רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
טוב, אז לאחר כמעט חודש בגרמניה (Dresden), ונהיגה אינסופית בכבישים מצאתי מספר הבדלים: 1. כבר מגיל צעיר מאוד, אפילו כשרוכבים עם האופניים על המדרכה, ההורים מלמדים את הילדים הקטנים שכשפונים חייבים לאותת עם היד. פשוט מדהים לראות ילדים קטנים מאותתים. 2. גם המכוניות הישנות נראות כמו חדשות: אין שום שפשופים על הפגושים (שלא נדבר על מכות) - זה משהו שלא הפסקתי לבדוק וכמעט ולא מצאתי רכבים עם שפשופים. 3. אני מזהיר את אשתי והילדים בכל פעם כשהם פותחים דלתות - בגרמניה, מישהי מהעבודה הזהירה אותי! כלומר זה משהו שגם הנשים שם מבינות 4. לא ראיתי ניידת של משטרת תנועה בכלל (יתכן שכולן מוסוות אך זה לא נראה לי הגיוני). 5. ראיתי רק מצלמה אחת (מקווה שלא פספסתי את השאר). 6. כשיש תמרור ה…
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 626 צפיות
היי. הבנתי שהרוב צריכה לצאת מאזדה 3 חדשה. מישהו יודע מתי בדיוק היא צריכה להגיע לארץ?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
התפרסם ראיון חדש עם מנכ"ל משרד התחבורה מר עוזי יצחקי. מנכ"ל משרד התחבורה אינו חדש בתחום . מאחוריו כ-20 שנות ניסיון בהן שימש בתפקידים שונים במשרד, ומאז חודש אפריל 2012 הוא מכהן כמנכ"ל המשרד. הוא אמור לדעת מה הוא אומר. קראתי את הראיון ולדעתי הוא רצוף אמירות מוטעות ומנותקות מהמציאות, ולכאורה שיקריות. . קיימות שתי אפשרויות , שתיהן מטרידות וחמורות : א. המנכ"ל באמת מאמין במה שהוא טוען. אם כך המצב הרי עצוב מאוד שהוא חי בעולם מנותק מהמציאות ומנתב מדיניות לפי תפיסה ונתונים מוטעים ומטעים. ב. המנכ"ל , לכאורה, משקר ומטעה ביודעין . אולי , לכאורה, הוא סבור שאם חוזרים על כזבים מספיק בסמכותיות יש מי שיאמין. לשיפוטכם מספר ציטוטים . אולי אני הוזה והמציאות תואמת…
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום פורום, שוב אני מעדכן מהרפתקאותיי בגולה (כאן עדכון קודם). והפעם קמתי בבוקר קיצי ונעים (27 מעלות ובריזה קלילה) ושמתי פעמיי כ-30 ק"מ דרומה, אל הכוכב יאיר המקומי - laitse rally park. המתחם מחולק לשניים: מסלול ראלי אספלט/עפר באורך 2.3 ק"מ (בערך שני שליש אספלט ושליש עפר) ומסלול קארטינג באורך כ-600 מטר, רוחב 6.5 מטר, מהירות ממוצעת של 35 קמ"ש ומהירות מירבית של 65 קמ"ש לקארטים של המתחם. במסלול הראלי התקיימה תחרות לאורך כל היום, כך שלא יכולתי להתנסות (60 יורו לשתי הקפות בב.מ.וו 318 של המקום, או 70 יורו לאותו הדבר בלאדה!), בפעם אחרת (אולי בשלג ). היה משעשע לראות את האסטונים מתים מחום בתוך המכוניות, למרות שרובם בכלל לא לבשו חולצות מתחת לחליפת הקארטינג הפשוטה. אין…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טור מעניין מאוד של נח אבגר הלוי, מגזין מוטו. עצוב, מכוער, והכי גרוע - צפוי. יותר מתמיד אני נזכר בסדרה האלמותית Yes Minister. מי שיכול להרחיב קצת על הנפשות הפועלות (עו"ד אוריאל לין ופרופ' דוד שנער) - אשמח.
