Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תאשימו את סמל"ת. תאשימו את ממשלת איטליה שדרשה מפיאט להחזיר את היצור הפנדה לאיטליה.

ולהאשים את פיאט שנתנו לפנדה את פס הייצור של האלפא 159 באיטליה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זהו, שלא.. היבואן יודע טוב מאד שפיאט במצבה הנוכחי (והוא עצמו נושא בחלק הארי באשמה לכך), לא תימכר כמו לחמניות חמות. אז אם מראש הוא יודע שהוא הולך למכור מעט חתיכות ושמחיר אטרקטיבי לא ישנה את התמונה באופן מהותי, הוא יתמחר גבוה כדי לפצות על המספר הנמוך.

ספציפית הטווין-איר לא מספיק מתורבת וקונבנציונלי כדי להימכר בכמויות. אפילו פה בפורום של "מבינים", לא מקבלים את המנוע הזה בחיבוק.

כשהמחיר יהיה באמת תחרותי היא תמכר ועוד איך ובכמויות יפות (ולא בגלל נתונים ששוליים לרב האנשים), לראיה הפנדה הישנה והמיושנת, שעדיין כל כמה זמן יש מישהו ששואל אם עדיין המבצע שלה בתוקף ומספרים לו שכבר הסתיים המלאי תוך זמן קצר.

פורסם
יצא לי לראות עכשיו את הפרסומת למבצע בטלויזיה. נכון שהכל להמחשה בלבד בלה בלה בלה אבל לשים רמת גימור LOUNGE שלא משווקת בכלל בארץ, עם כפתורי שליטה על הרדיו וכו' מההגה ולנסות למשוך אנשים בגלל שהפנדה מאובזרת יותר, זה די דבילי. הבפנים של הרכב לא נראה כך בארץ, גם לא בצבעים.

טוב אני מתקן - הייתי היום באולם התצוגה ודווקא הביאו את הפנדה עם כפתורי השליטה וכו', ברמת גימור גבוהה, רק שקוראים לזה בארץ "מילאנו". בכל מקרה, יפה לראות אותה מאובזרת כך.

פורסם

אני לא מבין מה היגיון להציע את הרכב לשוק הפרטי במחיר מופקע, להיתקע עם מלאי ואז למכור אותו לחברות ליסינג במחיר שחיטה.

הלו, זו התוכנית העסקית של סמל"ת כבר דורות. אתה לא תגיד להם איך לנהל את העסקים שלהם! :|:roll:

משכנתא זה קל

פורסם
לא, ב 66 זה רמת אבזור ONE שזה 4 מושבים ובלי רדיו מקורי לדעתי, המאובזרת עולה יותר (לא בדקתי כמה).

לא ראיתי פרסום בשום מקום. אפילו באתר של פיאט (הגרוע מאוד) אין ידיעה על המבצע.

פורסם
קודם כל, כפי שהוזכר קודם, רכישת איביזה בתוספת של 4k כדאית בהרבה על פני הפנדה שלך (וכנראה גם על פני הספלאש שהזכרתי קודם).

בכל מקרה, קטע מצחיק, כל פעם שאני מסתכל על המיקום שרשמת (מזה״ת), אני רואה בטעות סמל״ת

האיביזה אטרקטיבית יותר למי שצריך את הגודל אבל מוכן לשלם על כך בתחומים כמו חיסכון, אחריות קצרה וכו'.

ספלאש עלתה להורי 67K על הכביש עם עוד כמה הטבות מעבר (כן גם צבע מטלי). היא פשוטה, פרימיטיבית ותא המטען שלה קטן (ד"א הקיבולת שלו מפתיעה ביחס לגודל). מצד שני היא חסכונית, זריזה, שרשרת טיימינג ולא רצועה הדורשת החלפה, הנוחות סבירה לגמרי ונסיעות ארוכות עוברות ללא שום עייפות מיוחדת (אולי זה כי אני רגיל לרכב מונמך+מוקשח), המזגן מעולה, מערכת שמע עם שליטה מההגה (וכן היא תומכת MP3 :wink: ), חומרים פשוטים אבל הרכבה טובה. בקיצור רכב תקציב טוב מאוד לדעתי.

ד"א, על הנייר אולי לפנדה מרווח טיפולים כפול אבל מי שהולך באמת לעקוב אחרי ההמלצה הזו שיבושם לו. טריק מצחיק של יבואנים על מנת להציג מרווח טיפולים גדול - פשוט לקחת את המלצות היצרן המקלות אשר כלל לא מתאימות לאופי האקלים והסביבה אצלינו בארץ. לובינסקי כבר עשו את זה ועכשיו גם סמל"ת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
בטוח? בסוכנות הם כתבו ש 5 מושבים זה תוספת 2000 ש"ח, אלא אם כן זה כבר כלול.

אכן, המבצע מתייחס לדגם 5 מקומות ב-65900.

דגם המילאנו עולה 71900 וכולל מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה, ג'נטים מגנזיום מקוריים 15", מערכת BLUE & me שכוללת דיבורית,USB עם שליטה קולית/מההגה, פסי גגון, מושב אחורי מתפצל ומערכת לבלימה אקטיבית (בולמת את הרכב לבד בהתקרבות לעצם בין 5 ל-30 קמ"ש).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

טוב, למי שמתעניין...הופסק שיווק הפנדה טווין אייר בארץ. חבל, אם היו מתמחרים אותה במחיר נורמלי, לדעתי היתה מצליחה. כנראה גם שבארץ מעדיפים את המנוע השגרתי.

פורסם

גם אין ממש בררה עם המחיר של הטווין אר,בכול זאת זה לא שהרכב נהיה ספורטיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש סיבה טובה מאוד למה הפסיקו לשווק את ה TwinAir.

http://www.youtube.com/watch?v=9EokFNeqTx0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עם שלושה צילינדרים קשה לנו, אז שתיים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...