Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול בבוקר אבא שלח אותי לנסוע לקנות חומרי ניקוי למוסך ובגלל שזה כבד ולא היה חנייה נצמדתי כמה שיותר לצד כדי לא להפריע לתנועה והשארתי מספיק מקום כדי שיוכלו לעבור רכבים וגם לאחר שנעצרתי היתה מאחורי משאית והיא עברה בלי שום בעיה ככה שרכב פרטי יוכל לעבור בלי בעיה בכלל.

הלכתי קניתי שמתי את הכל בבגאז (כל זה נמשך פחות מדקה) נכנס לאוטו בא להניע ובום שומע רעש שמישהו משפשף לי את הרכב..

במהירות אני יוצא ורואה מבוגר (בן 76) ממשיך עם הנסיעה שהדלת של הנוסע שלו בתוך הטמבון שלי ואחרי שהוא קלט אותי הוא עצר ויצא מהרכב (אם לא הייתי נמצא שם הוא היה ממשיך לדרכו ובטוח שלא משאיר שום פתק) מסתכל על מה שהוא עשה ואומר "זה כלום קצת מים וזהו זה יורד" אני אומר לו שזה שפשוף שירד הצבע מהטמבון ושום מים לא יעזרו רק צבע חדש והוא עונה לי "מה פתאום אם לא מים אז קצת עם מכחול עוברים על זה וזהו" הבנתי שזה בן אדם טמבל ולפי איך שהאוטו שלו נראה אני לא הראשון שהוא פוגע בי ולצערנו גם לא האחרון אז תיזהרו! אז אני מבין אין לי מה לדבר איתו ואמרתי לו שפחח יקבע.. הבן אדם הביא לי את כל הפרטים שצריך ואמר שאני יפנה לביטוח ושהם יטפלו והוא לא מוכן לסגור את זה בינינו.

נסעתי למוסך פחחות אמרו שזה 800 שקל לפני מע"מ התקשרתי לסוכנת ביטוח והיא אומרת שנזק של 800 שקל הם לא יכולים לדרוש מהביטוח ואנחנו צריכים לסגור את זה בינינו... אז התקשרתי לבן אדם והוא אומר לי שלא אכפת לו והוא רוצה רק דרך הביטוח לטפל בזה ואפילו הסוכנת שלי התקשרה אליו ניסתה להסביר לו והוא בשלו...

לאחר מכן התקשרתי אליו שוב הסברתי לו טוב טוב את העניין או שהוא משלם או שאני מגיש תביעה נגדו אישית והוא אמר "טוב יום שני ניסע למוסך שאני יבחר ונראה כמה הם יגידו כי אין מצב שזה תיקון של 800 שקל אתה לא תעשה עלי כסף" אמרתי לו שאין בעיה ואני לא מנסה להוציא ממנו סתם כסף ניסע לאן שתחליט ותיראה מה יגידו לך.

והיום מתקשר אלי הבן שלו אומר לי שאני לא יתקשר אליהם יותר ולגבי המקרה רק לדבר עם הביטוח ואני מסביר לו גם את העניין והוא אומר לי שאבא שלו צילם את כל האירוע שקרה ושאני אשם. אמרתי לו אין לי מושג מה אבא שלך אמר לך אבל קודם כל אבא שלך לא צילם שום דבר ואין לו אפילו מצלמה בפאלפון וגם הרכב שלי עמד במקום ואבא שלך נכנס בו ואני יכול להשיג אפילו ווידיאו ממצלמת הבטחה של החנות ממול והבן אדם עונה לי טוב תעשה מה שאתה רוצה אתה לא תוציא מאיתנו כסף.

עכשיו מה הדרך הטובה ביותר לטפל בזה? לפנות לסוכנת ביטוח שהם יטפלו בכל העניין? או שאני ניגש לבד לבית משפט וממלא טופס וכל העניינים האלה?

והאם אני צריך לסדר את זה בעצמי ולהוסיף חשבונית על התיקון או שאני יכול פשוט להביא איתי למשפט את ההצעת מחיר ולאחר שהוא ישלם לי אני יסדר את זה?

והנה התמונות

המקום עצמו, החנות בצד שמאל הפאסאט זה הרכב שלי.. יש מספיק מקום בשביל שמשאית תעבור שם.

1010568_10200534759273003_1895081380_n.jpg

מה הבעיה פשוט להמשיך לנסוע ישר??

1098083_10200534759673013_885926767_n.jpg

והנה הנזק שימו לב השיפשוף בטמבון האחורי זה אומר שהבן אדם פנה לכיוון הרכב שלי והדלת ברכב שלו של הנוסע השתפשפה עליי

1001707_10200543820499528_165605631_n.jpg

549520_10200543819779510_79150264_n.jpg

פורסם

רשמת את כל הפרטים הרלוונטים כמו רישיון נהיגה וביטוח צד ג' שלו? תתבע אותו דרך סוכן הביטוח שלך, הוא יפנה אותך לשמאי ומוסך הסדר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

האמת? אני לא מבין למה שתצפה שמישהו ייתן לך בשמחה 1000 שקל על נגיעה כזאת.

באמת.

שווה לך את הכאב ראש? תעשה פוליש 5 דק' יירד 80%, ותחיה עם זה.

או שתגיע לעמק השווה איתם ותתפשרו ושיתנו לך קצת כסף.

באמת שהדפיקה לא נוראה בכלל.

או שלך לתביעות קטנות ותבזבז עוד לחץ ועוד עצבים כאילו אין לך מספיק כשאתה חי במזרח התיכון.

אל תשכח גם שיש לך רשלנות תורמת כי האוטו שלך עומד באמצע הכביש וגם בצד הנגדי לתנועה, וזה יתבטא גם בפיצוי שיחליטו עליו בבית המשפט.

