רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלה לכולם . לאחרונה התחלתי לקרוא קצת על חיי המנוע והתחלתי להתעניין ויש לי שאלה שאשמח לתשובה כאשר אדם כלשהו בשם X לדוגמא , מחליט לפתע שהוא דוחף את רכבו הפרטי לכיוון הקו האדום , ועושה זאת בתדירות די גובהה , סביר להניח שהמנוע ישבוק חיים די מהר יותר מהרגיל , עכשיו השאלה היא - האם ניתן למנוע זאת בעזרת טיפולים ספציפים ? עוד שאלה - נגיד ואדם X החליט שלא בא לו יותר על הקו האדום אז הוא מחליט להדביק את הדוושה מ3 אלף עד 4 - 4וחצי לדוגמא כאשר הקו האדום הוא לצורך העניין - 7 . האם שחיקת המנוע עקב העומס הרב שישוב עליו ועל כל המכלולים במצב מצערת פתוחה עד הסוף והלחצים עולים , האם גם אז הבלאי הוא אותו העסק ?
הודעה אחרונה מאת minkin, -
-
מתוך סקרנות הייתי רוצה לדעת כמה מכם כן היו משאירים פתק עם פרטים במידה ופגעתם במישהו חונה, כאשר הפגיעה היא קלה עד בינונית? או - פול גז, לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו, לא קרה מעולם. אישית הייתי מתקשה לענות מייד על שאלה כזאת אבל כנראה לאחר התחבטות עם עצמי כן הייתי משאיר פתק, בו המספר של השכנה שלי שמדליקה מוזיקה פול ווליום ב-3 לפנות בוקר תציינו גם אם קרה פעם ופגעו בכם ולא השאירו פרטים - גורם עיקרי למרבית האנשים לא להשאיר גם במידה והיו עושים זאת לפני כן.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים. האם אפשר לקבל המלצה למכון בדיקה באשדוד או האיזור הקרוב או מוסך שמתמחה בצרפתיות ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת The-Stig, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עד כמה שהשכלתי המוטורית מגיעה, כל מערכת בקרת משיכה ASR מתבססת על מערכת ABS. המערכת משתמשת באותם החיישנים של הABS לזהות החלקת גלגל, אולם פועלת בזמן האצה ולא בזמן בלימה. כמו כן, כל מערכת בקרת יציבות ESP, מתבססת על מערכת ASR. אף היא משתמשת באותם חיישנים אך מוסיפה חיישן זוית היגוי ויחידה הידראולית מתקדמת שיודעת להפעיל כל בלם בנפרד. בBMW E46 שלי היתה מערכת בקרת משיכה ללא ESP שעבדה נפלא. תמיד אפשר היה ללחוץ על דוושת התאוצה בכל מצב (סיבוב, כביש רטוב, וסתם זינוק רגיל) ללא חשש מפירפור והחלקה. לפני כחודשיים החלפתי את הBMW לפורד גלקסי עם ESP. אני משתגע מכך, שמאוד קשה לצאת עם הרכב מהמקום ללא פירפור של הגלגלים. צריך ממש להתרכז על מנת לא ללחוץ חזק מדי על דוושת התאוצה.…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי,הבנתי שיש ימי מכירות בסיאט השבוע,מישהו יודע מה הם מציעים על הMii?? תודה!
