Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

קראתי את הטוקבאקים, אנשים כותבים: "לכל אחד זה יכול לקרות"

איך חבורה של דבילים זה יכול לקרות לכל אחד? 110 במקום 90 אפשר להסביר באמת אבל 190?

נדרשת שלילה לצמיתות + החרמת רכב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שלילה לצמיתות + החרמת רכב? למה לא כיתת יורים? אתה יודע מה - כיתת יורים זה הומני מדי. בוא נלך על סקילה באבנים. אולי אפילו חניקה, בידיים.

אולי, מתישהו בימינו, תיגמר ההתחסדות בפורום, למרות שלא נראה לי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם לשים בצד את הקלישאות של דוברות המשטרה, ולהתייחס עניינית:

מעצר עד גמר ההליכים? מישהו השתגע שם.

שלילה ארוכה, 30 יום מיידית עד ההליכים אני יכול להבין. מעצר נהג שנתפס ללא רישיון אני יכול להבין, אבל מעצר עד תום ההליכים?

על שום מה?

אלא אם כן ביצע עוד כמה עבירות שלא דווח עליהן בכתבה...

פורסם

איך חבורה של דבילים זה יכול לקרות לכל אחד? 110 במקום 90 אפשר להסביר באמת אבל 190?

גיר עם יחסי העברה ארוכים במיוחד ומנוע גדול. חסרים רכבים שעושים 190 על 2500 סל"ד? :roll:

פורסם

אין לי בעייה עם 190 קמ"ש, העניין הוא שהבנאדם הוא נהג חדש, אין לו את הכלים להתמודד עם בלת"מ במהירות כזאת, וזה יכול גם להרוג אנשים אחרים חוץ ממנו.

פורסם

בזמן האחרון ישנה מדיניות באגף התנועה שבעבירות מהירות חריגה שמוגדרות באגף כעבירות מסכנות חיים, לבקש מעצר עד תום ההליכים.

פורסם

ירדת מהפסים

בזמן האחרון ישנה מדיניות באגף התנועה שבעבירות מהירות חריגה שמוגדרות באגף כעבירות מסכנות חיים, לבקש מעצר עד תום ההליכים.

וזה כנראה ברמה המוסדית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וזה כנראה ברמה המוסדית...

זה לא רק ברמה המוסרית

ברגע שלנהג יש מודעות לעבירת המהירות ניתן להשית עליו עונשים הרבה יותר קשים.

לא סתם כתוב בכתבה שהמשפטן אמר לו "תגיד לא שמתי לב"

בפסיקות האחרונות בית המשפט קובע כי במצב של "מהירות קצה" יש חזקת מודעות , או במילים פשוטות "יאללה יאללה נסעת כמעט 200 ואתה בא לספר לנו שלא שמת לב"

פורסם

תראו באיזו קלות זה אפשרי

פורסם

לא סיפור לסוע 190,כל רכב מגיע לשם(יותר בקלות או פחות בקלות),

הבעיה היא כשיש עוד נהגים בכביש ואז זה נהיה מסוכן.

הגזימו עם הענישה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תראו באיזו קלות זה אפשרי

תמיד כיף לראות איך בסרטונים מהאוטובאן נהגים חוזרים לנתיב הימני לאחר העקיפה, גם במהירות של 180 קמ"ש, בניגוד לכל מיני מתנחלים בשמאלי ב80 קמ"ש בכביש 431 בארץ. עוד יותר כיף לראות שהאופנוען מאט ונותן לרכב לחזור לימין במקום לעקוף אותו מימין כמו שהרבה פעמים נהוג בארץ.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מבין איך אפשר לא לשים לב לסטייה של 5 או 10 קמ"ש. אבל ה"לא שמתי לב" הזה יותר גרוע מהעבירה עצמה. לא לשים לב זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות בכביש, כי זה המקום שבו צריך לשים לב לכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתם לא מבינים שהוא לא באמת לא שם לב? בכלל, מה האישיו הגדול פה? אף אחד לא נסע 190 קמ"ש? כולם ללא יוצא מן הכלל נוסעים 89 קמ"ש וכל אימת שחפצה נפשם בקצת מהירות רוכשים כרטיסי טיסה וטסים לגרמניה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...