Jump to content

Liran3331

  • הודעות

    807
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Liran3331

משקיען

משקיען (5/14)

32

מוניטין

  1. שלום לכולם, אשמח לייעוץ: האם במידה והצד השני החליטו לתבוע את הביטוח שלי (ביטוח חובה) אני אמור לקחת עורך דין? הפרמיה של החובה אמורה לעלות? כי התביעה שהגשתי לביטוח המקיף הועברה לשיבוב. כפי שציינתי לא קרה לילד שום דבר אז אין לי ולסוכן ביטוח שלי מושג על מה הם תובעים.
  2. עברו כמעט שבועיים מאז ואני עדיין רודף אחריהם: "תתקשר שבוע הבא בעזרת השם" בנתיים אני נוסע בלי הפלסטיק הזה וזה ממש מעניין להם את ה****. בזיון.
  3. במקרה שלי הילד הפוגע נשאר במקום כי האופניים שלו התעקמו (זה הדבר היחיד שעניין אותו בכלל באותו הרגע). למזלי גם אבא שלו הגיע ונתן פרטים אז הביטוח יכול לבצע שיבוב.
  4. מצטרף לדיסהמלצה על המקום הזה. החליפו לי שמשה קדמית דרך הביטוח ובדרך הביתה התפרק לי הפלסטיק שמכסה את החיבור של המראה האמצעית לשמשה. פשוט נפל ועף עלי באמצע נסיעה. חזרתי אליהם באותו רגע והם הבינו שהבחור שהחליף לי שמשה פשוט שבר לי את זה כי כנראה לא הצליח לחבר. עכשיו צריך לחזור לשם שוב פעם אחרי שישיגו לי את החלק הזה איכשהו. בזיון אחד גדול.
  5. חברים יקרים קודם כל תודה על התגובות וההתייחסות שלכם, זה כלל לא מובן מאליו. חזרתי לעדכן לטובת מי שזה מעניין אותו ולטובת מי שיהיה במצב הזה בעתיד. כמו שעדכנתי כאן, לאחר סירוב האבא של הילד (קטין בן 16 ללא רשיון, תאוריה או אפילו ת.ז.) שנכנס לי ברכב עם האופניים לשאת בנזק שנגרם לרכב שלי, למרות שהייתי מוכן להתפשר על מוסך שהוא בוחר (הכל מתועד בווטסאפ ובשיחות טלפון ונשלח לביטוח), הכנסתי את הרכב למוסך הסדר של הביטוח. יום לאחר שהרכב כבר נכנס למוסך ואני קיבלתי רכב חלופי, אני מקבל טלפון מהאבא בסגנון "התייעצתי עם עורך דין, תבוא עכשיו מצאתי מוסך ואני מוכן לסדר לך את הרכב, אני גם מוותר על פיצוי על הנזק שנגרם לאופניים של הבן שלי". עדכנתי את האבא שהרכב כבר נכנס למוסך דרך הביטוח ואני הפעלתי את הפוליסה. הוא התעקש שאני בכל זאת אסדר את זה דרך מוסך שהוא בוחר, אבל לאחר בדיקה עם הביטוח ועם המוסך, כבר התחילו לעבוד על הרכב אז זה לא רלוונטי. בשיחות ווטסאפ עם האבא (עוד לפני שהפעלתי ביטוח) מתועד גם שאני הצעתי לו ללכת למוסך שהוא בוחר אבל הוא סירב ואפילו ענה לי בצורה לא ממש מכבדת. שוב אני אציין שציינתי בפני השוטר שהגיע למקום שהייתי בעצירה ברגע שהבחנתי ברוכבי האופניים החשמליות, וגם הילד אמר שעצרתי לכמה שניות (העצירה הייתה לא בצורה של חסימה, אלא לפני הגעה למצב של חסימה. מדובר ברחוב ללא מוצא) והוא נתקע בי כי הוא לא שם לב, או לא הסתכל לאן הוא נוסע או משהו בסגנון. הביטוח כנראה ינסה לבצע שיבוב לתביעה, ויגיע לפשרה עם האב של הילד שפגע לי ברכב.
