Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם ההיכרות שלנו עם הסובארו אל תתפתו להאמין שהסידרתית תיהיה קרובה לזו.

הספיק לנו לראות את הקונספט של האימפרזה החדשה שהקונפסט לא פחות ממדהים והסידרתית היא עוד רכב שגורם לפהק.

אני נאלץ להסכים בצער.

אני מאמין שהאפשרות המתוארת כאן תהיה קרובה יותר לדגם הסידרתי.

2014-Subaru-WRX-C-Carscoop.jpg

לייצר מרכב נפרד לWRX זה מאוד יקר, וקשה לי להאמין שמצבה הכלכלי של סובארו יאפשר זאת.

אני חושב שהWRX החדשה תהיה דומה מאוד לאימפרזה החדשה, עם פגוש שמזכיר את הפגוש של הפורסטר טורבו החדש, ועוד קצת מוטיביים אגרסיביים.

אני אומר זאת באמת בצער, כי הקונספט הוא מרהיב.

פורסם
עם ההיכרות שלנו עם הסובארו אל תתפתו להאמין שהסידרתית תיהיה קרובה לזו.

הספיק לנו לראות את הקונספט של האימפרזה החדשה שהקונפסט לא פחות ממדהים והסידרתית היא עוד רכב שגורם לפהק.

וגם בהתייחסות לדבריו של GoRide, איש הבוקסר;

מכוניות הטויובארו הוכיחו כדאיות כלכלית למרות ההשקעה ברכב חדש לחלוטין, בעל גוף יחודי וכמויות יצור לא גבוהות. עובדה היא כי קצב היצור של התאומות הועלה על מנת לספק את הביקוש העולמי.

ראשית, אל תשכחו שזה אמור להיות דגם נפרד, לא אימפרזה (מה שעשוי להוביל למחיר גבוה יותר ביחס ל-WRX הנוכחית).

שנית, לי דווקא נראה שהקונספט הזה הרבה יותר קרוב ליצור ממה שאתם משערים - שימו לב ליחידות הפגושים מלפנים ומאחור(למרות שאני מקווה שהדיפיוזר האחורי יוחלף במשהו רגוע יותר).

אם תסתכלו בתמונת הפרופיל, תראו שמיקום הגלגלים הקדמיים מזכיר מכונית הנעה אחורית מסויימת, גם היא תוצרת סובארו. אני משער שהשלדה היא שלדת BRZ מוסבת ומתוחה, על מנת להתאים לבסיס הגלגלים החדש - ולקלוט את יחידת ההנעה הקדמית/כפולה.

אני משער שהמנוע יגיע גם הוא מ-BRZ. גרסה מוגדשת של המנוע הזה נמכרת כבר ביפן בגרסאות חמות של הלגאסי.

אל תשכחו למי שייכת סובארו בימים אלו. המהפכה שמוביל אקיו טויודה בטויוטה, מדהימה. המכוניות החלו להציע עיצוב מעניין והן חדות יותר לנהיגה. אם בעבר קונה גולף טיפוסי לא היה מניד עפעף לכיוון האוריס, היום הוא צריך להיות טמבל/אטום אם הוא מתעלם מאוריס החדשה. היו בטוחים שגם סובארו תהנה מהרוח הגבית הזו.

בנובמבר(תערוכת LA), נהיה חכמים יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מסכים עם התגובות האחרונות, האימפרזה קונספט הייתה יפייפיה, בפועל התקבל רכב מעורר פיהוק ומשעמם ביותר מבחינה עיצובית, לרוע המזל גם הנתונים הטכניים משכנעים שבעצם מדובר ברכב מיושן ולא בר תחרות למשפחתיות המודרניות.

לדעתי גם הפורסטר החדש נראה כמו צעד רציני אחורה בתא הנוסעים וגם בעיצוב החיצוני.

פורסם
אני מסכים עם התגובות האחרונות, האימפרזה קונספט הייתה יפייפיה, בפועל התקבל רכב מעורר פיהוק ומשעמם ביותר מבחינה עיצובית, לרוע המזל גם הנתונים הטכניים משכנעים שבעצם מדובר ברכב מיושן ולא בר תחרות למשפחתיות המודרניות.

לדעתי גם הפורסטר החדש נראה כמו צעד רציני אחורה בתא הנוסעים וגם בעיצוב החיצוני.

מה מיושן באימפרזה החדשה? גיר רציף? הנעה כפולה? או אולי חוסר הכניעה המבורך לאופנת מנועי הטורבו צמוקי הנפח?

הפורסטר נראה בדיוק כפי שמצופה ממנו להיראות, לא כמו ג'יפון מפונפן. הלקוחות (ואני לא ביניהם, אם תהית) אוהבים את זה ושומרים על רמה גבוהה של נאמנות מותג.

