Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לו לנצ'יה אפסילון.

לענין מילוי ובדיקה כל עוד אתה ממלא באותה תחנה ובאותה התנהלות הטעות די קטנה.

כשאני עושה בדיקת צריכה אני מקפיד למלא עד שהידית קופצת, מחכה חצי דקה עד שה"גלים" במיכל ירגעו ואז מוסיף עוד כמות בזרימה חלשה. אכן נכנס עוד יותר מליטר בשיטה הזו.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לו לנצ'יה אפסילון.

לענין מילוי ובדיקה כל עוד אתה ממלא באותה תחנה ובאותה התנהלות הטעות די קטנה.

כשאני עושה בדיקת צריכה אני מקפיד למלא עד שהידית קופצת, מחכה חצי דקה עד שה"גלים" במיכל ירגעו ואז מוסיף עוד כמות בזרימה חלשה. אכן נכנס עוד יותר מליטר בשיטה הזו.

ליטר שמליטר... 1:19 הבחור עושה כאן עם פקקים!!!

אני עם פונטו ספייס מנוע 1.25 עושה כך ללא פקקים!

ואני רוצה לדעת איך!?

מנוע דיזל?

פורסם

אאל"ט Twin-Air.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ליטר שמליטר... 1:19 הבחור עושה כאן עם פקקים!!!

אני עם פונטו ספייס מנוע 1.25 עושה כך ללא פקקים!

ואני רוצה לדעת איך!?

מנוע דיזל?

לאוטו הזה מנוע 0.9 ליטר טורבו שני צילינדרים. אחת התכונות המוצהרות שלו אמורה להיות חסכון בצריכת דלק יחסית למנועים סטנדרטיים.

פורסם
לאוטו הזה מנוע 0.9 ליטר טורבו שני צילינדרים. אחת התכונות המוצהרות שלו אמורה להיות חסכון בצריכת דלק יחסית למנועים סטנדרטיים.

תכונות מוצהרות וצריכה בפועל לחוד!

אבל כאן הבן-אדם אומר שיוצא לו ממוצע מעל 1:19!!! סוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...