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אתמול בבוקר אבא שלח אותי לנסוע לקנות חומרי ניקוי למוסך ובגלל שזה כבד ולא היה חנייה נצמדתי כמה שיותר לצד כדי לא להפריע לתנועה והשארתי מספיק מקום כדי שיוכלו לעבור רכבים וגם לאחר שנעצרתי היתה מאחורי משאית והיא עברה בלי שום בעיה ככה שרכב פרטי יוכל לעבור בלי בעיה בכלל. הלכתי קניתי שמתי את הכל בבגאז (כל זה נמשך פחות מדקה) נכנס לאוטו בא להניע ובום שומע רעש שמישהו משפשף לי את הרכב.. במהירות אני יוצא ורואה מבוגר (בן 76) ממשיך עם הנסיעה שהדלת של הנוסע שלו בתוך הטמבון שלי ואחרי שהוא קלט אותי הוא עצר ויצא מהרכב (אם לא הייתי נמצא שם הוא היה ממשיך לדרכו ובטוח שלא משאיר שום פתק) מסתכל על מה שהוא עשה ואומר "זה כלום קצת מים וזהו זה יורד" אני אומר לו שזה שפשוף שירד הצבע מ…
הודעה אחרונה מאת ohad69, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי שמתי לב שכשאני מחזיק בסרק 2-2.5K סל"ד, יש מעין פיצוצים כאלו ? אני לא מדבר על BACKFIRE רגיל עם צליל ברור, אלא יותר על בומים/רעידות חלשים בצליל מאוד נמוך (באס בלבד). אשמח אם מישהו יוכל לנסות אצלו כדי לא ללכת סתם למוסך. זה קורה גם על מנוע קר וגם חם אגב .
הודעה אחרונה מאת Miraz, -
-
- 1 תגובות
- 816 צפיות
אני יודע שבביטוח מקיף , הביטוח מתקן את שני הרכבים הפגועים בזמן תאונה . מה קורה לגבי חס וחלילה של יידוי אבנים והרכב נפגע , המקיף מכסה על זה ?
הודעה אחרונה מאת avir306, -
- 1 תגובות
- 511 צפיות
שלום לכם רכשתי זוג שלטי נוחות האי ביי ואני מנסה להרכיב אותם ומסתבך אולי משהו יכול לעזור לי יש לי רכב מסוג פולו שנת 2000 חיברתי את הפלוס חוט אדום לבן של המשאבת וואקום לפלוס של המוח של הנעילה את המינוס לחוט החום שילד האדום לבן בשאבה זה נותן לי 12 וולט קדחתי מינוס גוף של המוח (נעילה מרכזית)לגוף הרכב ומפה אני לא יודע יש לי עוד 3 זוגות חוטים (צהוב\צהוב שחור לבן\לבן שחור כתום\כתום שחור )וחום שמראה לי למנורה והארקה שזה גם לא ברור לי אני לא מבין את השרטוטים יש לי כמה סכמות בפלוס במינוס מבקש את עזרתכם
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יוצא בבוקר לעבודה, כרגיל לכיוון כביש 6. דיווח תנועה ברדיו אומר לי לא להגיע לכביש 6 לכיוון דרום עקב תאונה. WAZE מגבה אותו, רק שאני בינתיים כבר הספקתי להיכנס לכביש. נסיעה של שעה וקצת התארכה לשעתיים ועשר דקות. בעבודה - חוזר מהפסקת צהרים וגונב עוד כמה דקות בהתעדכנות בחדשות האחרונות ב-YNET, רק כדי לגלות ששוב התרחשה תאונה בכביש 6, הפעם עם הרוגים. איך לכל הרוחות התרחשו בתוך כמה שעות שתי תאונות שסתמו את העורק הכי עמוס במדינה? קיבינימאט, הכביש הזה אולי לא מושלם, אבל בסה"כ הוא נבנה בסטנדרטים ממש לא נמוכים. אני מבלה בו בקביעות כמעט מידי יום במהלך השבוע ולא מצאתי בו כשלים כלשהם. אז מה, שוב הנהגים? החום? למישהו יש רעיון טוב יותר?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היסטוריה קצרצרה - כרכב ראשי בישראל, היו לי בשנים האחרונות A6 3.0 TDI 2008 Quattro שהוחלפה ב-A6 2.0T 2010 שהוחלפה ממש עכשיו ב-Q5 3.0T Quattro. הסיבות לרכישה: החשק לרכב גבוה, ביצועים טובים יותר מ-A6 שנמכרת במחיר דומה (2.0) והחזרה ל-Quattro (והתגעגעתי מאוד).. ה-A6 2.0T היתה בהחלט זריזה מספיק, אך עם הנעה קדמית יציבות ואחיזת כביש לא היו הצד החזק שלה, הרבה יותר מדי פעמים בקרת היציבות נכנסה לפעולה. בנוסף, הגיר והמנוע לא היו חברים יותר מדי טובים. לאג קטן אך מעצבן ורעידות לעיתים בהתחלות נסיעה הפריעו מספר פעמים. בקצרה, כמה רשמים ראשוניים (ולפני התגובות המתבקשות, תמונות יועלו בקרוב): 1. ה-Quattro אדיר. לא אקנה יותר רכב כזה עם הנעה קדמית, אין מה להשוות פשוט בחוויית …
