רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,561 נושאים בפורום הזה
-
מחירוני רכב .
מאת motkev- 4 תגובות
- 686 צפיות
הגיוני שאותו רכב אותו דגם , שנה .. יש הבדל ענק בין לוי יצחק ליד 2 ? יש הבדל של 9 אלף שקל ברכב שבדקתי ..? אם אפשר הסבר על פי איזה מחירון צריך לעבוד .. תודה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
גלאי רכב [ראדאר] זה מה שאני מחפש! 1 2 3
מאת Guest car4fun-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בגדול אני לא נהג שמרביץ באיזורים שאסור, ואני לא מאחה שגונבים רמזור. אבל.. מקרה שעלה לי 1300 ש״ח גרם לי לרצות בכל זאת את הדבר שיכול אולי להציל ממצבים לא נעימים ומהוצאת מרשרשים מיותרת. המקרה קרה בכביש צפת-אליפלט בחודש ינואר הסגרירי יום שישי שעת אחהצ המאוחרות. הכביש ריק. סחבק נוסע כל הדרך 80-90 עד שהגיע קטע של ירידה.. הרכב מגביר ומשייט על 110 ואני לא מאט.. מדובר בסך הכל בקטע קצר של ירידה שאחריה עליה. לפחות ננצל את המומנטום כיוון שהרכב כולה 1.6 מליסינג וכל עזרה תתקבל בברכה. אממה, ניידת חיכתה לי עם דבורה מיד אחרי עיקול קל ימינה והורידה אותי הצידה. פרטי הדוח- מהירות 108 מהירות מותרת בכביש זה 80 דברי הנהג- נסעתי 110 (אם כבר עצרת,תדייק) לתשלום- 750 ש״ח …
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
Digital total test: It gives you a complete idea of the overall condition of the car Digital single test: It gives you detailed information about the appropriate control unit. Stored errors will be shown in a written report. This report has a short info-text which help you to eliminate the error. Special functions for some models: Including service interval reset, component activation, live data, LCM reading, sync. EWS and ECU, adaptation values, and coding
הודעה אחרונה מאת scanner11, -
- 1 תגובות
- 626 צפיות
שלום, רכשתי לא מזמן מצלמת F500L HD Full, אבל יש דבר אחד שאני מפספס... לפי מה שהבנתי, המצלמה אמורה להקליט תמיד, ואני "מסמן" איזה קליפים אני מעוניין שהיא תשמור ולא תכניס לסבב מחיקה אוטומטי. כרגע אני עם המצלמה ביד (עדיין לא חיברתי אותה ברכב), וזה לא נראה שזה מה שהיא עושה (מקליטה תמיד), אלא אם אני לוחץ על הכפתור REC (עיגול כזה). האם זה מקליט אך ורק שזה מחובר למטען החשמלי של הרכב? (חיברתי למחשב, קיבלתי 3 אפש': MSC - העברת קבצים, CHARGE - הטענה: לא נראה שזה מקליט וPower On שזה רק מדליק את המצלמה). תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת yossi1290, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 860 צפיות
היי, כאשר אני בולמת, לוח המחוונים ברכבי נהיה כהה ומראה שאור דולק איפשהו. ברור לי שכאשר בולמים יש אורות בלם מאחור אבל זה מעולם לא כיבה לי את לוח המחוונים (כמו שקורה כשאני מדליקה אור בעת חשיכה או בחורף). ממה זה נובע? ** הלכתי אתמול למוסך להחליף נורת בלם. יש קשר? עשו לי קצר? מה עושים? טויוטה יאריס, אוט', 2005.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 127 תגובות
- 19.2 אלף צפיות
אהבתי את התירוץ - "לא שמתי לב". הרי 100 ו-190 מרגישים אותו הדבר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406739,00.html
