רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. בימי הקיץ האחרונים שהאוטו חם נורא , ניסית להבין מדוע יצרני הרכב לא מאפשרים להפעיל את המזגן על השמשה+רגיל+רגליים ביחד !?? גיא
הודעה אחרונה מאת d300, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
השאלה שלי, האם המצלמה הזאת פועלת?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מכירים את הכבישים ש"מגלחים" אותם לפני החורף? כל אלה עם הירידות ופניות חדות שנראים כאילו טנק נסע עליהם? אז השאלה שלי היא האם יש נזק לרכב בנסיעה בכביש כזה?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אמרו לי שברכב עם מנוע דיזל אם עוזבים קלאץ בראשון הרכב לא מתכבה כמו בבנזין האם זה נכון? שאלה שניה אמרו לי שאפשר לזרוק קלאץ חופשי בין ההילוכים והרכב לא נותן מכה זה נכון? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מראש אני מצהיר שאיני מומחה במכניקה של רכבים, פשוט סתם לאחר שהבנתי שיש מנועים שאין בהם רצועת טיימיניג, וזה ידוע שאם נקרעת רצועת טיימינג המנוע יכול ללכת - אז למה פשוט לא מורידים את החוליה החלשה הזאת הזאת בשרשרת כדי לחסוך תקלות, קלקולים ובעיות למיניהן? שוב, אין לי מושג מה דורש מנוע בלי רצועת טיימינג שלא דורש מנוע עם רצועה - פשוט חשבתי לשאול פה כדי לקבל הסבר יותר מקצועי.
הודעה אחרונה מאת yossi1290, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוטוטו אני מקבל את השירוקו החדשה, צמפיון שואלים אם להתקין כספת, איתורן וכדומה והמחירים שלהם דיי גבוהים, האם אני חייב להתקין דרכם את הדברים האלה או שאני יכול להתקין אותם בכל מקום? ומישהו יודע איזה חברת ביטוח דורשת הכי פחות מיגונים? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי עזרה בשני נושאים שחשובים לי... קודם כל יש לי שני ילדים גדולים שכרגע קיבלו רישון אז אני מתלבט איזה רכב כדאי לקנות שמתאים להם?(לפני צבא) דבר שני רציתי לדעת אם מישהו שמע על מערכות בטיחות לרכב שאני אוכל לרכוש ולישון בשקט בלילה שהילדים יהיו על הכביש..?
הודעה אחרונה מאת eylon03, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם; שאלה לכל בעלי הרכבים עם מנועי הTSI היום נדלקה נורת הזהרה של שמן מנוע בסקודה TSI ומסתבר שהיא שרפה 1.2-1.3 ליטר שמן מנוע בכ12,000 אלף קילומטרים. רציתי לדעת עם גם לשאר הדגמים של הTSI (לא בהכרח סקודה)יש תופעה כזו. אציין שבעל הרכב לא נוהג באופן אגרסיבי במיוחד, הרכב בן שנתיים עם כ55 אלף. ֹ
הודעה אחרונה מאת OLTURBO, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול בערב חבר נסע מבית שמש לת"א בכביש 1. בשלב מסוים (באיזור מחלף לטרון) מישהו נסע נגד התנועה ואותו חבר לא הצליח להתחמק מהתאונה. החבר נוהג בגטס, הנהג המטומטם כמו שאפשר לראות ב-i35 WTF?! איך אפשר להגיע למצב של נסיעה נגד התנועה בכביש 1?
