Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו אני מקבל את השירוקו החדשה, צמפיון שואלים אם להתקין כספת, איתורן וכדומה והמחירים שלהם דיי גבוהים, האם אני חייב להתקין דרכם את הדברים האלה או שאני יכול להתקין אותם בכל מקום? ומישהו יודע איזה חברת ביטוח דורשת הכי פחות מיגונים? תודה רבה!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מה זה מחירים גבוהים ?

אתה צריך גם לבדוק עם חברת הביטוח שלך מה הדרישות

אני כעיקרון בגולף החדשה שלי עשיתי כספת ואיתורן וביטלתי את הקודנית

פורסם

אני הצלחתי למצוא ביטוח ללא דרישות למיגון - סיאט איביזה 1.4.

אם זה מעניין אותך אני ייתן לך בפרטי מידע.

מקס.

פורסם

מציע לך בחום לעשות סבב טלפונים ולמצוא ביטוח ללא ההתקנות הללו.

מרבית המתקינים בארץ,בעיקר הגדולים שעובדים עם היבואנים,עושים עבודה גרועה,ובכלל כל הדברים הללו זה מקור לצרות.חפש טוב ובסוף תמצא ללא כספת וכו',מקסימום קודנית.בהצלחה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

חברת ביטוח אליהו מבטחת את הפולו של הורי עם דרישה של קודנית מקורית בלבד וללא איתוראן וכספת. אולם יש תנאים כמו מגורים בקומה 2 ומעלה ועוד נלווים. כמו כן ככל שזכור יש הגבלה על גיל הנהג. תברר דרך הסוכן שלך הצעת מחיר מחברת אליהו

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש הבדל בין איתוראן לפוינטר? כשרכשתי את הגולף לפני כשנה דרשו ממני פוינטר בשביל הוזלה במחיר הביטוח, עשיתי את זה רק בשביל המקיף אבל בכל זאת, יש הבדל בין החברות , מבחינה מקצועית?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

התקנות מסוג זה הם הגורם מס' 1 לתקלות ברכב, במיוחד תקלות מוזרות שצ'מפיון ידועים בכך שהם יבדקו ויבדקו ואז יחליפו חלקים ללא תיקון של התקלה עד שתתיאש.

מצד שני אתה צריך לחפש מקום מקצועי מאוד להתקנות האלה כי הרכבים של היום מלאים במחשבים לכל דבר ברכב.

חיבור לא נכון של אביזר חשמלי כזה או אחר יגרום לבעיות ותקלות מוזרות.

כבר שמעתי על אנשים שהרכיבו חיישני רוורס ופתאום המנורות לא עבדו או הרדיו וכו' וכו'.

שורה תחתונה - רק מקום מקצועי. אם לא אתה תחזור לתיקונים שוב ושוב ושוב.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

ועוד משהו, הקודנית של הורי הותקנה בצ'מפיון וסה"כ עשו עבודה יפה, לדעתי הם יודעים את העבודה כל עוד לא מדובר בהתקנה אקזוטית או יחסית חדשה מבחינתם.

שיהיה בהצלחה!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...