Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים יקרים!

אני לא ימשיך לענות לכל אחד ואחד ממכם כשאתם 10 על 1, אתם נהנים לזלזל ללעוג ותהנו מזה.

דבר אחד אני יכול לומר לכם אתם לא אנשים שיכולים לקבל את דעתו של האחר בצורה בוגרת.

אני הצתרפתי לפורום לא מזמן ואפילו כבר יש לי מדבקה על הלוחית רישוי, אבל היום אני יוריד אותה! פשוט מבייש להיות חבר בפורום כזה!

נ.ב אני ימשיך לקרא פה פוסטים אך לא ניראה לי שאני יגיב, בהצלחה בהמשך לכל ה ״בוגרים״ פה.

בתגובותיך ניתן לראות שיש לך דעה מאוד חזקה ולרוב אתה מדבר בלי להיות מודע 100% לעובדות.

תישאר בפורום תגיב,תעביר ת'זמן,אבל תבין שלא כולם חייבים להסכים איתך.

כולנו נורא עצובים שהורדת את המדבקה :-(

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
ליאב, הטיעון שלך, כמו של רבים פה, הוא קלאסי - מי שנוהג לאט ממני הוא אידיוט, מי שנוהג מהר ממני הוא משוגע. זה לא ככה בחיים האמיתיים.

קלאסי ולגיטימי,

ולא ממש לא אמרתי שמי שנוהג לאט ממני הוא אידיוט, אני אישית לא עובר את ה 110 ואת המהירות המותרת, כי בשביל חיסכון של 10 דק' נסיעה אני לא רואה בזה פואנטה.

סופ"ש לנסוע לבקר את ההורים מראשון לציון לדימונה לוקח לי על 110 קמ"ש כשעה ועשרה +-

על 140 יקח לי שעה עגול אולי פחות. זה שווה את הדלק והרבע שעה?

אתה לא חושב שזה לגיטימי להעניש ילדון בן 18 שנוהג על 190 קמ"ש, כשרובם ואני מדגיש רובם בגיל הזה לרוב מה שמעניין אותם זה פוזות על הכביש?

עזוב את זה שטעויות זה דבר בלתי נמנע, אצלי או אצלך או אצל בן אדם בן 18 כמו הילד בכתבה, אבל אני לא בעד לחפש אותן.

Opel Adam S 2017

פורסם
לאאאאאאא!!! אל תעשה את זה!! חיי אינם חיים כשמדבקת האתר אינה מודבקת על לוחית הרישוי שלך! :cry:

רק תיקון קטן: לעורך מגזין "לא קוואטרו" אין ומעולם לא היתה פולקסווגן פולו :lol:

דוגמה למופט למנהל של אתר קארספורום.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
אני לא מעניש אף אחד, עיניין המדבקה הוא פשוט שאני לא גאה בפורום!

וחוץ מזה עד לפני כמה תגובות אתה אמרת את אותם דברים שאני אמרתי, ואחרי זה גם אתה פתאום נכנס בי?!! אז אל תגיד לי להקשיב לאנשים בוגרים ממני בזמן שהם מתלוצצים על חשבוני!

ואתה מבין טוב מאוד שמי שחכם לא נוסע מהר בשביל לשמור על הרשיון שלו אז כשאני אומר את זה, זה הצהרה של ראפר?! נו תעשה לי טובה ותפסיק להתלוצץ על חשבוני גם כן.

סך הכל הבעתי את דעתי!

אני לא מתעסק בסיעות או מפלגות. אם הסכמתי עם טיעון מסויים שלך - אז הסכמתי. אם לא הסכמתי עם אחר - אז לא, עד כדי כך פשוט. קח אויר, זה כולה פורום אינטרנט. דבריך על לילה, טורבו וכו' היו, איך נאמר, יציאות באין כניסה, וזכו ליחס בהתאם. זה מה יש.

מה שכתב Apple:

בתגובותיך ניתן לראות שיש לך דעה מאוד חזקה ולרוב אתה מדבר בלי להיות מודע 100% לעובדות.

תישאר בפורום תגיב,תעביר ת'זמן,אבל תבין שלא כולם חייבים להסכים איתך.

