Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הם הרסו במידה מסויימת את העיצוב של הסופרב. היא לא הייתה יפה גם לפני זה, אבל עכשיו הם כיערו את הפנסים והיא מזכירה לי קצת את השקודה של פעם.

30209-2.jpg

30209-4.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מלבד היטי והרומסטר (שבעצם הם מהוים חלק נכבד ממבחר הדגמים המצומצם של סקודה) אני מסכים שהעיצובים של סקודה חסרי כל ברק ועניין, פרווה לחלוטין.

אבל שלא יהיה כל ספק, הדבר נעשה מתוך מדיניות מכוונת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מה כל כך נורא בעיצובים של סקודה? שמרני? כן, יפה במיוחד? לא, אבל בהחלט לא זוועתי, לדעתי.

סקודה מעוצבת בהתאם לייעוד שלה בקבוצת פולקסווגן. הבעיה היחידה אולי היא מה שקורה לכל דגמי הקבוצה הזו, הם הופכים לדומים מידי האחד לשני שאתה כבר מתקשה להבחין בין דגם לדגם ברחוב. איביזה דומה מידי ללאון, ראפיד דומה מידי לאוקטביה, A4 דומה ל-A6 וכו'.

• אחראי פורום
פורסם

הייטי נראה כמו עוד שרבוט של מישהו ששולט בתוכנה אך למרבה הצער סביר מאוד להניח שגם המוצר

האמיתי לא יראה כ"כ שונה. סקודה ו-VAG בכלליות לא מציגים עיצובים רעים ולקרוא למעצב סדיסט זו סתם ילדותיות,

הם כן מכוונים ופוגעים בול לקהל היעד שלהם. שמרנות, בידול המודלים רק בעזרת סנטימטרים, קווים שפשוט לבלוע,

המכנה הכי רחב שאפשר. כך הקונים פשוט מדלגים בין הדורות ולא חו"ח בין מותגים שונים.

לא שיקום החמור שיעז, אבל אם מחר הגולף 8 תעוצב ברוח הג'וק למשל, אפשר מחרתיים לסגור את פס היצור שלה.

או אודי שטיפה תעגל קווים סטייל יונדאי. אז הם לא לוקחים צ'אנסים.

לקהל חובבי הרכב - שיעמום ופיהוק שאצלי לפחות נמשך משהו כמו 15 שנה כלפי הקבוצה.

ליצרן - מהלך מחושב ומנצח.

אותו דבר כמו הקורולה.

ומהצד השני - אותו דבר לגבי פורשה 911.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דעתי האישית: לא מבין על מה התלונות. התרגלתם לעיצובים המנופחים המתוחים וחסרי הפרופורציות של יונדאי, ניסן ושות' ששכחתם איך מכונית ממוצעת אמורה להראות? רמז- לא כמו חללית מB MOVIE של מדע בדיוני לילדים.

רכב זה מכונה שורפת דלק שנוסעת בעזרת 4 גלגלים על מסלול והעיצוב צריך להיות בהתאם. אוירודינמי אבל לא כמו עכבר לגיימרים שאנסו אותו יענים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העיצובים שלהם לא רעים בכלל, לדעתי הם הכי פחות מוצלחים במשפחת VAG, אך עדיין, הם נראים טוב ביחס לקוריאניות/ יפניות !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

עיצוב של זקנים,ולשם היא מכוונת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני אוהב את העיצובים ה"מרובעים". בכל מקרה זה עניין של טעם אז מה הטעם בשרשור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הייטי נראה עכשיו בדיוק כמו שאר ג'יפוני הפרחות הנפוצים במקומותינו.

אכן. וזה באמת פלח שוק שעד עתה הם פיספסו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים שהעיצוב האחרון הוא לא משהו(כנ''ל עם חלק מהדגמים של AUDI, מרצדס וBMW), אבל כשמסתכלים בתמונות מקבלים רושם מסויים, כשאתה בא ומסתכל בעיניים שלך ועושה 360 עם הרגליים שלך - תבין שתמונה אחת לא שווה אלף מילים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אכן. וזה באמת פלח שוק שעד עתה הם פיספסו :-)

כנראה. בעיני הייטי הנוכחי נקי ואלגנטי ומתאים למיצוב שלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל הפרחות כבר יש להם בקונצרן את הטיגואן, ולפרחות שהוכיחו את עצמן קונים טוארג ואפילו גם קיימן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
על טעם ועל ריח, אין להתווכח 8)

אני גם חושב שהעיצוב הוא לא רע בכלל. לא יפה אבל בטח לא מכוער.

כמו שכבר נאמר על טעמים וריחות.

גם לטעמי יצא לא רע יחסית.

• תוכן חדש...