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בלי הרבה מילים. כוללת אפילו אטימה נגד מים. (צלילה) http://www.youtube.com/watch?v=QppW_0_DuiE דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ראיתי באיביי ב 85 דולר כולל משלוח. http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-12M-Sports-Helmet-Action-Waterproof-Mini-DV-Dash-Car-Camera-Cam-SJ1000-/141015395818?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item20d52c2dea בינתיים, עד שהשרשור על המצלמות יתאושש.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני עובר עם הטויוטה קרינה 97 שלי ליד סוכנות של טויוטה בצפון ובדיוק יש חגיגות השקה לטויוטה קורולה החדשה, אז אני נכנס ומתרשם מהדגם ובאמת הוא די מרשים, אפילו יותר מהאוריס, בעיקר בגימור הפנימי שבקורולה נראה קצת יותר טוב. במהלך ההתרשמות אני שם לב לכל מני מתגים וכפתורים שנראים לי מוכרים מקרינה שלי שהושקה בשנת 93. אני מדבר על דברים כמו מנוף לפתיחת התא מטען ותא דלק, כפתור כיוון אורות דרך וויסות אורות פנים, נעילת דלתות ונעילת חלונות ועוד כל מני שטויות. תכלס זה לא ממש משפיע על הרושם הכללי מהקורולה אבל אותי אישית זה די מדהים כמה שתעשית הרכב שמרנית, כלומר, עברו 20 שנה ולא הרבה השתנה. בקצב הזה רכבים בשנת 2033 יחלקו חלקים מרכבים שיש כיום. לא קריטי אבל כשהייתי ילד הייתי בטוח ש…
הודעה אחרונה מאת aka77, -
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
בוקר טוב, שמי גיל ויש לי שאלה שהייתי שמח אם מישהו שכבר חווה את זה (אני מניח שיש פה לפחות כמה הורים ) יתן את דעתו בנושא. בעזרת השם אמור להוולד לנו ילד בשבועות הקרובים וקנינו בסיס לסל קל לרכב. יש ברשותנו שברולט ויואנט 2008 (כן, אני יודע שזו לא מציאה ולא קרוב לזה) וכאשר חיפשתי באתר של היבואן של הסל קל שם הרכב שלי לא מופיע באופציות הניתנות להרכבה. אבל, זכור לי שקראתי פעם כתבה על זה שכל רכב לאחר שנת ייצור 2005 לפי מיטב זכרוני יש לו את הנתונים להתקנת בסיס של סל קל, האם לפי דעתכם גם אם פרטי הרכב לא מופיעים באתר של היבואן אני אוכל להתקין את הבסיס אצלי ברכב? כי במידה ולא אני צריך ללכת להחליף בהקדם האפשרי את כל הסט. תודה מראש לכל המגיבים. ויום טוב, ג…
הודעה אחרונה מאת גיא משברולט, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 486 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_319.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 889 צפיות
הליסינג של הרץ טוען שיש בעיה (לא מוכנים לפרט מהיא) ושלא ניתן להציע מונדאו
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=BXnXhAhQu-s דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. דבר ראשון מצטער על איכות ההקלטה והזוית. חזרתי לביתי מכיוון מזכרת בתיה, שם עמדה ניידת ביציאה מן הישוב. נכנסתי לישוב ויצאתי ממנו ואמרתי בלב "הם יעצרו אותי בוודאות". זה היה אתמול, לא היו הרבה מכוניות על הכביש. ביציאה מן היישוב יש תמרור של תן זכות קדימה. לא רק שהאטתי את המהירות, האטתי, ואף הוצאתי את ראשי מהחלון (לא היה שום רכב על הכביש ולא היוותי סכנה לתנועה). כבר מהתמרור השוטר האיר לי עם הסטיקלייט. מכיוון שנגמר הנתיב מיועד לתחנת אוטובוס, הניידת עמדה בדיוק בסופו. עברתי נתיב כל זה באיתות …
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
