Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נסגר? יש מכוניות עם עיצוב פרווה, לא חדשני, לא צעקני, סתם אוטו, יש מכוניות שמוציאות את העיניים מחורייהן כשרואים אותן, ויש כאלו מכוערות שבא להקיא, אבל העיצובים החדשים של סקודה פשוט עברו כל גבול, אתמקד באוקטביה.

אני לא אחד שמתעב עיצובי VAG ולמען האמת את האוקטביה היוצאת מאוד אהבתי אפילו שהיא לבשה מדי משטרה ונראתה בכל חור, ובכלל לקונצרן יש עיצובים יפים והברקות מדיי פעם אבל מה זו הזוועה הזו? אפילו צילומים מקצועיים לא מצליחים להוציא טיפת חן מהגוש כיעור הזה.

התרנגול הירוק הפך לאיזה עוף בשחור לבן שמזכיר את שנות ה80 ונראה שהמעצבים לקחו את קו האייטיז לכל אורך העיצוב "פורץ הדרך", יש את פנסי החזית המרובעים שנראו כאילו נלקחו היישר מפיאט אונו, יש את פנסי הערפל שנראה כאילו מי ששרטט אותם היה ילד בן שלוש עם אוטיזם ופזילה קלה, הגריל הקידמי קטן ואנמי והתחתון נראה כמו פתחים של מזגן "טורנדו", הקוים בחלק האחורי עולים למעלה כאילו היא קיבלה בעיטה בתחת וכל הקווים ברכב אנמים למדיי.

המקום היחיד שעוד נשאר נורמלי זה תא הנוסעים שמספק על פניו מראה יחסית אלגנטי ונקי אבל לא ישבתי בפנים ולכן אני לא מודע לאיכות החומרים, דעתכם?

skoda-octavia-2013-widescreen-8.jpg

לאחר עיון קל אני רואה שכל המשפחה חטפה את ה"בומבה" וגם הפאביה והסופרב לא ניצלו מנחת זרועו של הספק מעצב ספק סדיסט שמועסק בסקודה אך נראה שמי שהכי סבל מהעניין הוא הייטי שכעת נראה כאילו עבר התעללות על ידי השביחה במרתפי האריה הסורי:

Next-generation-Skoda-Yeti-3.jpg

אבוי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לדעתי, צריך לפטר את כל המעצבים של סקודה, ולקחת למעצבים שכבר פרשו לפנסיה את הפנסיה שלהם.

העיצובים שלהם כ"כ מכוערים שזה פשוט כואב, יש סקודות יפות (סופרב של 2013) אבל רוב העיצובים שלהם כ"כ משעממים שבא לבכות.

מה יש לחברה הזאת? למה כל הרכבים שלהם נראים כאילו הם עוצבו עלפי דרישות גיל הזהב?

אם היה לי סכום כסף רב, והייתי מתלבט בין סקודה לבמו, במכוניות באותה קטגוריה, גם אם הסקודה הייתה יותר טובה הייתי לוקח את הבמו, העיצוב בסקודה פשוט מכוער.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה בעיצובים שלהם.

עיצוב סולידי, רציני ולא כל כך מעניין. בדיוק מה שמחפשים למצוא בסקודה.

לא הייתי אומר שזה מכוער או זוועה ושעיצב את זה סדיסט.

כולה רכב טוב בלי יותר מדי פוזה.

פורסם

עיצוב מצוין, שומר מסורת נהוגה אצל VAG של התפתחות מעודנת בעיצוב, כך אצל פולקסוואגן, כך גם בסיאט של השנים האחרונות, כך גם בסקודה. מאוד סולידי, קוים רבועים, שמרניים ופרופורציות נעימות לעין. מכוון לכל מי שסולד מהמון קוים, זוויות ועיגולים שמאפיינים היום עיצובים קוראניים בעיקר. וההצלחה של המותג ( ולכל מי שמסתובב גם באירופה, גם בארץ, הדבר הזה בולט לעין ), מצביעה על כך שיש כאלו עם טעם שונה משל פותח הדיון הזה.

פורסם

הייטי נראה עכשיו בדיוק כמו שאר ג'יפוני הפרחות הנפוצים במקומותינו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דווקא עיצוב סביר, סטנדרטי. לא הייתי מעיף מבט נוסף אבל לא נגעל

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני גם לא אוהב את העיצוב של סקודה, אבל הוא רחוק מלהיות זוועתי וכו'. סתם משעמם.

ההצלחה של המותג מראה שהם יודעים מה הם עושים.

emotion of motion

פורסם

נכון שעיצוב הוא במידה רבה עניין של טעם אישי וכידוע "על טעם ועל ריח אין להתווכח" , אולם די מוסכם שהעיצובים החדשים בסקודה

הינם בכיוון יעיל ופונקציונלי אך לוקה בהשראה חזותית. (לא שבעבר הם היו אנטי תיזה לגישה זו).

יש להבין כי הדבר נעשה במתכוון בהתאם למיתוג המיועד לחברת סקודה ע"י חברת האם VW. הסקודות , המקבילות ברובן בפלטפורמות ובמכלולים לאחיותיהן מחברת האם , אסור להן להאפיל על המקור באטרקטיביות הכוללת. הקונצרן nמתג אותן מעט נמוך יותר מבחינת תדמית ותמחור, ולכן לא יעלה על הדעת ליצור מתחרה לדגמי VW שתהיה באותה איכות , תמורה עדיפה למחיר , ואף יפה ואטרקטיבית יותר.

היו בטוחים שכל עיצוב של סקודה אינו עצמאי ואוטונומי, ומחייב אישור מראש ובמהלך התכנון ע"י קונצרן האם , אם לא נעשה בכלל במרכזים בוולפסבורג ובפוטסדאם שבגרמניה.

פורסם

מי שקונה סקודה לא מחפש "שופוני" או "שואו".

הוא יכול לקנות סיאט אם זה מה שהוא מחפש.

לרוב מי שקונה סקודה מחפש את העיצוב הסולידי והשמרני הזה, ובגלל זה הוא קונה רכבים מהמותג הזה.

כל הקטע בקונצרן הזה הוא התאמה של מותגים לפי סוגי אוכלוסיה.

למען הסר ספק אני כן חושב שהשפה העיצובית החדשה היא מאד משעממת, אבל ממש לא מזוויעה.

אם כבר מזוויע

זה רק הניסאן מקק.

nissan-juke-1.6-visia-5dr.jpg

כל פעם שאני רואה אחד כזה ברחוב עולה לי האוכל ...

מזכיר לי קצת את ה collectors מהמשחק Mass effect

?get

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...