  6. אתה מתבלבל... אני לא עברתי בשום אדום.. וגם חייגתי למשטרה באותו רגע ושוטרת דיברה עם הנער... אחר כך גם הגיע שוטר וייעץ לי גם לפתור את זה עם ביטוח. אחרי שהרכב שלי יתוקן והם ייתבעו נהיה חכמים יותר.
  7. מה הכוונה? אני נהגתי ברכב ואני המבוטח על הרכב שלי ויש לי רשיון בתוקף וטסט בתוקף ואין לי עבירות קודמות. זה היה בכניסה לרחוב ללא מוצא שמשמש כחניה. ברגע הפגיעה הרכב שלי בכלל היה בעצירה מוחלטת בזמן שהילד על האופניים נכנס בי והוא אפילו אמר את זה לשוטר. הוא לא עבר אפילו מבחן כשירות ותאוריה למי שאין רשיון. ברור שגם לא יודע לנהוג על אופניים וסכנה לציבור. אני משלם ביטוח מקיף עשרות שנים וכשהם ייתבעו הם יחזירו לחברת ביטוח את הנזק.
  8. האבא של הילד מעוניין לשלוח אותי למוסך שהוא מכיר והוא גם חושב שאני אשתתף בעלות הנזק... כנראה שאצטרך להפעיל ביטוח... תודה בכל מקרה.
  9. קיבלתי הצעת מחיר ממוסך של פחחות ושלחתי להורים שלו. מן הסתם הם לא ממהרים לשלם וכרגע ממתין לראות האם ישלמו למוסך או יסתדרו איתו על מחיר כזה או אחר בשביל שאתקן את הרכב שלי.
  10. אתמול בצהריים בזמן שנכנסתי לרחוב שבו אני גר (רחוב ללא מוצא), פתאום הגיעו 2 ילדים רכובים על אופניים חשמליים, עצרתי ונתתי להם לעבור, כאשר אחד מהם פשוט סטה לכיוון הרכב שלי ונכנס בו עם האופניים. התוצאה: פנס ערפל יצא מהמקום, שמשה סדוקה, פגוש שצריך צביעה, ועיקום בכנף הקדמית. הילד עצמו בסדר ומשטרה שהגיעה למקום לקחה ממנו וממני עדות והוא אכן סיפר מה שקרה: הוא לא שם לב, לא הספיק לעצור, לא ראה אותי ונכנס בי. המשטרה שחררה את שנינו והחלפתי פרטים עם אבא של הילד. צילמתי את המקום של התאונה ואת האופניים של הילד, הוא נוסע ללא רישוי על האופניים, נסע ללא קסדה, ואין לו רשיון וגם לא עשה תיאוריה או את המבחן שצריך לעשות בשביל לנהוג על האופניים החשמליים. הנזק לרכב שלי הוא בסביבות 4000 שקל והרכב שלי מבוטח בביטוח מקיף. הסוכן ביטוח שלי אומר לי לדרוש מהאבא את התשלום על התיקון. לרוכב האופניים אין שום ביטוח והוא גם נהג ללא רישוי. במקרה שיסרבו לשלם מה עדיף לעשות? אודה לעזרתכם.
  11. הרכב ירד ממכירה לתקופה. מי שמעוניין מחיר סופי זה 75,000, קילומטר עדכני 126,000.
  12. לא יודע איזה רכב יש לך ואיפה אתה גר, אבל בחורף אתה לא רואה את הבורות כי הם מלאים במים. כמעט כל רחוב שני או שלישי אני רואה רכב עם פנצ'ר וג'אנט מרוסק.
  13. תודה על התגובה, כעקרון המכונאי שטיפל ברכב אומר שהרדיאטור תקין וגם הטרמוסטט ואין נזילות במערכת, והוא אומר שצריך להחליף משאבת מים (?) האם נשמע הגיוני?
  14. זה רעיון טוב השאלה האם יכול להגרם נזק למשאבת מים? או לרכיבים אחרים? ללא טרמוסטט
  15. האפליקציה שלהם אכן לא עובדת כמו שצריך, הפרסומות שקופצות לך על המסך, לעומת זאת - עובדות מצוין
×
×
  • תוכן חדש...