Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עודפי פיג'ו 508 - למי שמעוניין...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פספסת את הנקודה שלי לחלוטין.

508 "יד שנייה מליסינג" עם 0 ק"מ מול קורולה או אימפרזה חדשות, כולן סביב ה-130 אלף ש"ח. במה תבחר?

עזוב שפיספסתי את הנקודה שלך, פיספסתי גם את המחיר שאתה מציין כמחירה של פג'ו כזו, ועדיין אני מפספס אגב.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פספסת את הנקודה שלי לחלוטין.

508 "יד שנייה מליסינג" עם 0 ק"מ מול קורולה או אימפרזה חדשות, כולן סביב ה-130 אלף ש"ח. במה תבחר?

קשה לא להאמין שהרכב יהיה סביב המחיר הזה, אולי 30K+

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

המחיר הלא תלוי ברמת האבזור. אני מניח שלא יהיה מחיר שחיטה כמו במונדאו, מצד שני מלכתחילה המחיר המופרז של ה 508 לא בדיוק תרם לנוכחות מסיבית שלה על הכביש... אהיה חכם יותר בשבוע הבא ואדווח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
המחיר הלא תלוי ברמת האבזור. אני מניח שלא יהיה מחיר שחיטה כמו במונדאו, מצד שני מלכתחילה המחיר המופרז של ה 508 לא בדיוק תרם לנוכחות מסיבית שלה על הכביש... אהיה חכם יותר בשבוע הבא ואדווח.

מחכים! למרות שה208 מפתה ה508 תהיה שדרוג טבעי ל406 ( אני מקווה)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

המחיר שלה גרם לה להיות שנה שעברה רכב המנהלים השני הכי נמכר בארץ (אחרי סקודה סופרב)

הבעיה שב-2013 היא מוסרת בקצב יותר נמוך משנה שעברה ובגלל זה מתחילים המבצעים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה? זה אמיתי? אני בקושי רואה 508. אפשר קישור לנתןנים? אני רואה הרבה יותר אינסיגניה, למשל. או מונדאו.

בכל מקרה, אני מניח שאתה מתייחס לדגם הפשוט. ה״מבצע״ הוא על הפרימיום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ב2011 אבא שלי קנה לעצמו אחת כזאת חדשה מהיבואן, הדגם המאובזר שנקרא אקטיב, שילם על התענוג כ180k שכלל את כל התוספות שרק אפשר לחשוב עליהן, כמובן עם מולטימידיה, מצלמת רוורס, חיישנים קדמיים ואחוריים ועוד מלא תוספות, נוחות נסיעה גבוהה, פשוט תענוג של רכב. הרבה יותר רכב מאשר היפניות כדוגמת המזדה 6 או האקורד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפני כחודשיים, עת רכשתי את ה-C4 של אשתי בלובינסקי-טרייד בסניף גלילות, הייתה 508 אחת מפוארת עם 0 קילומטר יד ראשונה שרצו עליה 164K ₪.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מעניין מי שילמו על הסטיישן 200,000 שקלים.

סקודה, סובארו, טויוטה וסיטרואן הפסיקו את שיווק הסטיישנים שלהם בקטגוריית המנהלים.

כרגע יש רק את אופל אינסיגניה, מאזדה 6, פורד מונדיאו ויונדאי i40cw.

אופל גם מוכרת את האינסיגנייה שלה בהרבה יותר מגרסת הסדאן, ככה שלדעתי הייבוא גם ייפסק בקרוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הם פשוט בטוחים שיותר קל לשכנע אותך לקנות כשאתה שם מולם, ולא במרחק טלפון.

מלמדים גם בסדנאות משא ומתן, שאם אתה רוצה לסגור עסקה, יש עדיפות גדולה מאוד למשא ומתן פנים מול פנים, העדיפות השניה היא בטלפון וכמובן שהעדיפות האחרונה היא בהתכתבות (כמו במיילים לדוגמא).

והם צודקים.

גם עצם זה שכבר אתה תהיה בסוכנות שלהם, "בבית שלהם" בתוך איזור הנחות שלהם, אתה כבר חצי סגור מבחינתם.

שלא נאמר על זה שהם רוצים למנוע עד כמה שאפשר, סקירת מתחרים, ושאם כבר תעשה את זה, אז שיהיה לך כמה שפחות נוח.

וגם לדעתי מה שנכון הוא מה שאמרו לפניי, אם המחיר היה כזה אטרקטיבי אז כנראה שהיו מוכנים למסור אותו בגאווה גם בטלפון.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

פרסום מהסוף שבוע מדבר על מחיר התחלתי של 159000 שח לחדשה ...... סביר להניח שיד 1 תהיה זולה בכ-10 עד 15 אחוז לפחות ... כך שמחיר סביב 130 הגיוני ביותר ....

פורסם
פרסום מהסוף שבוע מדבר על מחיר התחלתי של 159000 שח לחדשה ...... סביר להניח שיד 1 תהיה זולה בכ-10 עד 15 אחוז לפחות ... כך שמחיר סביב 130 הגיוני ביותר ....

לדגם ההתחלתי הנפוץ בציים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...