Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האשמה אולי נופלת על במו, אך לא לגמרי: אני לא יודע מהי מהות התקלה ברכב שלו, ואילו חלפים הוא צריך, אבל יבואן שלוקח על עצמו מותג כזה צריך להגדיל ראש כשהוא שומע על מהלך שעלול להוביל לבעיות אספקה ומצטייד מראש בהרבה חלפים נפוצים, ובקצת חלפים של "פעם ב...". הבנאדם לא קנה רכב מבמו - הוא קנה מדלק מוטורס, והם אלו שצריכים לספק לו פתרון. מה זה עניינו אם במו משנים מערכת לוגיסטית? הרכישה בוצעה מול דלק, והם אלו שצריכים לשבור את הראש מול במו תוך נתינת שירות מתאים.

בנוסף, מזדה 2 כרכב חלופי למישהו שהוציא מאות אלפי שקלים על רכב זה עלבון ללקוח. לכל הפחות היו צריכים לתת לו רכב מאותו מותג, או באותה רמה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפחות הוא קיבל רכב חלופי...

לא משנה איזה רכב הוא קיבל, צריך להגיד תודה וזהו במקרה הזה. לצערי יבואנים אחרים היו עושים הרבה פרצופים לפני שהיו מביאים מכונית חלופית (אם בכלל היו מביאים בסוף).

זה נכון שהוא קנה מיני קופר ומגיע לו להתנייד ברכב ברמה זהה, אבל המציאות היא אחרת והיבואנים נותנים רכבים חלופיים מדגמים עממיים ואמינים יותר בדרך כלל שקל להחזיק אותן ולתקן אותן במחירים הגיוניים. בסופו של יום, כולנו יודעים איך אנשים נוהגים ברכבים חלופיים ואיך טוחנים אותם. לא עלבון ולא נעליים, העיקר שתהיה לו יכולת "להשתנע" ממקום למקום מבלי לרוץ בין חברות ההשכרה.

לעניינינו, מקרה מצער ומבאס. רק מראה שאף אחד לא מושלם, גם ב.מ.וו. מקווה בשבילו שהרכב יתוקן בקרוב כמו שצריך.

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק. מה גם, שלא מדובר בסתם ״מיני קופר״. עובדה שיש יבואנים שיכולים איכשהו למצוא ללקוח שלהם רכב קצת יותר ראוי ממזדה 2. אני אגיד לך אפילו יותר מזה: יש יבואנים, שידאגו לך לרכב ״ברמה״ לתקופה לא קצרה, עד שהרכב שלך יגיע לארץ. דלק כנראה עדיין לא שינו פאזה מיבואן של ליסינגומטיות ליבואן של רכבים בקנה מידה של במו וחבל. להוריד מחירים ולסלק את מנטליות השוק זה אחלה, אבל רכישה של רכב לא מסתיימת ברגע החתימה על הקניה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אף אחד לא עשה לו טובה בזה שנתנו לו רכב חלופי. היבואן מחויב לזה מרגע שהוא אינו מסוגל לתקן את הרכב בפרק הזמן שנקבע לכך בחוק כולל הליך יבוא החלקים הדרושים ארצה. גם מתן של רכב שאינו דומה ברמתו לרכב שנמצא בתיקון היתה עוד מתקבלת על הדעת באם מדובר בזמן קצר אבל בן אדם שקנה רכב ב200k כשהרכב נמצא חודשים ללא פתרון לא הגיוני שהוא ימצא את עצמו משלם מקיף יקר ,סופג ירידת ערך כבדה ונוסע חודשיים! במאזדה 2 . הרגילו אותנו בארץ לקבל שירות חרא ואנחנו חושבים שהכל בסדר ובאו לקראתו. דלק מוטורס קנו את קמור ויצאו בהצהרות בומבסטיות שלמעט הוזלת מחירים מבורכת הדיבור על פתיחת רשת מוסכים לרכבי ב.מ.וו ומיני נמצאה כחסרת כיסוי. עד היום יש רק מוסך אחד! באיזור המרכז שהינו מורשה ב.מ.וו בו רמת המחירים מטורפת וזמן ההמתנה ארוך מדי ושלא נדבר על המקצועיות של המוסך שהיא בינונית מינוס . אני במיני שלנו מטפל בבית אחרי שראיתי מה המוסך המרכזי שווה. חבל הרכבים בבסיסם מצוינים.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