הודעה אחרונה מאת amiger, -
שלום וברכה יש לי סוזוקי אלטו שנת 2011 . שלושה ילדים יושבים מאחורה על הטוסיק ישיבה מלאה עם 3 בוסטרים אך ישנם רק שתי חגורות. מה ניתן לעשות? האם מותר להוסיף חגורה? אם כן איפה עושים זאת? ברישיון הרכב לא מצויין מספר בהגבלת נוסעים. ואם הם אכן יושבים שלושתם "ישיבה מלאה" אז לזכרוני מותר העניין לפי חוק, רק מה עושים עם חגורה??? בתודה מראש! נ.ב : אני מקווה שאני בקטגוריית פורום הנכון...חחח
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מבקש המלצה למורה נהיגה בבאר שבע. מעוניין במורה אמין ומקציע עבור בן 17. תודה מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לכולם אני כרגע נמצא בחופשה באילת ומחר מתכנן לחזור הביתה . האם אני יכול להשכיר ליום אחד רכב מאילת ולהחזיר אותו לסניף ברחובות אם הגיל שלי הוא 22 . האם אני אוכל להשכיר רכב בקבוצת ה1600 האם זה אפשרי ? זה דחוף לי כי מחר אני אמור לעזוב אז אני חשבתי על אופציה של השכרה אבל גם אם לא זה טוב לדעת
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מזה כשבוע אני בעליה הגאים של I20 בצבע חום (לטענת משרד הרישוי אפור) שנרכשה דרך עסקת אוויס אקספרס, היו לא מעט שאלות על העסקה - אני מתכוון בת'רד הזה לעדכן ולספר את כל חוויותי מהעסקה מעכשיו ועד היום שבו היא תוחזר לאויס. איך הכל התחיל – הכל התחיל למעשה אי שם ב-2004 שרכשנו לאימי סיריון אחת סגולה. הסיריון הזאת התגלתה במרוצת הזמן כרכב מעולה שאלרגי למוסכים, לא מת על דלק ואוהב לעבוד. והרבה. החלפה נשקלה הרבה פעמים, אבל מעולם היא לא נתנה סיבה. היום 9 שנים ו-170 אלף קילומטר אחרי – עדיין אין באמת סיבה. יום אחד נתקלתי כאן בפורום בעסקת האוויס אקספרס על המזדה 2 – עסקת ליסינג מימוני בתנאים מעולים יחסית לעסקאות שהיו נפוצות בשוק עד כה. מזדה 2 לא רציתי, אבל החלטתי להתעניין עוד. …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 922 צפיות
אהלן חבר'ה קניתי רכב I30 שנת 2008 ואני מחפש איפה הכי זול וכדאי לעשות לו ביטוח חובה וצד ג' כיוון שנגמר לי אצל הסוכן ואני לא מעוניין להמשיך אצלו...
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמי יורם ואני מורה בתיכון לנוער בסיכון (נוער מונשר) בעיר רמלה. בתיכון מגמת מכונאות רכב וחשמל רכב. שימו בצד את ענין "אימוץ" בית הספר והסיוע (המשאבי) שנחוץ לנו.. אני פה בעיקר בשביל לבקש עזרה מסוג אחר: קודם כל מגזינים- בעברית ובאנגלית- העוסקים בעולם הרכב. אם הצטברו אצלכם בבית מגזינים שכאלה - מאוד אשמח להגיע ולקחת. הם יכולים לרתק את התלמידים שלנו בלי שהם ירגישו הם יתחילו לקרוא (לחלק ניכר מהתלמידים שלנו יש בעיות רציניות בקריאה ובכתיבה) בנוסף - אם יש לכם - פוסטרים, כרזות, שרטוטים של חלקים שונים של הרכב, כולל מנועים- מאוד נשמח לקבל. ועוד דבר- אם יש לכם רעיונות יצירתיים- מקומות וסיורים שאפשר לקחת את התלמידים. מאוד נשמח לקבל רעיונות. אתם מוזמנים ליצור אית…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
כתבה נחמדה, אבל לדעתי לא עשתה מספיק כדי לטפל בהגזמות של מכוני בדיקה, או בהנחה שכל החלפת כנף בהכרח = תאונה. כ"כ, ההתעקשות על התחייבות בבדיקה לא כ"כ מובנת לי. אני יודע שזה קיים, אבל למה שמישהו יתחייב שאין פגיעות? זה לא כאילו כל בנאדם הוא מכונאי מוסמך http://www.israelhayom.co.il/article/103971
מה הדרך המקובלת למכירת רכב? 1 2
מאת Guest car4fun- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מוכר את הרכב שלי, וזו הפעם הראשונה. עד לא מזמן חשבתי שהדרך המקובלת במכירת רכב היא התחייבות על גיר,שילדה ומנוע בבדיקה מול הקונה. אבל לאחרונה התחלתי לקרוא ולשמוע שזה לא תמיד כך. את הרכב שלי קניתי לפני כשנתיים וחצי ללא בדיקה ממגרש בחוצות בשם car4u הרכב היה (ועדיין) נראה חדש ועם קמ מצוין. התלהבתי, אהבתי וקניתי (ושילמתי מעט יותר בגלל הקמ בזמנו עמד על 33k). אחרי תקופה מסוימת שמתי לב שהוחלף טמבון אחורי בעקבות הבדל קל מאוד(!) של הצבע ברמה שלקח לי זמן לעלות על זה. ואז עם הזמן התפתח בטמבון הקידמי בפינה למטה מן קילוף קל מאוד של שכבה שקופה כמו שכבת הלאקה שנראה כמו פטרייה (לא יודע להסביר בדיוק מה זה). כששאלתי מישהו על זה אמר לי שכנראה הוחלף הטמבון ולא עשו צ…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני זקוק לעשות לרכב שלי טסט. הפנס האחורי מעט שבור (חלק פלסטיק בגודל של מטבע חסר) האם נראה לכם שיעשו עם זה בעיה?