פורסם
מה מיושן באימפרזה החדשה? גיר רציף? הנעה כפולה? או אולי חוסר הכניעה המבורך לאופנת מנועי הטורבו צמוקי הנפח?

הפורסטר נראה בדיוק כפי שמצופה ממנו להיראות, לא כמו ג'יפון מפונפן. הלקוחות (ואני לא ביניהם, אם תהית) אוהבים את זה ושומרים על רמה גבוהה של נאמנות מותג.

כל מילה בסלע. למעט עיצוב שמרני לטעמי (אולי לטובה בתקופה שכל מאזדה 6 תמימה נראית כמו מפלצת על סטרואידים) מבחינה טכנולוגית המכונית מאוד מתקדמת.

בנושא הזה, דווקא בפורסטר אני חושב הפוך. הפורסטר עשה רגרסיה (לטעמי האישי) מג'יפון ייחודי, למשהו מאוד מיינסטרימי מבחינה עיצובית.

וגם בהתייחסות לדבריו של GoRide, איש הבוקסר;

מכוניות הטויובארו הוכיחו כדאיות כלכלית למרות ההשקעה ברכב חדש לחלוטין, בעל גוף יחודי וכמויות יצור לא גבוהות. עובדה היא כי קצב היצור של התאומות הועלה על מנת לספק את הביקוש העולמי.

ראשית, אל תשכחו שזה אמור להיות דגם נפרד, לא אימפרזה (מה שעשוי להוביל למחיר גבוה יותר ביחס ל-WRX הנוכחית).

שנית, לי דווקא נראה שהקונספט הזה הרבה יותר קרוב ליצור ממה שאתם משערים - שימו לב ליחידות הפגושים מלפנים ומאחור(למרות שאני מקווה שהדיפיוזר האחורי יוחלף במשהו רגוע יותר).

אם תסתכלו בתמונת הפרופיל, תראו שמיקום הגלגלים הקדמיים מזכיר מכונית הנעה אחורית מסויימת, גם היא תוצרת סובארו. אני משער שהשלדה היא שלדת BRZ מוסבת ומתוחה, על מנת להתאים לבסיס הגלגלים החדש - ולקלוט את יחידת ההנעה הקדמית/כפולה.

אני משער שהמנוע יגיע גם הוא מ-BRZ. גרסה מוגדשת של המנוע הזה נמכרת כבר ביפן בגרסאות חמות של הלגאסי.

אל תשכחו למי שייכת סובארו בימים אלו. המהפכה שמוביל אקיו טויודה בטויוטה, מדהימה. המכוניות החלו להציע עיצוב מעניין והן חדות יותר לנהיגה. אם בעבר קונה גולף טיפוסי לא היה מניד עפעף לכיוון האוריס, היום הוא צריך להיות טמבל/אטום אם הוא מתעלם מאוריס החדשה. היו בטוחים שגם סובארו תהנה מהרוח הגבית הזו.

בנובמבר(תערוכת LA), נהיה חכמים יותר.

הצונמי, עדיין נותן אותותיו על המשק היפני, ויצרן קטן כמו סובארו, שהוא בעל נקודות ייצור מוגבלות וחוסר גמישות תפעולית - עדיין נתון בקשיים ומגבלות.

טויוטה - יצרן גדול ורב כוח - מספקת אויר לנשימה לסובארו, וכמובן נהנית מבשת"פ הזה בחזרה.

אנחנו נמתין בסבלנות, נחזיק אצבעות, נתפלל ונקווה שגורל הWRX לא יהיה כשל הB4 והאימפרזה, ואולי אפילו נצליח לראות שביב מתוך רשימת מכוניות הקונספט המפוארת שסובארו שיחררה לעולם בעשר השנים האחרונות - מגיע לפס הייצור.

פורסם

קונספט נאה מאוד. בעצם זה מה שקונספט בדרך כלל משתדל להיות, לא?

אין ספק שתוצאה סופית תהיה רחוקה מאוד מהקונספט.

שימו לב לסף הדלת האחורית התחתון, באיזה גובה הוא. לא מציאותי בכלל.

תוסיפו לזה את הגג המשתפל לאחור ותבינו שהמושב האחורי הוא לחיות נמוכות שיודעות לדלג יפה פנימה...

מחליפת אימפרזה זה כנראה לא. אולי יהיה דימיון מסויים. דימיון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
קונספט נאה מאוד. בעצם זה מה שקונספט בדרך כלל משתדל להיות, לא?

אין ספק שתוצאה סופית תהיה רחוקה מאוד מהקונספט.

שימו לב לסף הדלת האחורית התחתון, באיזה גובה הוא. לא מציאותי בכלל.

