Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו RS 2013 יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להתקל בחיפה בקליאו חדשה עם פסים אדומים מקדימה ובצדדים לכל אורכה + RS לוגו מאחור.

נראית מרשימה.

התעניינתי.

קפצתי לאתר של רנו

והופ http://www.renault.co.il/cars/csport/home.html

"קליאו ספורט" לא RS ולא נראית דומה.

יש כזה דגם?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

"קליאו ספורט" מיוצרת בחטיבת RENAULT SPORT וזה אותו הדבר בדיוק.

קליאו ספורט חדשה, דור4, אני בספק אם ראית, מכיוון שעדיין אין (??) בארץ, ותשווק רק בסוף השנה \ 2014.

סביר להניח שראית דור 3 טרום \ אחרי מתיחת פנים כזאת או אחרת.

אפשרות נוספת היא שמשהו קנה קליאו4 חדשה רגילה, והוסיף לה פסי קישוט ומדבקות.

אלי.

פורסם

אני מכיר את הקליאו החדשה, וזו הקליאו החדשה בוודאות.

טוב, כנראה שהוא הוסיף את הסמל והפסי קישוט. בכ"א נראה מעולה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

קליאו ספורט חדשה, דור4, אני בספק אם ראית, מכיוון שעדיין אין (??) בארץ, ותשווק רק בסוף השנה \ 2014.

סביר להניח שראית דור 3 טרום \ אחרי מתיחת פנים כזאת או אחרת.

דווקא הגיוני שהוא ראה קליאו RS דור 4, קרסו כבר פרסמו מחיר ישראלי לרכב והגיוני שיש כבר יחידה אחת בארץ לתקינה והכנה.

באותו עניין, ראיתי עכשיו 208GTI לבנה...האוטו נראה מעולה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואני ראיתי פוקוס ST שחורה. לפי מספרי המסירות בפעם האחרונה שבדקנו כאן, זה יותר נדיר מפרארי F12.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

^

אני לא יכול לחכות לראות ST. למה שחורה אלוהים יודע, אבל אני ראיתי F12 עם לוחית רישוי זרה. נסעו בה שני צעירים (בני 25 גג), המשיכו לנסוע ישר מנתיב של פניה שמאלה. משום מה, גם היא הייתה שחורה. אני שונא שקונים מכוניות בצבע הלא-נכון.

פורסם
ואני ראיתי פוקוס ST שחורה. לפי מספרי המסירות בפעם האחרונה שבדקנו כאן, זה יותר נדיר מפרארי F12.

ממליץ לך לבדוק את מספר הפוקוס ST שנמסרו נכון להיום, לאחר שכל המלאי שהצטבר "הועף" בשושו למקורבים ויודעי דבר ב-185K :oops:

הבנת את זה? אחד מבכירי יבואני הרכב בארץ מתנהג כמו חנות סדקית ברח' לוינסקי (ויסלחו לי דיירי האזור על ההשוואה). בהתחלה דופקים מחיר לא ריאלי, אף אחד לא קונה, היבואן בוכה שהשוק לא בסדר - ובסוף מוכרים בהנחות של "ורק אל תספר לאף אחד"...

דלק מוטורס מתנהלים יפה ונכון עם ב.מ.וו. לא ברור לי למה עם פורד הם מזייפים כך.

נ.ב - קליאו RS קאפ צהובה הובאה ל"תערוכת" הרכב בחודש שעבר. 208GTI היא אכן רכב מצודד ביותר, שרק המראה שלו כבר מעורר את החושים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מעצבנת ההתנהלות הזו של היבואנים!

אותו הדבר קרה עם ה- GT86 שם היחידות האחרונות נמכרו ב 180 בסביבות אפריל - מאי.

כששמעתי על זה רצתי לסוכנות להזמין - התגובה של הסוכן הייתה שכבר נגמר המלאי

ובכל מקרה לא הפסדתי כלום כי כל היחידות האחרונות היו אדומות.

למה אי אפשר לתמחר נורמאלי מלכתחילה?

אולי אפילו יצליחו למכור יותר ממשלוח אחד ולחלק את העלויות הקבועות על יותר רכבים.

אם כבר בחרתם להביא רכבי נישה תעשו עבודה ותתמחרו נכון.

המחירים ההזויים האלו פוגעים בכל הצדדים.

פורסם

ה-gt86 עדין מופיעה במחירון שלהם, חוץ מזה ממה שזכור לי מכרו אותם ב"מבצע" במחיר של 200,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מכרו במבצע ב 192 ואחרי זה העיפו את מה שנשאר ב 180.

החלק של ה׳אחרי זה׳ קרה ללא פרסום אלא לחברי המערכת בלבד.

פורסם
ממליץ לך לבדוק את מספר הפוקוס ST שנמסרו נכון להיום, לאחר שכל המלאי שהצטבר "הועף" בשושו למקורבים ויודעי דבר ב-185K :oops:

הבנת את זה? אחד מבכירי יבואני הרכב בארץ מתנהג כמו חנות סדקית ברח' לוינסקי (ויסלחו לי דיירי האזור על ההשוואה). בהתחלה דופקים מחיר לא ריאלי, אף אחד לא קונה, היבואן בוכה שהשוק לא בסדר - ובסוף מוכרים בהנחות של "ורק אל תספר לאף אחד"...

דלק מוטורס מתנהלים יפה ונכון עם ב.מ.וו. לא ברור לי למה עם פורד הם מזייפים כך.

לפי התחשיב שלי, אז בפעם האחרונה שדנו ברציונל התמחור שלהם, היא הייתה אמורה לעלות 182K. אז 185K זה די קרוב ובהחלט מחיר נאה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
^

אני לא יכול לחכות לראות ST. למה שחורה אלוהים יודע, אבל אני ראיתי F12 עם לוחית רישוי זרה. נסעו בה שני צעירים (בני 25 גג), המשיכו לנסוע ישר מנתיב של פניה שמאלה. משום מה, גם היא הייתה שחורה. אני שונא שקונים מכוניות בצבע הלא-נכון.

מדהימה .. מסתובבת באזור נתניה

פורסם
ה-gt86 עדין מופיעה במחירון שלהם, חוץ מזה ממה שזכור לי מכרו אותם ב"מבצע" במחיר של 200,000 שקלים.

עקב ביקוש גבוהה בכל העולם היבואן בארץ קבל בתחילת השנה, עם תחילת השיווק של הדגם, כמות מוגבלת של רכבים ולכן עד תחילת שנה הבאה כנראה שלא יהיו מסירות נוספות של הדגם הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ממה שאתם רושמים בשרשור הזה נראה שעם ישראל מתחיל לקבל שכל ולא רץ לקנות בכל מחיר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...