Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנהוג ב 190 מצביע על חוסר שיקול דעת וזלזול בוטה בחוק, ובסביבה (הנהגים האחרים).

אל תעטפו את זה באריזות יפות של טופי. ואל תנסו להתיפייף.

לא צריך לסקול אותו, ולא לתלות אותו.

הוא אכן צריך להיות מאחורי סורג ובריח, כי התנהגותו מצביעה על זלזול בחוק, ואם ישוחרר, בהחלט יש מצב שיעלה שוב על הכביש.

תרשה לי שלא להסכים אתך. זה אכן מצביע על זלזול בחוק, זה נכון. כל היתר - מאד תלוי מצב ואף אחד מאתנו לא היה שם בשביל לבדוק את זה. אין פה יופי ואין פה טופי. הוא כולה נסע מהר, לא משהו שאף אחד אחר פה לא עשה. הוא יקבל שלילה וקנס, אבל מכאן ועד שלילת חירות הדרך ארוכה ביותר.

והוא יעלה על הכביש, בדיוק כמו שכל אחד אחר פה שנסע 190 עלה על הכביש למחרת היום, וביום שלאחר מכן, מדי יום ביומו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תראה את החתימה שלך ותגיד לי שבחיים לא זילזלת בחוק ולא הגעת עם הטורבו שלך למהירויות שאסור לדבר עליהם די להיות צבוע

נו, אז כל מי שיש לו טורבו ומנוע גדול צריך לנסוע מהר כל הזמן? נוסעים לפי תנאי הדרך...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נו, אז כל מי שיש לו טורבו ומנוע גדול צריך לנסוע מהר כל הזמן? נוסעים לפי תנאי הדרך...

נכון שנוסעים לפי תנאי הדרך, אבל אל תגיד לי שמי שיש לו טורבו לא עלה למהירות של 200 קמ״ש.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

ומי שאין לו טורבו לא יגיע ל-200 קמ"ש? ואם זה שיש לו טורבו נוסע בפיאט 500 טווין אייר, הוא גם יגיע ל-200 קמ"ש?

וממתי טורבו נהיה אמת המידה שקובעת האם הרכב יכול להגיע ל-200 קמ"ש או לא?

אתה עוסק בזיוני שכל בתור עוסק מורשה או שזאת סתם הכנסה צדדית עבורך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אגב, גם סמארט גודשת, למיטב זכרוני. ולהבדיל אלפי הבדלות, גם מיצובישי מגנום.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ומי שאין לו טורבו לא יגיע ל-200 קמ"ש? ואם זה שיש לו טורבו נוסע בפיאט 500 טווין אייר, הוא גם יגיע ל-200 קמ"ש?

וממתי טורבו נהיה אמת המידה שקובעת האם הרכב יכול להגיע ל-200 קמ"ש או לא?

אתה עוסק בזיוני שכל בתור עוסק מורשה או שזאת סתם הכנסה צדדית עבורך?

סליחה, אתה לא הבנת אותי! כוונתי הייתה לומר שיש הרבה נהגי טורבו גם פה בפורום, והם על בטוח עלו למהירות של 200 קמ״ש, וודאי לי שיש הרבה שאין להם טורבו והגיעו למהירויות כאלו, רק שלא צריך לכלואות אותם ולשלול להם את רשיונם לכל החיים, ובוודאי וודאי שהם לא עברייני תנועה.

נ.ב אני יותר מאשמח אם תתבטא אלי בשפה נאותה, לא קיללתי אותך ולא ירדתי עליך!

פורסם
סליחה, אתה לא הבנת אותי! כוונתי הייתה לומר שיש הרבה נהגי טורבו גם פה בפורום, והם על בטוח עלו למהירות של 200 קמ״ש, וודאי לי שיש הרבה שאין להם טורבו והגיעו למהירויות כאלו, רק שלא צריך לכלואות אותם ולשלול להם את רשיונם לכל החיים, ובוודאי וודאי שהם לא עברייני תנועה.

אל תשליך על האינטליגנציה שלי את בעיות ההתבטאות שלך. אני הבנתי אותך מצוין, תודה ששאלת. זה שאתה התכוונת לומר משהו אחר זה עניין שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לכלוא את אלה שמסכנים את עצמם את משתמשי הדרך בזה שהם לא נוסעים בצורה שמתאימה לתנאי הדרך.