מאד משקף. אין מה לעשות, כנראה אין לך מספיק רקע תיאורתי ומעשי, אך יש נחרצות. זה שילוב אופייני לצעירים, רק שבאופן טבעי הוא מתקבל בדיוק ביחס אותו קיבלת כאן. תלמד, לא בושה. גם עלי הסתלבט הרס"פ בטירונות כשלא ידעתי מה זה עצם הפז"ם.

קלאסי ולגיטימי,

אתה לא חושב שזה לגיטימי להעניש ילדון בן 18 שנוהג על 190 קמ"ש, כשרובם ואני מדגיש רובם בגיל הזה לרוב מה שמעניין אותם זה פוזות על הכביש?

עזוב את זה שטעויות זה דבר בלתי נמנע, אצלי או אצלך או אצל בן אדם בן 18 כמו הילד בכתבה, אבל אני לא בעד לחפש אותן.

לא, אני בעד להעניש מי שמבצע עבירה. בין אם הוא בן 18 או 81. אני לא מעניש בן 18 כי בן 18 אחר עושה פוזות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המנהל נתן לי גישה לעוף ועל כן אגן עליו בחירוף נפש :D

אלעד,האם אנחנו מדברים על אותו הבחור?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא פייביש. הבדיחה היא דווקא פנימית של מועדון אלפא, מצטער שאני הורס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא פייביש. הבדיחה היא דווקא פנימית של מועדון אלפא, מצטער שאני הורס.

שטויות...

יום יבוא אני אנסה להצטרף :)

פורסם
אני חכם! לכן עדיין יש לי רשיון נהיגה.

בקצב הזה לא נראה לי שתמשיך להחזיק ברישיון נהיגה עוד זמן רב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שטויות...

יום יבוא אני אנסה להצטרף :)

תמיד מוזמן :-)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אריאל, במקום להעלב ולהעליב, תנסה לקרוא רגע את מה שאתה כותב. או יותר טוב: לפני שאתה מפרסם תגובה של יותר משלוש מילים - תעבור עליה שוב ושוב ותראה שמה שכתבת הוא הגיוני.

הנה, לדוגמא:

דבר שני אם אפשר ואתה אומר שאפשר לנסוע בגרמניה עם הרכב שלך על מהירות שכזאת אז

זה בסדר ואתה לא עבריין תנועה, אז מה קרה כשפתאום אתה ניכנס עם הרכב שלך לגבולות

ארץ ישראל אתה ניהיה עבריין?..

אם תחפש קצת בפורום, תגלה שחלק לא מבוטל מהמגיבים בשרשור הזה דווקא כן היו שמחים אם היה אפשר לנסוע בצורה חוקית בישראל במהירויות המקובלות בגרמניה. אלא שמהדרך שבה אתה מתנסח עולות מספר בעיות קטנות (נראה, למשל, שאתה לא מודע לזה שיש חוקים שונים בגרמניה ובישראל). אם רק תעצור, תנשום, תקרא ותנסח מחש - אני בטוח שכל הבעיות יפתרו, אתה לא תצטרך להסיר את מדבקת הפורום שלך ותוכל לחזור ולהיות גאה בפורום הזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה הזכיר לי את הסיפור של הערס הגאון שצילם את עצמו נוסע 240 קמ''ש על ה BMW של אבא (או אמא או דודה או סבתא).

בסוף אם אני לא טועה הוא קיבל שלילה לכל החיים. צריך לעשות את זה לכל אחד ללא משפט אפילו. עברת מהירות X, מאיזה סיבה? למי אכפת? קיבלת שלילה סע באוטובוס עד הפנסיה!

פורסם
ואפילו כבר יש לי מדבקה על הלוחית רישוי, אבל היום אני יוריד אותה! פשוט מבייש להיות חבר בפורום .

לאאאאאאא!!! אל תעשה את זה!! חיי אינם חיים כשמדבקת האתר אינה מודבקת על לוחית הרישוי שלך! :cry:

הרגתם אותי!

Gn'f'R

פורסם

עוד אחד...

ויקטור, אני מאחל לך, ברצינות גמורה, שתזכה פעם בחייך לענישה בלי משפט ובלי בירור. למשל, שיורידו את המאזדה שלך מהכביש על הקסנונים שכ"כ דאגת להבליט בסמלון.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...