הודעה אחרונה מאת blackice, -
-
צריך לדעת איפה לחפש... http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-mazda-3-2014-uniklo-uplne-vse-o-nove-generaci-trojky/ מכונית מרשימה מאד, בעיצוב ספורטיבי בולט. לגרסת ה-2 ליטר(165 כ"ס) פוטנציאל ביצועים מצויין.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
לקיה ריו 1.4סדאן ידנית חדשה, ב-82,000 שקלים. האמת שמאד מאד רציתי את הקליאו 1.2 טורבו ,אלא שהיא צפופה מאחור עם תא מטען די קטן. פזלתי גם לכיוון הראפיד 1.2 ידנית ,רק שהשירשורים כאן די הוציאו לי את החשק להתעסקות עם היבואן וכבונוס רק שנתיים אחריות.כמובן שאם כבר ,זו תהיה אחותה מבית, הטולדו. שלושת האחרונות עם אותו התג מחיר (פחות או יותר) של 105k +- ,כלומר תוספת של כ-20k שקלים, סכום לא מבוטל שימצא את יעודו במקום אחר. אז על מה ההתלבטות לכל הרוחות ?
הודעה אחרונה מאת 19shay67, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני טס באוגוסט לארה"ב וישהה כארבעה ימים בווגאס.. אני רוצה לשכור רכב כמו קאמארו ss או משהו באותה רמה.. מישהו מכיר חברת השכרה שם שאפשר להשכיר רכב כזה? ועם איזה רישיון לבוא מספיק זה שיש לי פה בארץ? אני בן 28 אפילו לשכור ליום אחד תלוי מה המחיר
הודעה אחרונה מאת Apple, -
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000860577#fromelement=hp_morearticles "המצלמה שמוקמה בצומת חלפתא על כביש 85, על הכביש המוביל ליישוב הדרוזי מע'אר, הופלה" לדעתי עם הזמן, וככל שנהגי ישראל יקבלו עוד ועוד דוחות ממכונת גביית המיסים, אנחנו נראה את התופעה מתגברת. כמובן שבאיזורים מועדים לפורענות זה יקרה יותר, אבל אני חושב שקיבלנו הוכחה מעמיתינו האנגלים, שזה יכול לקרות בכל מקום.
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במסגרת מבצע ההשקה, סיאט תציע 1,000 רכבים ראשונים במחיר אטרקטיבי של 108,900 שקל לדגם 1.4 טורבו 122 כ"ס אוטו' – הנחה של 8,000 שקל ממחיר המחירון - ואילו הדגם הידני 1.2 טורבו 105 כ"ס יוצע במחיר של 99,900 שקל – הנחה של 4,000 שקל ממחיר המחירון. מקור: globes ו Cartube הרכב רק הושק וכבר יוצאים במבצעים.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן! רכב: סיוויק 2008 ידנית "חללית". קודנית: פוינטר. הגיעה עם הבעלים הקודמים ועושה את אשר צריכה לעשות עד היום. בעיה: דקה בערך אחרי תחילת הנסיעה, מתחיל צפצוף דק של "כאילו לחצתי על מקש כלשהו בקודנית", הצפצוף הדק הזה נשמע רק פעם אחת, אחרי כמה שניות באופן קבוע, מתחיל צפצוף ארוך יותר - אותו צפצוף שנשמע כאשר מכבים את הרכב וממתינים דקה, צפצוף של איפוס הקודנית. אחרי כמה שניות מתחיל צליל אחר - הצליל שמאשר שהקוד נכנס לפני הנעה כלשהי, סדרה של שלושה צפצופים בעל צליל שונה. ושוב חוזר חלילה כעבור כמה דקות - משגע אותי ברמות! *מזכיר, כל זה בזמן שהרכב נוסע והכל תקין. *יש לי כ10 הנעות ביום, וזה קורה בכולם. *למיטב ידיעתי, הקודנית הגיעה עם הרכב ישירות מה…