הם עברייני תנועה מבחינת החוק. זה שלא תמיד זה מוצדק-זה כבר עניין אחר צריכים לעדכן את החוק.

נהגים שנוסעים 200 קמ"ש הם עברייני תנועה מבחינת החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אל תשליך על האינטילגנציה שלי את בעיות ההתבטאות שלך. אני הבנתי אותך מצוין, תודה ששאלת. זה שאתה התכוונת לומר משהו אחר זה עניין שלך.

את זה שיש לך אינטלגנציה, אתה קבעת! בהצלחה עם זה..

פורסם
צריך לכלוא את אלה שמסכנים את עצמם את משתמשי הדרך בזה שהם לא נוסעים בצורה שמתאימה לתנאי הדרך.

הם עברייני תנועה מבחינת החוק. זה שלא תמיד זה מוצדק-זה כבר עניין אחר צריכים לעדכן את החוק.

כביש 77 לא מיוחד בשום צורה. אדרבא, יש שם כמה וכמה קטעים שמאפשרים נסיעה במהירות גבוהה באורח ניכר מזו החוקית בישראל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא, אריאל 12345 לא.

האוטו שלי שוקל 2.6 טון, הוא רכב שטח כבד מאוד וגבוה מאוד, מרכז הכובד שלו גבוה, ובמהירויות עליהן אתה מדבר זה שקול למסע רצח.

נסעתי גם נסעתי במהירויות האמורות. במקומות בהם החוק מאפשר, והסביבה צופה מהירויות כאלה. בגרמניה.

אם היו תופסים אותי על 190 קמ"ש בארץ, גם לי היה מגיע שיזיינו אותי. עם כזה ז.

הבעיה היא לא רק המהירות אלא ההתעלמות המוחלטת מהחוק. אני רוצה לראות אידיוט כזה נתפס בארה"ב על מהירות שכזו.

ובנימה אישית, כי אני רואה שאתה מתרגז ומאמין שאני (אנחנו) צבוע(ים). אני לא. יש לנו גישה שונה לדברים.

כנראה שמהירויות שכאלה אינן זרות לך. זה בסדר לשיטתך. כשיתפסו אותך, ויעשו ממך כותרת ב YNET "אריאל 12345 נתפס נוהג ב XXX קמ"ש " תהיה מספיק גבר להוריד את הראש ולקבל את הכאפה באהבה.

היית גבר להרביץ מהירות, תהיה גבר לקבל את הכאפה מהחוק.

עריכה. התשובה לאריאל לא לרומן.

עוד עריכה:

רומן, אני לא זוכר מתי הרכב שלי הגיע ל 120 קמ"ש, ואני לא מתכוון בעיר. מחוץ לעיר. גם בכביש 6 אני שם בקרוז 100 קמ"ש, (אפילו שהחוק מתיק יותר) ונוסע לאיטי בנתיב הימני. נשבע לך. לא ממהר לשום מקום. אני לא רופא מנתח מוח שחייב להגיע לניתוח דחוף אחרת החולה מת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבעיה היחידה פה זה שמדובר בנהג חדש וחסר ניסיון (אני מניח).

אני לא צדיק ונהגתי מהר, אבל לא במהירות כזאת כנהג חדש.

ולפי מה שאני רואה זה גם היה בלילה, עוד יותר גרוע.

אני חושב ששנה שנתיים שלילה יהיו מספקות גם כדי שהוא יבין ובעיקר כדי שאחרים יבינו.

וכתשובה רצינית לטיעון "הרציני" שלו, אם לא שמת לב למהירות אתה גם אולי לא תשים לב להולך רגל ותרים אותו באויר.

בהתאם לטיעון שלו ולנסיבות, אפשר לתת לו נהיגה בקלות ראש או רק מהירות?

אלעד אם זכור לי נכון אז כן מגיעה במאמץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מסכים איתך שמי שנוסע על מהירות כזאת בדרך עירונית הוא מסוכן לציבור ונכון שצריך לשלול לו את הרשיון, אך עדיין לא לכלוא אותו! אני מדבר על זה שלדוגמה בכביש הארץ מי שנוסע על מהירות כזאת בלילה, הוא לא עבריין תנועה וזה בסדר גמור! רק שהמדינה חונקת אותנו! לך לגרמניה ואז תגיד לי ששם זאת מדינה של עברייני תנועה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...