Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

בימי הקיץ האחרונים שהאוטו חם נורא ,

ניסית להבין מדוע יצרני הרכב לא מאפשרים להפעיל את המזגן על השמשה+רגיל+רגליים ביחד !??

גיא

פורסם

יעילות.

תפתח את כל המדפים ביחד והמפוח בקושי יזיז אויר לכל הכיוונים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אצלי ב I30 יש כפתורים עם שלושה ציורים של: רגליים, פרצוף, שמשות.

תלחץ על כפתור הפנים יהיה לך מזגן לפנים, בנוסף אליו תלחץ על רגליים ותלחץ בנוסף על כפתור השמשות והופ כל פתחי המיזוג עובדים.

היעילות של המזגן יורדת מאוד כשכל הפתחי מיזוג פועלים.

לרוב אני משתמש רק במזגן לכיוון הפנים למרות שהוא עובד דיי טוב גם כאשר פועלים שני מצבים בו זמנית.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מאפשרים לך לבחור את זרם האויר במקום בו הוא רצוי. ברוב המכוניות שאני מכיר יש לך בחירה בין חלון, פנים ורגליים וגם חלק מהצירופים שלהם. בנוסף, סגירת תריסים בפתחי פליטת האויר מאפשרת התאמה נוספת של הזרימה, למשל מניעת הקפאת הידיים על ידי חסימת זרם המכוון להגה.

בדגמים מסוימים יש גם תוכנית ייעודית להפשרת אדים על החלון הקדמי - מפעילה מזגן ומכוונת את זרם האויר לעבר החלון. יעיל מאד, במיוחד (אבל לא רק) בחורף.

אישית אני בדרך כלל מכוון את זר האויר לחלון +\- לפנים ולא נזקק לשאר האופציות, והבחירה האוטומטית של בקרת האקלים לא תמיד מתאימה לי, אבל אני ממש לא מוטרד מלחיצה אחת או שתיים על כפתור הבקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי הכי יעיל זה לכוון על הפנים ואחרי שאתה תרגיש טוב אחרי החום הזה, האוטו לאט לאט יתקרר.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
מאפשרים לך לבחור את זרם האויר במקום בו הוא רצוי. ברוב המכוניות שאני מכיר יש לך בחירה בין חלון, פנים ורגליים וגם חלק מהצירופים שלהם. בנוסף, סגירת תריסים בפתחי פליטת האויר מאפשרת התאמה נוספת של הזרימה, למשל מניעת הקפאת הידיים על ידי חסימת זרם המכוון להגה.

בדגמים מסוימים יש גם תוכנית ייעודית להפשרת אדים על החלון הקדמי - מפעילה מזגן ומכוונת את זרם האויר לעבר החלון. יעיל מאד, במיוחד (אבל לא רק) בחורף.

אישית אני בדרך כלל מכוון את זר האויר לחלון +\- לפנים ולא נזקק לשאר האופציות, והבחירה האוטומטית של בקרת האקלים לא תמיד מתאימה לי, אבל אני ממש לא מוטרד מלחיצה אחת או שתיים על כפתור הבקרה.

אכן יש אצלי תוכנית יעודית להפשרה בחלון הקידמי ובחלון האחורי (שבוחר גם אם האוויר יגיע מתוך הרכב או מחוצה לו)

הרבה יותר נוח פשוט ללחוץ על הכפתור שמכוון את זרם האוויר לשמשות :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

המפוח לא מספיק חזק.

סתם חבל לזרוק אוויר על השמשה לדוגמא, כאשר רוצים לקרר הרכב מהר.

אצלי אם זה יום לא כל כך חם, ויושבת ברכב בחורה\נקבה\חבר רבע-עוף, אז אני שם על הפתחים בדשבורד (שמכוונים לפנים), ואז אחרי שמתקרר אני מעביר או לשמשה הקדמית (ואז זה פוגע בה ובא אלינו בעוצמה חלשה יותר), או שאני מכוון לרגליים ולפנים ומוריד עוצמה קצת.

פורסם

האפשרות לכוון את המיזוג אל הפנים והשמשה הינה חשובה במיוחד בשימוש עם החימום ולא עם המזגן! הפנית החימום (רצוי עם המזגן) לשמשה ולרגליים, מספקת מנסיוני חימום טוב של תא הנוסעים אך לא עד כדי גרימת נטיה להירדמות; בה בעת, כיוון זרימת האויר לאזור השמשה הקדמית מונע הצטברות אדים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן - האויר היוצא מהמזגן יבש, ועל כן מיבש היטב לחות המצטברת בצידה הפנימי של השמשה. לעתים נדרשת תוספת של אויר חם לצורך מניעת עיבוי על צידה החיצוני של השמשה.

אישית אני אוהב זרם אויר קר יחסית על הפנים ומוסיף אויר חם רק כאשר קר מאוד בחוץ או כאשר אני רטוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...