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
שלום לכולם. אני רוצה להמליץ לכם על ערוץ היוטוב של פול דאנר הידוע כ scanner danner . פול הוא דיאגנוסטיקן רכב מומחה ב20 השנה האחרונות שמתוכם 14 שנה הוא מעביר בלימוד המקצוע בבית ספר בפנסילבניה. פול נעזר בשיטות מתקדמות מאוד לאיתור תקלות כמו סקופים, ומחשבים. אני נהנה מאוד לראות את הסרטונים שלו ואני לומד המון . בסרטון שהוספתי הוא מטפל בסיויק 2005 שמניעה ונכבית אחרי שנייה, הוא עובר בין כל השלבים השונים ובסוף מגיע למסקנה, מאוד מעניין ומומלץ. ערוץ היוטוב. http://www.youtube.com/user/ScannerDanner
הודעה אחרונה מאת astralmir, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן עבודה יפה הם עושים, אבל הם מיני משטרה! הם רודפים/עוקבים ומשאירים למשטרה את המעצר. הם אמורים בסה"כ לעקב אלקטרונית ולמסור מידע למשטרה. לא ככה? כאן אנחנו שומעים הוראות למשטרה/צה"ל/מג"ב להגיע או לא להגיע, לסגור או לא, שימוש באמצעים או לא. הלו?! מה נסגר איתם? במרדף שכזה, במקרה יתתרחש תאונה הם לא מבוטחים. הם לא מבינים את זה? הם לועסים טוב טוב ומעבירים למשטרה לבלוע. יפה. זה ברור שטוב שהם עושים את זה, כן? אבל יש דרכים אחרות ויותר בטוחות... מעצר יפה בסופו של דבר. http://www.youtube.com/watch?v=X_RIdHGxzx0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 654 צפיות
עליית המחירים לאחר עדכון המס הירוק. רכבים מסויימים עלו ב14,000 שקל. הכתבה בקישור
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הייתי בנופש בורנה שבוע שעבר, ראיתי בדרך שלטים של מסלול קרטינג - אז ברור שמיד הלכתי לבדוק. אחלה מסלול - אורך של 1050 מטר, רוחב 9 מטר, די דומה למסלול בכוכב יאיר, אבל סלול יותר איכותי, ועם שינויי גובה. יש 3 סוגי קרטים - 200 סמ"ק עם 6.5 כ"ס, 270 סמ"ק עם 9 כ"ס ורוטקס עם 28.5 כ"ס. בהתחלה ישר רציתי לקחת את הרוטקס (מעולם לא נסעתי על כזה), אבל הם אמרו שלא כל אחד יכול לעלות עליו, אני צריך לעשות מקצה בקרט החלש, ואם אני עושה זמן טוב - ייתנו לי לנהוג ברוטקס. מה זה זמן טוב ? שיא מסלול 1:04 ומשהו, הוא אמר שסביב 1:06-1:07 לפעם ראשונה זה מספיק. אז עליתי, סה"כ 5 הקפות. כלי נחמד, נוח, מרגיש איכותי ולא מתפרק ורועד. הרגשתי שנהגתי בסדר בהתחשב בזה שלא הכרתי את המסלול, וקיויתי שעב…
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מניסיון ולא מפרסומי יצרן ?
הודעה אחרונה מאת idanaz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
ערב טוב, יש אוטובוסים של מטרפולין שמעבירים הילוכים עם השהייה, ז"א לפני העברת הילוך זה נשמע כאילו הרכב נכנס למצב N לחצי השניה ורק אז מעביר הילוך. לעומת זאת יש את אותם האוטובוסים שמעבירים הילוכים בצורה חלקה ומהירה. מה ההבדל בגירים? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב הוא מיצובישי אאוטלנדר שנת 2012 שהגיע מרוסיה עם מנוע בנזין 1.9 הרישיון שהונפק לרכב תקף עד סוף שנת 2012 . בעל הרכב, כתושב חוזר, ניסה להשיג לו רישיון מול משרד הרישוי אך קיבל תשובה שצריך לספק מסמך COC (certificate of confirmity) בכדי להוכיח שלרכב תקינה אירופאית . מאיפה משיגים מסמך כזה ? האם ניתן לשלם את המיסים ולהשאיר את הרכב בארץ ? יש למישהו מושג כמה זה יעלה ? אשמח לשמוע פרטים ממי שמבין בתחום.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כלומר היא קיבלה דף נייר שבו רשום שהיא צריכה מלווה לשלושה חודשים. ואז נכנס החוק החדש כחודש לאחר שהיא הוציאה רשיון, האם החוק החדש תופס ואין לה מלווה כרגע? או החוק הישן של הזמן בו היא הוציא מלווה ? בכל מקרה היא קיבלה את הכרטיס פלסטי לפני שבוע ובו לא כתוב מלווה . אז המקרה קצת מוזר ואני נאלץ להעזר בכם . תודה ! אגב טסט רשיון תאוריה ראשונה לאישה ! זה מכובד !