בשבת האחרון נסעתי עם הרכב של אחותי, I10 ליסינג של שלמה סיקסט. כשלקחתי את הרכב הלכתי למלא אוויר בגלגלים ובמהלך המילוי ראיתי שהצמיגים האחוריים הם המקוריים של הרכב (12-09), שחוקים, מתפוררים ומראים סימני יובש. התקשרתי למוקד, יש זכאות ל-4 צמיגים חדשים כל 3 שנים. אמרו לי אין בעיה, או שניקח את האוטו ונחליף או שאתה תלך לפנצ'ריה. החלטתי שאני מעדיף ללכת בעצמי לוודא שלא שמים לי צמיגים סינים פשוטים. עכשיו חזרתי מהפנ'צריות, שתיים ששלחו אותי משלמה סיקסט. שניהם טוענות שהצמיג תקין ושהם לא יחליפו, למה? כי אם הם יחליפו החברה תבקש לשלוח אליהם את הצמיגים ולא יאשרו להם. המקום השני בדק וטען שיש עוד בשר 10 ממ עובי ואפשר לסוע עם הצמיג גם 6 שנים וגם 8 שנים! רק כדי לוודא שאני …
הודעה אחרונה מאת k1235, -
-
בעקבות השרשורים בנוגע להחלפת המכטרוניקס ע"י צ'מפיון מוטורוס , החלטתי לבדוק אם רכבי נכלל בקמפיין. אציין שלא הרגשתי בעיה קודמת, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה בשביל להקדים תרופה למכה אם וכאשר תקרה. בחרתי לבדוק עם השחר מוטורס, שעליהם שמעתי לא מעט מילים טובות לגבי השירות והיחס, וגם בגלל שלמיטב הבנתי לא מעט מוחות גיר הוחלפו שם במסגרת הקריאה. החלטתי ללכת על בטוח מה שנקרא אז התקשרתי לפני כשבועיים, ודיברה איתי נציגה נחמדה שתחילה כשאמרה לי שלרכבים מהסוג שלי אין קריאה (שירוקו). הסברתי לה בעדינות שזה לא עניין של סוג הרכב, אלא סוג הגיר והשנתון. אמרה שתבדוק ותחזור אליי, ואכן אחרי חמש דקות קיבלתי ממנה טלפון ושהרכב שלי נכלל בקמפיין ושאני מוזמן לבחור יום ולהגיע. קבעתי לסוף הש…
הודעה אחרונה מאת sciPoPo, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביום שישי האחרון התפרסמה בעיתון ידיעות אחרונות פינת המכרז השבועי למוצר בהנחה, הפעם זו מצלמת HD-DVR. לא מובן מהנתונים שנרשמו שם מה איכות המצלמה. מישהו יודע לומר אם המצלמה שהוצעה שם שווה ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
שלום לכם, אני בעלים של mazda cx5 חדשה הכוללת מערכת I stop (המערכת מדוממת את הרכב בזמן שהרכב עומד בפקק/רמזור לחיסכון בדלק). אני באמת לא מבין כמה הערכת הזו יכולה להיות יעילה , ולדעתי נהפוך הוא והיא מקור לתקלות . דוגמא קטנה : היום במהלך נסיעה של ברבע שעה בערך הרכב כבה 7 פעמים בזמן רמזור/עומס בתנועה, נכון שההנעה המחודשת מהירה להפליא, אבל זה נראה לי מקור לבעיות כי הרכב גם עם מזגן עובד, אורות, מערכת שמע עם מגבר. בכל הנעה זה עומס על המצבר, ובטוח שלא מאריך את חיי הסטרטר. מה אתם חושבים ? * יש לי כמובן אופציה לבטל את תפקוד המערכת (ע"י לחיצת כפתור)
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=488976 מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405618,00.html
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זהו ציטוט של אדם שפרסם את המידע בעמוד פייסבוק של משטרת ישראל " האם אתם מודעים למכת הגניבות שיש בארץ לחלקים חיצוניים במכוניות פורד (כמו הדלת של מיכל הדלק, מגיני הפלסטיק מתחת לאורות מקדימה, או הלוגו)? כשלי זה קרה לפני כשלושה חודשים ליד הבית במודיעין גיליתי בתוך שבוע עוד נפגעים נוספים. הגשנו כ"א תלונה במשטרה והתיקים נסגרו תוך כמה ימים. אבל מאז, הדבר לא נפסק, כל יום אני רואה מכונית פורד נוספת שנגנב ממנה איזשהו חלק. ברחובות לידי, כל פורד שנייה חסר לה משהו. ואם חשבתי שזה רק קורה במודיעין, נתקלתי בזה בשבוע האחרון גם בבאר-שבע וגם בתל-אביב. האם ידוע לכם על כך? תודה! " אין לי מושג עד כמה המידע הזה מאומת אבל חשבתי לנכון לעדכן את חברי הפורום.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
