המצערת היא מכאנית גם במאזדה3 2 ליטר אם אני לא טועה.

פורסם
אושריקו לא נמאס לפעמים מסיפורי הגבורה של מאזדה וטויוטה?

:wink:

עם 0-100 בטווח ה-10-11 שניות לאיזה אופק הן נעלמות?...

תהיה בטוח שה11-10 שניות זה יותר ממספיק במדינת ישראל.

וזה לא קשור, אני מסתכל בכבישים, לא כולם ערסים וצעירים, פשוט מרגישים שהמאזדה מגיבה מהר מאוד, מה לעשות.

נהגתי במאזדה של בן דוד שלי 5 דקות, לחצתי על הגז ועפתי קדימה, יש לה תחושה תזיזתית ולא יעזור לאף אחד.

לא אומר שהיא מהירה, אבל עדיין.

סליחה, הטעות שלי היא שאמרתי רמזור, התכוונתי בעמידה.

פורסם
אם הן עגלות סופר אז למה המאזדות הן הראשונות בלצאת ברמזור?ואני לא מדבר איתך על לצאת בקטנה, הן כבר נעלמות באופק. זה עגלה?

פשוט מרגישים שהמאזדה מגיבה מהר מאוד, מה לעשות.

נהגתי במאזדה של בן דוד שלי 5 דקות, לחצתי על הגז ועפתי קדימה, יש לה תחושה תזיזתית ולא יעזור לאף אחד.

pope-nigga-please.jpg

בחייך אושריקו. הן עגלות. לא משנה איך הן מרגישות, ואפילו לא משנה שהן מתנהגות נהדר (והן באמת מתנהגות טוב), הן עדיין עגלות. אם נוח לך לחשוב שהן עגלות עדן טבע מרקט ולא רמי לוי, שיהיה. אבל עגלות.

המלצה חמה - קח סיבוב, עדיף כנוסע, ברכב חזק באמת. תתחיל באיזו ואגית גודשת, איטלקיה V6, תתקדם לאזור ה-STI ומשם אפשר לקנח באיזו 911. תקבל פרופורציות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואי חברים לא חשבתי שזה יגלוש ככה לרמות כאלה

קצת סלט עשיתם לי,

לגבי מי ששאל על הצורה, שתיהן זאת הצורה הישנה

הבנתי מפה שהמצערות שונות בשני הרכבים וזה נותן תחושה אחרת,

יש אפשרות לכוון את המצערת למצב כזה שהוא יהיה רגיש יותר?

בכל מקרה זה לא כל כך מפריע לי זה דווקא נותן לי לשמור על צריכה דלק טובה

אני עושה עם המאזדה 1:11 שזה די טוב.

בכל מקרה אולי אני יילך למוסך לבדוק את זה, ויותר מזה ישווה עם רכב מאותו שנתון שלי ואראה את ההבדל

פורסם
pope-nigga-please.jpg

בחייך אושריקו. הן עגלות. לא משנה איך הן מרגישות, ואפילו לא משנה שהן מתנהגות נהדר (והן באמת מתנהגות טוב), הן עדיין עגלות. אם נוח לך לחשוב שהן עגלות עדן טבע מרקט ולא רמי לוי, שיהיה. אבל עגלות.

המלצה חמה - קח סיבוב, עדיף כנוסע, ברכב חזק באמת. תתחיל באיזו ואגית גודשת, איטלקיה V6, תתקדם לאזור ה-STI ומשם אפשר לקנח באיזו 911. תקבל פרופורציות.

אבל זה בדיוק הקטע, שאני לא משווה את מאזדה לרכבים חזקים, אלא לקטוגורייה שלה ושם נדמה לי שהיא עדיין לא הכי עגלה.

ברור שהיא לא יכולה אפילו על קורולה ויונדאי I35,אבל צודק, לא ביליתי איתה שנים וימים ובעומס, זו רק הדעה שלי ואיך שאני רואה.

פורסם
תאוצה לא נמדדת באמצעות תחושה, היא נמדדת באמצעות סטופר.

+1, או בוידאו :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תהיה בטוח שה11-10 שניות זה יותר ממספיק במדינת ישראל.

וזה לא קשור, אני מסתכל בכבישים, לא כולם ערסים וצעירים, פשוט מרגישים שהמאזדה מגיבה מהר מאוד, מה לעשות.

לא אומר שהיא מהירה, אבל עדיין.

סליחה, הטעות שלי היא שאמרתי רמזור, התכוונתי בעמידה.

אם היא היתה מבצעת את המיאוץ הקלאסי ל100 ב10-11 שניות היא באמת היתה בין הזריזות שבמשפחתומטיות. אבל היא לא. היא עושה הרבה רעש ומרגישה כאילו קשרו לה נגרר מאחורה באופן קבוע. וכאן אני עושה מהלך שלא חשבתי שאעשה וזה להסכים איתך שאפילו קורולה מרגישה מטוס ליד העגלה הזאת :roll: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...