הודעה אחרונה מאת doras, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/כתבה-30207-מנכ-ל-טויוטה-ישראל-היצרנית-שינת.aspx בקורולה החדשה מוצעת מערכת מולטימדיה כבר החל מדגם הבסיס. מערכת זאת היא המתקדמת ביותר מבין המתחרות ואף יותר מרכבים מקטגוריות גבוהות יותר ואולי אפילו מרכבי פאר שכן היא מאפשרת להציג תמונת מראה של הסמרטפון במסך המגע וגם מאפשרת הפעלתהטס קטפון בלחיצות על מסך המגע של מערכת המולטימדיה, בדיוק כפי שלוחצים ישירות על מסך המגע בסמרטפון. כמה פשוט ונוח, אין יותר צורך בזרועות שונות להחזקת הסמרטפון, מניחים את הטלפון בצד והכל נמצא מול העיניים במסך המגע כולל מסך תוכנת ה- waze למשל. אני גם ישבתי היום בקורולה החדשה באולם התצוגה והרגישות של מסך המגע פשוט מצויינת (לא בדקתי את אפשרות המראה מאחר וצריך כבל לצורך כך…
הודעה אחרונה מאת bengee, -
-
אוטומוטור 2013 1 2
מאת פולו_קלאסיק-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ערב טוב ראיתי עכשיו בפייס בוק שתערוכת אוטומוטר תהיה השנה בחודש יולי...חידוש מרענן. המארגנים מודעים לקיץ התל אביבי? ציטוט ההודעה "שלום לכולם!! לכל המתעניינים, השנה אוטומוטור תתקיים ביולי 2013. נפרסם תאריכים מדויקים בהמשך. התערוכה השנה תהיה מלאה בחידושים, הפתעות חוותיות, אווירת קיץ ועוד. אנו נידאג לשתף אתכם וגם לשמוע את דעתכם, שכן מטרתנו היא לייצר תערוכה עם קונספט שונה. שיהיה לכולם סופ״ש נפלא וחמים, משפחת אוטומוטור :-)" שבת שלום
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
היי חבר'ה, השכרתי היום ניסאן מיקרה בגירסא הכי בסיסית ואני רואה כפתורים עם ציור של טלפון. האם קיימת שם דיבורית BT מובנית ? אם כן איך מפעילים אותה ?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב, קניתי רכב (משומש) ובו מותקן דיבורית BLUETOOTH קבועה. לפי הקופסא שהיתה ראיתי שמדובר בדיבורית של חברת סמסוניקס וכפתור השליטה הוא כמו בתמונה יש לי בעיה קצת מעצבנת. ברגע שאני מקבל שיחה העוצמה היא על הנמוכה ביותר ואני צריך להגביר את העוצמה ע"י מספר לחיצות על + כדי להגיע לשמיעה סבירה. אך,ברגע שאני יוצא מהאוטו וחוזר הדיבורית כאילו מתאפסת ושוב העוצמה על 0 ואני צריך להגביר. השאלה היא האם ניתן לקבוע עוצמה קבועה ולא שכל פעם אני יצטרך להגביר? ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור + ברגע שהייתי על עוצמה גבוהה אבל זה חוזר שוב לעוצמה נמוכה (לא שומעים) תודה רבה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת roei_123, -
- 3 תגובות
- 730 צפיות
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30205-%D7%9E-1-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98-%D7%94%D7%98%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1-%D7%9C%D7%90%D7%91%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97.aspx מעניין כמה באמת יוזילו את המחיר?! מקס.
