Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו ציטוט של אדם שפרסם את המידע בעמוד פייסבוק של משטרת ישראל

" האם אתם מודעים למכת הגניבות שיש בארץ לחלקים חיצוניים במכוניות פורד (כמו הדלת של מיכל הדלק, מגיני הפלסטיק מתחת לאורות מקדימה, או הלוגו)?

כשלי זה קרה לפני כשלושה חודשים ליד הבית במודיעין גיליתי בתוך שבוע עוד נפגעים נוספים. הגשנו כ"א תלונה במשטרה והתיקים נסגרו תוך כמה ימים.

אבל מאז, הדבר לא נפסק, כל יום אני רואה מכונית פורד נוספת שנגנב ממנה איזשהו חלק. ברחובות לידי, כל פורד שנייה חסר לה משהו. ואם חשבתי שזה רק קורה במודיעין, נתקלתי בזה בשבוע האחרון גם בבאר-שבע וגם בתל-אביב.

האם ידוע לכם על כך? תודה! "

אין לי מושג עד כמה המידע הזה מאומת אבל חשבתי לנכון לעדכן את חברי הפורום.

Untitled.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אכן, יש איזה קטע שגונבים הרבה חלקים מפורד פוקוס. שמעתי שמראות זה דבר גניב בפוקוסים.

כשהייתי בתחנת המשטרה כדי להתלונן על גניבת הרדיו דיסק שלי, היה איתי בתור בחור שגנבו לו את לוח השעונים (!!!) בפורד שלו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מדובר על הפוקוס הישנות,

אתה מסובב את הסמל ומעקם אותו החוצה-קל לגנוב אז גונבים.

כנ"ל לגבי המראות.

גם להרבה מרצדסים פה חסר הסמל העומד הקדמי(נחשו למה?)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בשכונה שלמה בנס ציונה נגנבו רק מפורד פוקוס חלקים . 40 מכוניות בערך .

:shock: :shock:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

רק פורד ''חסרים חלקים'' ? כמעט כל רכב שני או שלישי חסר לו איזה חלק , מה לעשות שאנחנו בתרבות של מה ששלך שייך לי .

:evil: :evil:

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
בשכונה שלמה בנס ציונה נגנבו רק מפורד פוקוס חלקים . 40 מכוניות בערך .

באיזה שכונה בנס ציונה?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה באמת נראה שיש גל גניבות של חלקים קוסמטיים של פוקוס לאחרונה.

נכון שגונבים מכל הדגמים, אבל זה כאילו הגנבים רק לאחרונה גילו את הדגם הזה ו"נטפלים" אליו.

תוך שנה בערך גנבו לנו כבר סמל, אות מאחורה וטסות.

מאז שגנבו את הסמל, אני שם לב שלהרבה פוקוסים בעיר שלי חסר סמל, מה שהוריד אותי מהרעיון של קניית סמל חדש.

וסתם להשוואה - ב-10 השנים שהחזקנו את הרכב הקודם, הדבר היחיד שגנבו זה את הסמל, וגם הוא "החזיק" יחסית הרבה זמן.

פורסם

במסגרת העבודה שלי פגשתי לא מעט פוקוסים מחוסרי חלקים, בעיקר ברמות גימור המפוארות.

פגשתי לאחרונה בחיפה פוקוס בלי פסי קישוט בגג, בלי מראות, בלי גריל ובטח בלי עוד כמה חלקים ששכחתי...

בעל הרכב היה המום לחלוטין, מה שגם כנראה בגלל מכת הגניבות מחסני דלק מוטורס מתרוקנים מחלקים.

יש זמן המתנה דיי ארוך לחלקי קומסטיקה למכוניות האלה

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

לחבר שלי מהעבודה גם גנבו את המכסים שעל הפגושים שמסתירים את ווהגרירה.מדובר.על פוקוס 2005.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשבתם פעם למה גונבים בכלל?

רוב הפורדים הם בחברות הליסינג שהם הקנינים הגדולים של החלפים האלו אז הגנבים עלו על שיטה שהחלקים הפשוטים האלו עולים סכום לא מבוטל ופשוט גונבים אותם ואני לא יתפלא אם הם גם מוכרים אותם בחזרה

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

נראה שמאז שהפוקוס נהייתה הרכב הכי נמכר בארץ, החליטו להטפל גם אליה. :roll:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...