האם ה-WRX קונספט מסמנת את שובה לחיים של מכונית האייקונית משנות ה-90? http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F2629300
הודעה אחרונה מאת NewDriverPro, -
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
יש לי טיוטה קורולה 2004 GLI ומצאתי באיביי פנסי ערפל במחיר מציאה ממש אז לפי הבנתי כפי שקראתי בפורום ועיינתי הבנתי שיש סוג מרכב אמריקאי ומרכב אירופאי ואני יודע שזה צורך הרבה עבודה ואין מטרה אמיתית לאורות ערפל יחד עם זאת לכל אחד והגחמות שלו. עכשיו יש לפי הבנתי מספר דגמים שהם לא מוכרים לי והם כך : 2004 Toyota Corolla CE Sedan 4-Door All 2004 Toyota Corolla LE Sedan 4-Door All 2004 Toyota Corolla S Sedan 4-Door All אילו מן הדגמים הללו הוא דגם התואם את הרכב שלי והאם בכלל זה קשור או לא ושנית האם אפשרי (לצערי אין אפשרות לשים קישור פה ) ישנה אפשרות להרכיב זאת והאם זה תואם? תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת doras, -
- 6 תגובות
- 816 צפיות
מה גורם לחגורה לקבל סיבוב ואיך מסדרים את זה? אתמול ישבתי ברכב של אבי והחגורה קיבלה סיבוב, חצי שעה ניסיתי לסדר ולא הצלחתי, זה ממש חירפן אותי, איך דבר כזה קורה? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Victor777, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה נסגר? יש מכוניות עם עיצוב פרווה, לא חדשני, לא צעקני, סתם אוטו, יש מכוניות שמוציאות את העיניים מחורייהן כשרואים אותן, ויש כאלו מכוערות שבא להקיא, אבל העיצובים החדשים של סקודה פשוט עברו כל גבול, אתמקד באוקטביה. אני לא אחד שמתעב עיצובי VAG ולמען האמת את האוקטביה היוצאת מאוד אהבתי אפילו שהיא לבשה מדי משטרה ונראתה בכל חור, ובכלל לקונצרן יש עיצובים יפים והברקות מדיי פעם אבל מה זו הזוועה הזו? אפילו צילומים מקצועיים לא מצליחים להוציא טיפת חן מהגוש כיעור הזה. התרנגול הירוק הפך לאיזה עוף בשחור לבן שמזכיר את שנות ה80 ונראה שהמעצבים לקחו את קו האייטיז לכל אורך העיצוב "פורץ הדרך", יש את פנסי החזית המרובעים שנראו כאילו נלקחו היישר מפיאט אונו, יש את פנסי הערפל שנראה כאילו מי ש…
הודעה אחרונה מאת Victor777, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום וערב טוב. אי מעוניין לדון אתכם בנושא שמציק לי כבר שבועיים. לפני כמה חודשים קניתי אימפרזה WRX.הרכב כייף נוסע מצויין עד כאן הכל בסדר. רק שבעיה אחת מאד מפריעה לי-אני פשוט לא מרגיש מחובר לרכב הזה ואני לא יודע מה הסיבה בדיוק . אני יושב בנוח ברכב ולא רחוק מההגה אבל משהו גורם לי להרגיש לא מחובר לרכב ואני לא מדבר על נהיגה קיצונית פשוט על נהיגה יומיומית פשוט מרגיש לי שהרכב גדול מידי רחב מידי לא יודע בדיוק איך לתאר מעין הרגשה מוזרה . חשוב לציין אני לא נהג חדש והיו ברשותי עוד 3 מכוניות לפני האימפרזה הזו. הייתה ברשותי פיאט אונו שפשוט הרגשתי איתה כאילו היא חלק ממני. הייתה ברשותי גם אלפא שלאחר חודשיים פשוט הרגשתי בה בבית. מה לא בסדר כאן? …
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
שלום רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה שווי של המתכות באגזוז של משאית? ואם יש מישהו שהתעסק עם זה אשמח לשמוע עידו
הודעה אחרונה מאת idoam, -
- 0 תגובות
- 446 צפיות
חשמלאות רכב ומיזוג אוויר בפתח תקווה רחוב אלוף דויד מרכוס 38. ולדימיר-0523721370 מדובר באדם מקצועי מאוד והוגן.