הודעה אחרונה מאת ToMeR30, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 36.4 אלף צפיות
שלום לכולם מה דעתכם ,האים יש צורך בהרצה מסוימת למנוע או למיכלולים כשרכב חדש יוצא מהסוכנות.אני הבנתי שיש צורך לגמוע 1000 קמ ובזמן זה אסור לאמץ את המנוע ולמשוך טורים.אשמח לישמוע מספר תגובות
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
לאלו מכם שטרם ראו את 370Z מתוחת הפנים, נכונה הפתעה. הגריל המוזר, שהזכיר לוע של דג ביזארי, הוחלף בגריל נאה יותר - וכעת הפרונט מזכיר במשהו את 350Z, מנוחתה עדן. אז לא רק שהיא סקסית להפליא, אלא שניסן החליטו לחתוך במחירים בשוק האירופי ובשווקים נוספים(מדינות המפרץ, למשל) בתגובה לתחרות מצד היונדאי ג'נסיס קופה והטויובארו. התוצאה; ירידת מחירים מטורפת. בגרמניה, למשל, הוזלה המכונית בקרוב ל-6000 יורו - וכעת מחירה גבוה ממחירה של GT86 בכ-7% בלבד. האם נזכה לראות את ה-Z המחודשת אצלנו במחיר כניסה של 250K ומטה?
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 51 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
זמן רב מטריד אותי הנושא הזה: למה אחרי שממלאים מיכל דלק מלא הרכב מרגיש יותר נמרץ וזריז? למה שהמיכל מגיע לסיומו הרכב עצל ואיטי יותר בתגובות המצערת שלו? בעבר העליתי כבר כאן בפורום את הנושא והתשובה שקיבלתי מכולם שלכולם זה מרגיש ככה אבל זה הכל בראש, פנטומים, אשליות ותחושות בטן לא מבוססות. בניסיון לקבל תשובה קצת יותר טובה לתופעה התייעצתי עם חבר בעל תואר שני בפיזיקה. ההבנה שלי היא שזה קשור לדלק מכיוון שהוא המשתנה בסיפור (כשממלאים את המיכל וכאשר הוא מתרוקן) ולכן תיארתי לו את התופעה והראיתי לו שרטוט של מיכל דלק. לא לקח לו יותר מידי זמן והוא הגה רעיון: מכיוון שמשאבת הדלק יושבת בתחתית מיכל הדלק (ממה שהבנתי, לצורך קירור) היא נתונה באופן תמידי ללחץ "הידרוסטטי" אבל …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
מישהו בבקשה יכול להסביר לי תהליכי טסט ואילו טפסים צריך להגיש? עלויות אגרה באופנוע וברכב. ביטוחים למיניהם ? הכול מהכול . יתרונות וחסרונות אודה לו מאוד
הודעה אחרונה מאת wwave, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז יצא שהשעה 7:20 וכבר נכנסתי לכסאח עם מישהו בנוגע לעולם הרכב תעזרו לי לברר אילו רכבים באים מהיצרן עם גלגל ספייר מצ'וקמק של קורקינט ואילו באים עם ג'אנט בגודל וצורה מלאים (כמו הסגסוגת של שאר הרכב) מדבר על חדשים כמובן תודה
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפני שתקפצו, אני בטוח שהנושא נידון כבר בפורום, ועדיין, הצלחתי למצוא רק את השירשורים הבאים: אחד מ2004, עוד אחד מ-2006, ואחד נוסף מ2003 הם ישנים ולא ממש רלוונטים להתפתחויות הטכנולוגיות של העשור האחרון (טורבו דיזל, היברידיות משולבות דיזל וכו'). בעניין הזה קראתי פה - והם טוענים שאין הבדל משמעותי בזיהום בין בנזין ודיזל, לאחר התחשבות בכל הגורמים (הפקת הדיזל מול בנזין, נצילות אנרגיה וכו'), גם באתר לאיכות הסביבה הם לא חד-משמעיים. אז השאלות שלי - 1. מה בעצם יותר מזהם? 2. איך המדינה מחשבת את קבוצות הזיהום בגין כל רכב? 3. ומדוע המדינה בחרה להציג את הדיזל כמזהם כ"כ? (ולא, תשובות "כי ככה הם יכולים לחלוב יותר את הנהג הישראלי" לא יתקבלו)