^

מסכים איתך חלקית. אכן הורגלנו ליחס חרא מהיבואנים בארץ (אגב גם בדברים שלא קשורים לרכב, אבל זה לא הנושא), אבל אין מה לעשות, הרכב לא מתוקן אז הוא קיבל רכב חלופי (עכשיו הוא שוב נוסע באוטו שלו זמנית עד שיגיעו החלקים). זה לא שהרסו לו עוד יותר את האוטו ממה שהוא היה במסגרת תיקון מרושל. הוא עשה תאונה, אין חלפים (מעצבן בפני עצמו ולא אמור לקרות, מסכים.) אבל לפחות קיבל מכונית שתנייד אותו. גם אם זה מאזדה 2 או 3. אולי הן לא המכוניות שהוא רכש אבל תאמין לי שאפשר להסתדר בכיף במכוניות האלה ולהסתפק בהן, לפחות לבינתיים (אני בכלל נוסע ב-3 יומיום ואני יותר מנהנה ותאמין לי שנסעתי ברכבים טובים ויקרים יותר. ככה שזה לא "עונש", רחוק מזה...). אולי הוא קנה רכב יקר שטוב בהרבה ממאזדה 2, אבל הרכב שהוא קיבל לתקופה זו הוא זמני בלבד. האם הוא יכל לקבל רכב טוב יותר? יתכן שכן, אין לי מושג. אבל ככה זה בדרך כלל, רכבים חליפיים הם רכבים עממיים ונפוצים שזול יחסית לטפל בהם מהסיבה הפשוטה שאנשים שמקבלים אותם טוחנים אותם (כמו רכבי השכרה, ואפילו גרוע מזה).

הרבה יבואנים דרך אגב לא היו מביאים מכונית ומורחים את זמן העבודה בהדרגה (מניסיון של מכרים קרובים) או שעושים סיפור ענק מלווה בצעקות וריבים לפני שהיו משחררים רכב חלופי.

אני מאמין שהוא יוכל לצאת מהסיפור הזה ויקבל פיצוי בסופו של דבר על עגמת הנפש שנגרמה והפסדי כסף. אמנם כרגיל זה ידרוש קצת אסרטיביות וחוסר נעימות, אבל לצערי הרב רק ככה זה הולך בארץ. בכל תחום שהוא.

מנקודת המבט שלי אני אסכם את זה ככה: מקרה מבאס ביותר, אבל יצאו איתו לא יותר ולא פחות מבסדר בסך הכל (אע"פ שאני מאמין שהיו יכולים להתאמץ, ללכת לקראתו יותר ולמנוע את המצב המגעיל הזה מוקדם יותר).

פורסם

בכזה מקרה היבואן צריך לצאת הרבה יותר מבסדר ולעשות הכל כדיי למזער נזקים. לתת מאזדה 2 כרכב חליפי, זו בדיחה. בלקסוס ואינפיניטי, אתה מקבל רכב חליפי זהה לשלך. בוולוו, אתה יכול להשאיר את הרכב ולקבל s80 או יגואר xf כרכב חליפי. אלו חברות שמנסות לתת שירות.

פורסם
בכזה מקרה היבואן צריך לצאת הרבה יותר מבסדר ולעשות הכל כדיי למזער נזקים. לתת מאזדה 2 כרכב חליפי, זו בדיחה. בלקסוס ואינפיניטי, אתה מקבל רכב חליפי זהה לשלך. בוולוו, אתה יכול להשאיר את הרכב ולקבל s80 או יגואר xf כרכב חליפי. אלו חברות שמנסות לתת שירות.

צודק בהחלט. :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

בלקסוס יש שני GS שמשמשים כרכב חילופי ברגע שלוקחים לך מהבית את האוטו למוסך וגם לנסיעות מבחן. לא בטוח שהם היו שמים אחת אצל מישהו חודשיים. מצד שני גם לא נראה לי שהיפנים היו מגיעים למצב שאין חלקים.

• תוכן חדש...