הודעה אחרונה מאת yonatanalman, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 911 צפיות
הייתי רוצה לדעת האם מתקיימים מפגשים כל שהם של חברי הפורום? אם כן אשמח להיות חלק מהם, תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 958 צפיות
מה בדיוק עושים בהחלפת מכאטרוניק בצ'מפיון , ואיפה בכלל הוא נמצא ? מדובר בסקודה סופרב 2011 . יש לי מושג כלשהוא במכונאות , כך שפירוט קצר יועיל .
הודעה אחרונה מאת qil, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
שלום, מזה זמן שאני מחפש הזדמנות להתמקצע במכונאות פרקטית כתחביב. סיימתי תקופת קבע בצבא בתפקידים מעניינים שכללו גם רקע טכני בחשמל ומערכות מכונה, לא בתחום הרכב. כעת אני מחפש עבודה וחשבתי לשלב בין בין הרצון ללמוד את תחום הרכב והצורך בעבודה בתקופה זו. אני מחפש מוסך רציני שהעובדים בו יהיו אנשים ברמה אישית ומקצועית גבוהה ויהיה מוכן לקבל אדם ללא ניסיון לצורך הכשרתו "על הדרך" תוך כדי עבודה. העבודה יכולה להיות הן בתחום המכונאות והן בתחום הרכבות כלי רכב או שיפוץ מכלולים, כאשר הדגש הוא על איכות המקום ובעיקר האנשים, ולא "מוסך מדרכה". בהנחה שאבחר בדרך של שליחת קורות חיים אתקל בחומה של חוסר הניסיון והכשרה ובכך שהרקע הקודם שלי מעניין אך מאידך לא קשור ישירות לתחום המכונאות והרכ…
הודעה אחרונה מאת acheron, -
דפקו לי את האוטו במוסך 1 2
מאת ymyn- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני אנסה לקצר כמה שיותר אני חש חובה לשתף ב"חווית" שירות במוסך יונדאי שיא נתניה. בשבוע שעבר ביום שני השארתי את האוטו במוסך בשל רעשים מדוושת הבלם. כשאשתי באה לקחת אותו מהמוסך גילינו כי דפקו לנו את האוטו במוסך. מאחר ומדובר ביונדאי שיא מוסך מורשה של יונדאי הייתי רגוע ותיארתי כי לכל הפחות אקבל רכב חלופי ופיצוי כלשהו על אי הנוחות. תארו לכם כי רכב חלופי לא קיבלתי ונאלצתי לשכור רכב בעצמי, הפתרון של המוסך היה שנבוא ביום אחר שנוח לנו כדי שלא ניתקע, אך זכותי לא לקבל רכב לאחר תאונה ולא ליסוע עם שני ילדים קטנים ככה, עד שלא יתוקן. במהלך היום שלמחרת אף אחד לא טרח לעדכן אותי מה קורה ונאלצתי להתקשר מספר פעמים, לבסוף באתי לקחת את הרכב ביום רביעי ב-7:30 כדי ל…
הודעה אחרונה מאת sharon edri, -
- 27 תגובות
- 15.3 אלף צפיות
אתחיל בווידוי קטן - אני טמבל! הייתה לי איביזה קופרה שנת 2008 מטופחת, משופרת, שמורה ומוערכת שקניתי כרכב חדש ראשון בחיי. היום שבו הוצאתי אותה עם הניילונים מהחברה חקוק בזכרוני עד היום, הוצאתי עליה אלפי שקלים, היא הייתה צמודה אליי יום יום וליוותה אותי לכל מקום בו טיילתי. השנים עברו, הסטטוסים השתנו ולאחר מעבר לדירה עם החברה החלטתי שחייבים למכור את הקופרה על מנת לשלם שכר דירה ושאר חשבונות. מכרתי את הפנינה הזו ב-15K מתחת למחירון. להלן טמבל. האפילוג הנ"ל לא נועד על מנת שתרחמו עליי או תצדיקו את היותי טמבל אלא על מנת להמחיש שג'וק הספורטיביות זורם בעורקיי וכמה שלא ניסיתי לא ראיתי את עצמי מתנייד ב-I20 למשל. (בלי להעליב, רכב נהדר לכשעצמו, לאימי יש אחת כזאת) לצערי הממ…
הודעה אחרונה מאת shaulc,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 262 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Gosser1860
- Rשף
- gadik6
- ניקו פ.
- SlowRide
- outnex
- TvrSpee12
- orsh99
- ד ו ד
- sperial
- mikyl
- Jacko123