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
שלם רב לחברי הפורום ברשותי אודי A1 2010, ביום ראשון נכנסתי לצ'מפיון מוסך הנגב בצומת בילו לא בגלל תקלה בשביל לשכפל מפתח לרכב, הזמנתי מפתח ונציג שלהם אמר לי שיש להם דבר כזה שניקרא קמפיין להחליף את המכטרוניק של הגיר ואני מדגיש אין לי שום תקלה ,הכל היה פיקס. אותו נציג שכנע אותי שזה בחינם וזה חלק אמין יותר ומשופר וההחלפה נועדה למנוע בעיות. הסכמתי הבאתי את הרכב למוסך והם ביצעו את העבודה. לאחר חצי יום עבודה לקחתי את הרכב ולפתע הגיר מרעיש בהעברת הילוך מראשון לשני כמו מין תיקתוק תק תק אותו הרעש קורה גם בהעברה מD לR וN ובהעברה מראשון לשני יש כמו רעד וברררר כזה, התקשרתי באותו הרגע כולי מרוט עצבים מזה שנכנסתי עם רכב תקין ויצאתי עם רעש בגיר. הגעתי למחרת בבוקר למוסך ונסע איתי בוחן רכב…
הודעה אחרונה מאת hgilad123, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 101 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
תבלו: http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2639921&m=1 כמדומני, קובי טועה לגבי הספק המנוע ומשקל הרכב.
הודעה אחרונה מאת seat ibiza TDI, -
-
עומס על המנוע
מאת adi89- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה מעמיס יותר על המנוע, העברת הילוכים ב2,000-2,500 סל"ד או העברת הילוכים ב3,000-3,500 סל"ד? אני שואל בגלל שאני כרגע בהרצת מנוע של רכב חדש, אני מעביר הילוכים ב-2000 עד 2500 סל"ד ולא עובר את ה 3000 סל"ד בנסיעה, מצד אחד זה עונה על הדרישות של ההרצה מצד שני רצועת הכוח של המנוע היא בכלל ב4500 סל"ד, מה יותר נכון ? תודה
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הגיע לאבי מכתב שבו רשום שיש צורך לבדוק\להחליף חלק בגיר האוטומטי.(פולו TSI 2009) היום נסעתי למוסך על מנת לקבוע תור. ראיתי באחת המכוניות שמחליפים את החלק(מכטרוניק) ושמתי לב שהחלק תוצרת רומניה. מוזר לי מאוד למה אחרי בעיה כל כך גדולה ל30 אלף רכבים בארצנו הם לוקחים "סיכון" ומייצרים את החלק ברומניה. האם יש כמה סוגים למכטרוניק,הכוונה לתוצרת שונה ? גרמני,טורקי ? מה אתם אומרים ? קראיתי שיש בעיה בטיימינג אבל לא זכור לי בדיוק מה הייתה הבעיה .אם מישהו יוכל לפרט לי קצת יותר על הבעיה בטיימינג בין השנים 2009-2011 אני אודע לו מאוד. שאלתי במוסך לגבי הטיימינג וכאילו ניסו לברוח מתשובה. אחרי קצת "שאגות מצידי" הבחנתי שהמוסכניק בודק באתר VW והיה רשום SAGA. האם למישהו יש מושג לגב…