הודעה אחרונה מאת SargaroS, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
נתונים מעניינים: מהירות ביחס לחוק כגורם לתאונה עם נפגעים - 76 מתוך 22,365 (0.3%). מהירות ביחס לחוק כגורם לתאונה קשה (נפגע אושפז לפחות ל-24 שעות) - 17 מתוך 2112 (0.8%). מהירות ביחס לחוק כגורם לתאונה קטלנית (מישהו נהרג) - 6 מתוך 411 (1.5%). מהירות ביחס לתנאי הדרך כגורם לתאונה עם נפגעים - 402 מתוך 22,365 (1.8%). מהירות ביחס לתנאי הדרך כגורם לתאונה קשה (נפגע אושפז לפחות ל-24 שעות) - לא פורסם במקור. מהירות ביחס לתנאי הדרך כגורם לתאונה קטלנית (מישהו נהרג) - 11 מתוך 411 (2.7%). אנקדוטות: * רוב התאונות לא נגרמו עקב עבירה על החוק (9741 מתוך 22365 - מעל 43% מהתאונות, 226 מתוך 411 הקטלניות - כמעט 55%!). * נסיעה ברוורס גרמה ליותר תאונות קטלניות מאשר מהירות גבו…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
חבר שלי נסע עם אישתו לירח דבש באיטליה ובמסגרתו שכרו רכב, במהלך כל הטיול הם נעזרו ב-GPS. הם חזרו בסביבות אמצע נובמבר 08' לאחר שהיה של שבוע שם, לפני יומיים הוא קיבל בדואר מכתב מרומא עם 5 דוחות תנועה על סך 107 יורו כל אחד ובסעיף העבירה כתוב שהוא "נסע בדרך המוגבלת לתנועה ללא אישור?!" WAS DRIVING IN A LIMITED TRAFFIC AREA WITHOUT AUTHORIZATION" לטענתו הוא לא זוכר תמרור שאסר על כניסה לשום כביש שהוא נסע בו. האם יש טעם לנסות להוכיח שהוא נעזר ב-GPS שכיוון אותו לדרכים הללו? האם יש טעם לפנות לשגרירות לנסיון עזרה כל שהוא? האם חברת ההשכרה יכולה לגבות ממנו את הכסף (כ-3000 ש"ח) דרך האשראי ללא אישורו? האם הגיונישהדרישה לתשלום היא תוך שבועיים? תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
-
התקשרו אלי להציע לי (אבל רק לי ) 508 מהיבואן אפס ק"מ יד II (כלומר רכבים שהיבואן תקוע איתם כבר שנה), ב"מחיר טוב" שסירבו למסור בטלפון. מי שמתעניין ברכב הזה - אולי כדאי לו לקפוץ לאולמות. לא פירטו באיזו רמת גימור. אני מניח שבקרוב יוצעו גם בחברות הליסינג למיניהן.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בחודש ספטמבר מתכוון לעשות טיול גדול באירופה ל20 יום לעבור 5מדינות ו12ערים מרכזיות ובשביל זה אני צריך אוטו גדול ונוח (אנחנו 3 אנשים עם הרבה ציוד) חשבתי לקחת פולקסווגן פאסאט טורבו דיזל, אני עדיין לא סגור על האוטו אבל משהו בסיגנון אשמח לקבל קצת עזרה ממכם. בכללי על הנסיעה שם איפה יש כבישי אגרה איפה משלמים אליהם כמה הם עולים בערך כדי לא לקבל קנסות על ימין ועל שמואל. ובקשר על הנסיעה בעיר שמעתי יש מקומות שאסור לנסוע שם ושהם מחלקים שם קנסות חופשי על זה. זה המסלול שלי- 1-גרמניה, מינכן 2-צרפת, מץ 3-צרפת, דיסנילנד פריז 4-צרפת, פריז 5-ספרד, אירון 6-ספרד, מדריד 7-ספרד, ברצלונה 8-צרפת, מרסיי 9-צרפת, מונקו 10-איטליה, מילאנו 11-איטליה, רומא …
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 0 תגובות
- 517 צפיות
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בנוגע להשכרת רכב בחו"ל בחודש אוקטובר השנה: 1. האם לדעתם 877 ש"ח למשך 5 ימים לרכב מסוג מגאן © בהולנד כולל GPS זה מחיר טוב? 2. האם כדי להמתין לקראת ספטמבר ואז לבדוק מחירים? כי הביקוש עכשיו גדול? או זה לא ממש משנה באתרים האלה אם אני אבודק בספטמבר? תודה
