Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בנופש בורנה שבוע שעבר, ראיתי בדרך שלטים של מסלול קרטינג - אז ברור שמיד הלכתי לבדוק.

אחלה מסלול - אורך של 1050 מטר, רוחב 9 מטר, די דומה למסלול בכוכב יאיר, אבל סלול יותר איכותי, ועם שינויי גובה.

יש 3 סוגי קרטים - 200 סמ"ק עם 6.5 כ"ס, 270 סמ"ק עם 9 כ"ס ורוטקס עם 28.5 כ"ס.

בהתחלה ישר רציתי לקחת את הרוטקס (מעולם לא נסעתי על כזה), אבל הם אמרו שלא כל אחד יכול לעלות עליו,

אני צריך לעשות מקצה בקרט החלש, ואם אני עושה זמן טוב - ייתנו לי לנהוג ברוטקס.

מה זה זמן טוב ? שיא מסלול 1:04 ומשהו, הוא אמר שסביב 1:06-1:07 לפעם ראשונה זה מספיק.

אז עליתי, סה"כ 5 הקפות. כלי נחמד, נוח, מרגיש איכותי ולא מתפרק ורועד.

הרגשתי שנהגתי בסדר בהתחשב בזה שלא הכרתי את המסלול, וקיויתי שעברתי את ה'מבחן'.

למרבה הזעזוע הזמן הטוב ביותר שלי היה 1:12 ! ביקשתי בכל זאת 'הנחה' - אבל לא הסכימו לתת לי את הרוטקס.

אז הציעו שאני אעלה לעוד 5 הקפות ונראה. עליתי שוב, על קרט אחר, הוא הרגיש הרבה יותר מהיר, וזה גם התבטא בזמנים.

כל ההקפות מתחת ל1:09, המהירה ביותר 1:07.4.

אז קיבלתי אישור לנהוג ברוטקס. אבל אז הביאו לי חוזה שהייתי צריך לחתום עליו, ובו היה כתוב שאני אחראי לכל נזק שנגרם לכלי,

עד תקרה של 3000 יורו, עם פירוט לכל חלק וחלק שנשבר ומה המחיר שלו.

זה מסלול מאד מהיר, הם אומרים שמגיעים ל-120 קמ"ש בישורת. החלטתי בצער רב שזה לא שווה את הסיכון של הכסף, וויתרתי על העניין. אבל שמחתי שעשיתי את המקצה השני ולו בשביל האגו שלי :)

בכל מקרה - המסלול מעולה והיה כיף גם עם הקרט החלש, אפשר גם ללכת על הבינוני (270 סמ"ק).

המחיר היה 30 ש"ח ל-5 הקפות ב-200 סמ"ק, 60 ש"ח ל-10 הקפות, דומה למחירים בארץ מבחינת זמן נהיגה.

http://www.varnakarting.com/en/about

צילמתי את המקצה השני עם מצלמת קסדה, לא מעניין במיוחד, סתם למי שרוצה לראות איך נראה המסלול

(מצטער על הזוית העקומה קצת) :

http://www.youtube.com/watch?v=

DFV2YAuGLuM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...