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 45 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום, ביום חמישי בבוקר בעודי יוצא מתחנת רכבת השלום הבחנתי בטוסטוס משטרתי עומד נטוש בלב הצומת (הפניה שמאלה לכיוון איילון דרום). אח"כ גם ראיתי את השוטר שעומד על אי התנועה ונשען על עמוד של רמזור, כשהוא מחזיק ביד חבילה של דוח"ות כנראה. המתנתי שלושה חילופי רמזור והשוטר פשוט עמד שם, ההסבר היחיד שאני מצאתי זה שהוא מחכה שמישהו יפיל לו את הטוסטוס כדי לתת דו"ח. למישהו יש הסבר יותר הגיוני? להלן התמונות:
הודעה אחרונה מאת hijo, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 840 צפיות
שלום רב, לרגל כניסתי למשפחת לוגמי השחור השחור, ובעקבות היות התחנה הנ"ל הזולה בארץ לסולר מזה תקופה, רציתי לשאול אם יש חברי פורום שהתנסו בסולר של התחנה. אני יודע שיש איזה סיפור מיוחד עם הזכיין שמפעיל את התחנה (לא זוכר את הסיפור עצמו) אבל רציתי לשאול אם מישהו התנסה (במיוחד לגבי נסיון שלילי) עם הסולר בתחנה (שזולה די משמעותית מהיתר).
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
כשיצאו התאומות הגרמניות לשוק בחורף האחרון, נאמר בצדק שיש לבחון את יכולתן לקרר את תא הנוסעים בימי השיא של הקיץ. ובכן, ימים אלו הם בדיוק מה שהיה כאן בשבוע האחרון.. מסקרן אותי לדעת - האם חוסר בפתח איוורור מרכזי בעל כיוונון אכן מעיק על הנוסעים בכניסה לרכב לאחר שעמד שעות בשמש הקופחת?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
BMW E36 M3 1 2
מאת Big Guy-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אהלן. התעניינתי לי קצת ברכב הזה, וראיתי שיש היצע מנועים נרחב. לפי יד 2, בארץ יש מנועים של : 1.6 1.8 2.5 2.8 האם ה 2.8 זו בעצם הגרסה המקורית של M3? כי לפי ויקיפדיה, M3 במקור מגיע עם מנוע 3 אשמח להסבר. תודה!
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מידי פעם מלווה רוכבי אופניים בכביש עם סקודה אוקטביה TSI עם תיבת DSG שבע הילוכים. אני הבחנתי שהרכב מסרב לרדת להילוך ראשון הוא יתחיל ממנו ועד שהמהירות לא תשאף ל0 הוא יעדיף להיות על הילוך 2. לצורך הבהרה בעליה מתונה ובמהירות של 4-5 קמ"ש הרכב מעדיף להחליק את המצמד על הילוך 2 מאשר לרדת ל1 גם לזמן ממושך לכמה דקות. מישו אחר שם לב לתופעה הזו?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
היי, אף פעם לא תיארתי לעצמי שאני אהיה זה שפינצ'ר צמיג בעקבות עלייה על דוקרנים. לפני כשבוע, כמידי כל בוקר עברתי בש.ג של המקום בו אני משרת (תעשייה בטחונית). אני נזהר מהדוקרנים שם, כיוון שהעסק הזה מאוד גבוה ותמיד יש מכה יחסית חזקה בירידה מהם. הפעם היא היתה חזקה באופן ניכר. לאחר כ-20 מטר הבנתי שיש לי תקר בצמיג הקדמי-שמאלי. מסתבר ששנייה לפני שעברתי את הדוקרנים, המאבטח שעמד שם לחץ בטעות על כפתור ה"סגירה" אשר מעלה את הדוקרנים ומיד אחר כך מוריד את המחסום (שלא ירד מכיוון שהחיישנים זיהו אותי). הודעתי למוקד שלהם, ומיד הלכתי למלא דו"ח נזק, שם נאמר לי שאחרי הצגת חשבונית אקבל את כל כספי בחזרה. בדו"ח התחמתי את אחראי השער על כך שהארוע נגרם עקב טעות אנוש של המאבטח. עוד…
הודעה אחרונה מאת Eily,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 154 אורחים (הצג רשימה מלאה)