הודעה אחרונה מאת איביטורבו, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים אני ובת זוגתי חודש הבא בברלין הייתי מעוניין להשכיר רכב ספורטיבי אפילו קבריולט ליומיים התקציב אינו נתון משפיע,הבעיה היחידה שאני בן 20. יש לכם המלצות על חברות השכרה שלא יעשו בעיות ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
אני רוצה לטוס למירוץ עם אבא ומנסה למצוא דיל טוב כלומר חבילה שלמה כולל מלון וכו'. ניסיתי כל מיני אתרים רשמיים ובאמת שלא מובן כל כך , הפירוט קצת בעייתי לפחות למי שטס פעם ראשונה וכו' יש המון המון אפשרויות כמו לגבי מיקום/סוג מלון/שעות ימים ועוד ועוד, ולא מצאתי שום דבר קומפלט, די מבלבל העניין Grandstand Gold 2 - GP2 General Admission - Bronze Grandstand Gold 4 - Eau Rouge Grandstand Silver 3 - Combes Grandstand Gold 6 - Chicane La Source ובכלל צריך אותכם אם תוכלו לעזור דחוף אין עוד הרבה זמן, למצוא איזשהו דיל טוב שיתן חוויה סבבה שיהיה מסודר והכול. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברת מאיר, יבואנית מכוניות הונדה לישראל, נאלצה להתפשר בבית המשפט. תציע ל-1,679 בעלי הונדה סיוויק לרכוש בהנחה גדולה ערכת גלגל חלופי מוקטן, או תעניק להם הנחה בעת רכישת רכב חדש. משרד התחבורה התנגד בני ברק פורסם: 31.07.13 , 12:26 מחיר יקר תשלם חברת מאיר, יבואנית מכוניות הונדה, משום ששיווקה בארץ עד שנת 2010 את הסיוויק בגרסת חמש דלתות ללא גלגל רזרבי - זאת למרות שבתא המטען קיים שקע המאפשר לאחסן בו גלגל רזרבי לחירום (מוקטן). בהסכם פשרה - שאושר בבית המשפט המחוזי בלוד - בתביעה ייצוגית שהגיש שגיא קרשובר, נקבע כי חברת מאיר תאפשר לבעלי מכוניות כאלה להמיר את ערכת הניפוח שקיבלו בזמנו, בערכת גלגל חלופי קטן תמורת 1,250 שקל. זאת בזמן שערכה מלאה עולה בחברה 2,500 שקל. לחי…
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
-
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום רב, להלן התמונות מגוגל מאפס. לפני קו העצירה יש חצים ימינה ושמאלה. ברמזור הסמוך - אין שום תמרור ואילו בסמוך לרמזור הרחוק מוצב תמרור 65. האם מותרת פניה ימינה? תודה. אלכסיי
הודעה אחרונה מאת aka77, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שמעתי הרבה סיפורים כאשר מורידים ק''מ ברכב וזה מסקרן אותי, בתור מישהו שהולך לקנות רכב זול בשנתון ישן יחסית לתקופת הלימודים הייתי רוצה לדעת האם ניתן לזהות אם שיחקו בק''מ של הרכב ואיך ניתן לזהות תופעה חביבה שכזאת? מה צריך לבדוק ואיך, למה צריך לשים לב במיוחד. ושאלה נוספת היא האם מאפסים ק''מ ברכב בו הוחלף מנוע?
הודעה אחרונה מאת yossi1290, -
מסקרן אותי איזה רכבים לא יוקרתיים מסוגלים לשייט במהירות 200 קמ"ש ולא יותר מ 2,000 סיבובי מנוע. אם אפשר להימנע מדיבורים כמו "אין כבישים פה בארץ למהירות" והכ'ו יעזור לי ושרשור להיות מצומצם. תודה לעונים ובסוף שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת yonisi,