הודעה אחרונה מאת p_306_m, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם שבוע שעבר קרה לי מקרה מאוד מאוד מוזר. נסעתי בשעות הערב המאוחרות , בכביש 44 , מצור יגאל לכיון כפר סבא , וכמידי יום גלאי הציטה שלי מזהיר אותי ממלמת הגאטו שממוקת שם, לפיו המהירות המותרת היא 70, לכן האטתי ל 60-65 , ואז בא הדבר המוזר , בערך 5 מטר לפני כניסה לצומת ( או יותר נכון , 5 מטר לפני מעבר החציה ) קיבלתי שני פלאשים , אין שם סיכיו שנכנסתי לצומת באדום לכן אני מתאר לעצמי שהיא צילמה אותי על מהירות. יש לי שני מצלמות ברכב,קידמתי ואחורית ,שבשניהם רואים את הפלאש , ורואים שאני עדין לא נכנסתי לצומת. השאלה שלי היא כזו , האם יש פלאש מהמצלמה על מהירות ? מאיזה מיקום המצלמה תופסת על מהירות ? לא על כניסה לצומת ? אם כן למה קיבלתי פלאש ? המקרה קרה ביום רביעי,…
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו מכיר? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2617732&cfm=5FCCBF043DF7&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=100713_Group_All
הודעה אחרונה מאת richrach, -
טסט וכסאות. נערך
מאת MX-5- 4 תגובות
- 719 צפיות
יש לי בעסק ניסאן לארגו שיש לה ספסל אחורי, ברישיון רכב אם אני לא טועה רשום 7 או 8 נוסעים, כרגע אני לא משתמש במושב האחורי והוא סתם תופס לי מקום ברכב, השאלה היא אם אני מוריד את הספסל האחורי ומגיע לטסט ללא הספסל יכשילו אותי? אם שוטר/ בוחן תנועה יעצור אותי ולא יראה את הספסל האם הוא יוריד לי את הרכב מהכביש ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 467 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_318.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
- 1 תגובות
- 662 צפיות
האם יש הבדל בינהם במרכב .? רוחב סרנים משולשים וכדומה?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לחבר שלי יש פורד פוקוס 2008 עם מפתח פליפ משולב אזעקה הוא בירר במוסך מורשה פורד לגבי שיכפול. הם טוענים שהם לא יכולים ושלחו אותו למשכפל מפתחות (בקניון חיפה) המחיר שהוא קיבל שם זה 700 ש"ח!! לי זה נשמע המון!! אתם מכירים אולי אלטרנטיבות זולות יותר? (עדיף בצפון) תודה.
הודעה אחרונה מאת DROR954, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי רכב לפני כמה שעות אני צריך להוסיף את אבא שלי לבעלות הרכב בשביל הביטוח (לאבא שלי יש הטבות בביטוח מהעבודה וזה תקף רק אם האוטו רשום על שמו) יש אפשרות לעשות את זה בלי שזה יוסיף לי יד?
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
קניתי רכב משומש, סיטרואן C1. בעלת הרכב קנתה את הרכב עם מגיני רוח מקוריים.. היא טוענת שכך "לא נכנס מים מהחלון ?!" בכל מקרה.. יש לזה תועלת ? חוסך בדלק ? מרעיש פחות ? ...הרי אין טעם לנסוע בחלון פתוח לאור כל זיהום האוויר בחוץ... כן, זה גם ממש מכוער... תשובות ? תודה ושבוע בריא וחסכוני...
הודעה אחרונה מאת e.e, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום! אני טס לשוויץ עוד חודש עם חברים והחלטנו לשכור רכב בסיקסט במינכן ולעשות את הדרך לשוויץ בנהיגה כי אני בן 18 ורק בגרמניה יש אפשרות להשכיר רכב בגיל הזה. הרכב הכי גדול שאני יכול להשכיר הוא הפיגו 308 sw, שזה גרסת הסטיישן שלו למיטב ידעתי(תקנו אותי אם אני טועה.) בכללי, האם הוא יספיק לנו לחמישה אנשים שכל אחד עם מזוודה ותיק גב איתו? (מבחינתנו גם לדחוף מזוודה על היושבים במושב האחורי.. אומנם יהיה הרבה שעות נסיעה אבל אנחנו צעירים ומוכנים לסבול הכל (: ואיך הרכב בכללי? שאלה אחרונה.. מישהו מוכן להסביר לי את הפרשי המחירים בין שלמה סיקסט פה(באתר שלהם, לבין האתר של סיקסט באנגלית? (והוכנסו אותם פרטים בהזמנה). תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
שלום לכולם. ברשותי קאדילק cts 03 עם 180k km, האם המנוע שלו יסתדר טוב עם מערכת גז?
הודעה אחרונה מאת shaharmilo,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 982 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- rev-Match
- discoTD5
- Camaro 92
- elibaba
- Matan1515
- mottis
- Fraysa
- GTאי
- ברווז
- nir eli
- IsraCar
- Avia