Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר היא קיבלה דף נייר שבו רשום שהיא צריכה מלווה לשלושה חודשים.

ואז נכנס החוק החדש כחודש לאחר שהיא הוציאה רשיון, האם החוק החדש תופס ואין לה מלווה כרגע?

או החוק הישן של הזמן בו היא הוציא מלווה ?

בכל מקרה היא קיבלה את הכרטיס פלסטי לפני שבוע ובו לא כתוב מלווה .

אז המקרה קצת מוזר ואני נאלץ להעזר בכם . תודה !

אגב טסט רשיון תאוריה ראשונה לאישה ! זה מכובד !

פורסם

אם היא עברה טסט וקיבלה את הרישיון לפני שהחוק החדש נכנס אז היא בחוקים הישנים,

אגב,לא יותר פשוט להרים טלפון למשרד התחבורה ולהיות בטוח ב100 אחוז?

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אם ברישיון הפלסטיק לא צוין שיש מלווה, אז אין צורך במלווה. אולם, הרבה פעמים הרישיון מגיע לפני הזמן, ואני לא ממליץ להסתמך עליו, כי אני לא יודע אם זה תופס חוקית. לדעתי, אם היא הוציאה רישיון בחוק הישן, אז עדיין יש לה מלווה, אבל כפי שכתב המגיב שמעליי - פשוט חייג *5678 ובדוק.

כגברת בת 26 היא יכולה להסיע רכב מלא בנוסעים.

אני מכיר הרבה יותר נשים, מאשר גברים שעברו טסטים ראשונים.

נסיעה טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפי משרד התחבורה אין צורך במלווה תודה !

ואני לא שוביניסט סתם צחקתי (למרו שהיא כבר הספיקה לתת מכה לאוטו - חודשיים רשיון ! אישה ..)

פורסם
אם ברישיון הפלסטיק לא צוין שיש מלווה, אז אין צורך במלווה. אולם, הרבה פעמים הרישיון מגיע לפני הזמן, ואני לא ממליץ להסתמך עליו, כי אני לא יודע אם זה תופס חוקית. לדעתי, אם היא הוציאה רישיון בחוק הישן, אז עדיין יש לה מלווה, אבל כפי שכתב המגיב שמעליי - פשוט חייג *5678 ובדוק.

לא רלוונטי בכלל מה כתוב על הרשיון (לצורך העניין גם אם לא כתוב על הנייר שיש צורך במלווה, אבל התקנה קובעת שכן - התקנה תופסת), במילים אחרות מלווה באם יש צורך הוא עד ליום שבו נכתב (3 או 6 חודשים מהוצאת הרשיון).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפי משרד התחבורה אין צורך במלווה תודה !

ואני לא שוביניסט סתם צחקתי (למרו שהיא כבר הספיקה לתת מכה לאוטו - חודשיים רשיון ! אישה ..)

לא שוביניסט בכלל...

מעניין איזה שטויות אתה עשית כשהיה לך חודשיים רישיון

• תוכן חדש...