תוסיפו לזה את הגג המשתפל לאחור ותבינו שהמושב האחורי הוא לחיות נמוכות שיודעות לדלג יפה פנימה...

מחליפת אימפרזה זה כנראה לא. אולי יהיה דימיון מסויים. דימיון.

א.לא מעט קונספטים בשנים האחרונות היו של מכוניות קרובות מאד לגרסת היצור. ב.מ.וו מרבה להשתמש בגישה הזו (ואפילו סובארו השתמשה בה, לפני הצגת הפורסטר המקורי).

ב.ראה נא את תמונת הפרופיל של לקסוס IS החדשה בהתיחסות לסף הדלת האחורית(התמונה לקוחה מנטקארשואו);

Lexus-IS_2014_800x600_wallpaper_06.jpg

ג.הגג המשתפל לאחור מאפיין את כל דור הסדאן-קופה החדשות, דוגמת מרצדס CLA החדשה.

ד.זו לא אמורה להיות מחליפת אימפרזה אלא מכונית נישה, דגם יחודי בזכות עצמו.

פורסם
א.לא מעט קונספטים בשנים האחרונות היו של מכוניות קרובות מאד לגרסת היצור. ב.מ.וו מרבה להשתמש בגישה הזו (ואפילו סובארו השתמשה בה, לפני הצגת הפורסטר המקורי). אתה באמת מאמין שהדלתות המצחיקות האלו יהיו דומות במציאות?

ב.ראה נא את תמונת הפרופיל של לקסוס IS החדשה בהתיחסות לסף הדלת האחורית(התמונה לקוחה מנטקארשואו); איך בכלל אפשר להשוות?

ג.הגג המשתפל לאחור מאפיין את כל דור הסדאן-קופה החדשות, דוגמת מרצדס CLA החדשה. בדיוק כמו שכתבת סדאן-קופה. זאת לא הסדאן המשפחטומטתית הצפויה.

ד.זו לא אמורה להיות מחליפת אימפרזה אלא מכונית נישה, דגם יחודי בזכות עצמו. גם אם זו מכונית נישה, שוב, אני בספק לגבי תצורת הדלתות

באדום

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רכב מאוד יפה ומאוד מעניין. אני חושב שאם הם יישארו נאמנים למקור, והשינויים יהיו מינוריים,

וכמו 504 אני מקווה שיעדנו קצת את החלק האחורי, יהיה בידם להיט היסטרי.

מנועים, הנאה והנעה סובארו כבר מוכיחה הרבה שנים שהיא יודעת לייצר, העיצוב לצערי היה קצת עצוב.

הקונספט הזה מראה שאם רוצים, גם בקטע העיצובי אפשר להפתיע, ואני מקווה שהביצוע יהיה דומה.

פורסם

דגם הקונספט נראה מצויין, וגם הדגם המוצג בקארסקופס לא בדיוק קוטל קנים. השאלה האמיתית היא איך פנים הרכב יראה. מתאים לרכב ספורט, ומשלים את העיצוב החיצוני - או עוד שממה א-לה BRZ?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
דגם הקונספט נראה מצויין, וגם הדגם המוצג בקארסקופס לא בדיוק קוטל קנים. השאלה האמיתית היא איך פנים הרכב יראה. מתאים לרכב ספורט, ומשלים את העיצוב החיצוני - או עוד שממה א-לה BRZ?

בהקשר של הBRZ, ראוי לזכור שני דברים:

טויוטה היא האחראית על עיצובה, לטוב ולרע. כנראה שבהקשר הזה זה דווקא לטובה.

הפנים של הBRZ, הוא לא טעות ולא חסכון. זה תכנון מכוון. הBRZ אמורה להיות סנונית בזרם של מכוניות שפעם היה והיום נכחד: מכוניות ספורט טהורות (106/205, מיאטה, דלתא, GT - פלטפורמות שונות, מטרה זהה) ללא גימיקים וקישקושים אל-לה גולף.

פנים ספרטני ואבזור בסיסי, שהמטרה היא 100% הנאה מהנעה.

זה שהתמחור שלה בארץ הוא כמו שהוא, זה סיפור אחר.

אם הWRX החדשה תלך בדרכי הGT והWRX הקודמת, הרי שהפנים שלה אמור להיות ספרטני יחסית. אופציה למושבי עור וכו', אבל לא העושר שנמצא באודי A3 או BMW 3. מצד שני סובארו כבר מזמן משחקת במגרש של הגדולים, והדגם הזה נראה הכל חוץ מספרטני, ולא דומה בכלל לWRX שאנחנו מכירים, מלבד השם.

פורסם

הייתי פותח חשבון בפייסבוק רק כדי לתת לעיצוב לייק :wink:

מדהימה וחבל שרוב הסיכויים תישאר קונספט ו"תתרום" חלקים לרכבים שונים בחברה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...