פורסם

מסכים עם איל לוין

אל תכניס את עצמך לכאבי ראש, קודם כל הנזק לא כזה נוראי אבל אל תשכח שגם אתה לא היית 100% ועמדת דיי באמצע הכביש אפשר לומר... אפילו שמשאית יכולה לעבור אתה עדיין באמצע הכביש

במיוחד שהרכב שלך כסוף זה לא בעיה לטשטש את השפשופים האלה, לי יש אוטו בצבע אדום בוהק ומשהו פתח עלי את הדלת שלו - ועשה לי שריטות לבנות וברח ואין מה לעשות אנשים חר*

פורסם

הבן אדם עשה לי נזק שישלם, במיוחד שהוא ניסה להתחמק מזה ואם לא היתי שם הוא היה בורח. כשהוא נכנס בי הייתי כבר בתוך הרכב וגם זה לא שהוא שפשף כי לא היה מקום לעבור הוא סיבב את ההגה לכיוון הרכב שלי והדלת של הנוסע שלו נכנסה לי בטמבון זה אומר או שזה היה בכוונה או שהוא באמת לא ראה.. ואם הוא לא ראה את הרכב אז יכול לקרות מצב שהוא גם לא יראה בן אדם על הכביש.

פורסם

תביעות קטנות זה לא בזבוז זמן ועצבים.

יש לך תמונות מהארוע, ויש לך סוכן ביטוח שיכול לעזור לך ואף לכתוב עבורך את תיק התביעה.

כל מה שנדרש ממך זה ללכת לבית המשפט ולפתוח תיק תביעה בעלות מזערית, ולחכות למשפט, להתייצב בו, ולהוכיח את אשמתו של הנהג הפוגע.

הדבר היחיד שמבאס בזה, זה שיקבעו לך משפט לעוד חצי שנה או יותר, יותר מזה אין לך ממה לחשוש.

זה נזק לרכוש שלך, אתה לא אמור לאכול את זה בשקט.

פורסם

שמע, יש פה גם אשמה שלך וגם שלו, חנית בצורה מזוויעה בלשון המעטה, כל הרכב שלך בחוץ זה מועד לתאונה.

אז רצה הגורל והתאונה הקטנה קרתה, כרגע נתקעת עם בן אדם שמחפש לנפנף אותך.

1. או תביעות קטנות.

2. תעשה פוליש ותוריד את השריטה.

באופציה הראשונה יהיה לך לא מעט כאב ראש.

אבל בשתי האופציות תצטרך גם לשלם מכיסך ככל הנראה.

Opel Adam S 2017

פורסם

1. היה לי מקרה דומה לפני מספר שנים, אם כי בעצירה ברמזזור. סוכן הביטוח טיפל וקיבלתי בבאמצעותו את הצ'ק ע"ס 700 ש"ח מהנהגת הפוגעת.

2. לא הייתי שש לפנות לתביעות קטנות, יש סיכוי לא קטן שהשופט יטיל עליך אשם תורם משמעותי, ואם תהיה תביעה נגדית מצד אותו ברנש אתה עוד עלול להיות מחוייב לשלם לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל הייתי ברכב שזה קרה. בזוית שהוא נכנס בי גם אם זה היה באמצע הנסיעה הוא היה משפשף אותי. והשאלה אם אני אמור לסדר את זה בכסף שלי ורק אז אני יקבל את הכסף? או שאני יכול לחכות עד למשפט ואז לסדר? כי כסף מיותר לזה אין לי כרגע.

פורסם

חוץ מאיזה פיצוץ קטן בצבע שיש שמה למטה, כל הלבן והשחור זה דברים שיירדו תוך 5 דקות עם פוליש.

תחסוך לעצמך את העצבים בהתעסקות עם זקן מפגר ותסגור את העניין ב20 שקל פוליש מאוטו דיפו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני מסכים עם מה שאמרו קודמיי,

לדעתי הכסף והמאמץ בטיפול משפטי לא שווה את הכאב ראש וזאת משום שגם לך יש יד בדבר.

אתה העמדת את הרכב אמנם בצד אבל לא מספיק טוב וכאן הזקן יכול לתפוס אותך בקטנה הזאתי.

פורסם

החנית את הרכב בצורה לא טובה ומפריעה לרכבים לעבור.

אומנם טכנית אדם מבוגר הזה אשם כי נסע בדרך לא פנוייה, אבל הנזק שניראה הפוליש יוריד את הרוב.

אני במקומך הייתי עושה פוליש וזהו. צביעה של זה 800ש"ח? אני מבין למה הוא לא רוצה לשלם. אתה היית משלם על זה 800ש"ח למישהו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם ממש לא בטוח שתזכה במשפט.

לדעתי(לא ממש דעתי)

מה שקרה זה שהוא עמד במקום. חיכה למישהו. אתה נסעת רוורס ולא ראית אותו ודפקת לו את הדלת.

ואתה עוד מבקש ממנו כסף.

(כמובן אין לי שום צד בעניין סתם משהו שיכול להתעורר במשפט..)

אם אין לך הוכחה משמעותית. כמו סרטון ממצלמת של החנות, או הקלטה שלו שהוא מודה שהוא אשם.

ספק אם תזכה במשהו

פורסם

על מה 800??

אישה ששפשפה לי את הרכב בכניסה לחניון ועשתה לי הרבה יותר נזק, שירד בסופו של דבר בפוליש שילמה 150 ש''ח.

ומה אתה מחנה כאילו קנית את הכביש.

קח לפוליש, שינסו לפחות לסדר את זה, את הפס פלסטיק תצבע עם ספריי שחור שעולה 15 שקל בהום סנטר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...