Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי Q5 3.0T 2013 - רשמים ראשוניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן "אפקט השופוני" נלקח בחשבון בעת יצירת המפתח, את המפתח של הקאיין ייצרו בצורה כזאת שמתחילתו ועד סופו של הבר/פאב יוכלו לראות עם איזה רכב באת...

פורסם

יש משהו בטענה הזו, עצוב ככל שיהיה. עבורי, דווקא אחת הסיבות לבחירת AUDI היא חוסר השופוני (היחסי עד כמה שאפשר) בהשוואה למתחרים.

פורסם

האמת אוטו שבאמת משדר צניעות וסגפנות. ופה אני נזכר בכבוד שר האוצר שאי אז בתקופת המחאה החברתית, החליט כנראה שהדרך שלו להתחבר למחאה החברתית היא החלפת ב.מ.וו מנקרת עיניים בניסן מוראנו משפילת עיניים ( ולמי שלא מכיר, ג'יפ יוקרתי ויקר לחלוטין עם מנוע של 350Z, כנראה שהצילצול העממי של שם היצרן מספיק ). ולא שחלילה יש לי טענה אליך ( או אליו ) בענין, אבל למי שמחפש להשאר צנוע בכל מחיר, אין כזה דבר ג'יפ מתחבא אל הכלים, גם לא כזה עם כל מיני עיגולים שלובים על הגריל הפומפוזי שלו. מי שאוהב את הדברים הגבוהים האלו צריך להשלים עם אפקט ה"שופוני" הבלתי נמנע, זה פשוט מובנה.

פורסם

לדעתי הסיבה שלא ניתן לבטל קבוע את מערכת ה start and stop היא נתוני זיהום האוויר. חוץ מזה, איך גורמים לאנשים להתרגל למערכת? נותנים להם כפתור שצריך ללחוץ בכל התנעה מחדש עד שנמאס להם ללחוץ ואז הם נותנים למערכת לעבוד ואין להם ברירה, אלא להתרגל.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

להגנתם של AUDI לפחות הם לא נותנים למערכת לעבוד אם צריכת האנרגיה לא מאפשרת את זה. בעברית זה אומר שביום חם, כשהמזגן עובד קשה המערכת לא נכנסת לפעולה. כבר יצא לי לראות רכבים שהמנוע בהם כבה בכל פעם גם אם זה על חשבון עוצמת המזגן.

• תוכן חדש...