Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין גבול לחוצפה ועזות המצח שלך, ואין לך שום מושג בדמוקרטיה.

יש פה הרבה אזרחים שלא טוב להם, למה שיסתלקו מפה ?

כדי שלא תשמע אותם ? שימשיך להיות לך נעים בגב בעולם המדומיין שלך ?

מי אתה שתקבע להם אם להשאר או ללכת ?

למרות שכמנהל יכולתי למחוק את ההודעה, אני מעדיף לענות לך.

ישראל הינה דמוקרטיה למופת, לא פחות.

לפני חצי שנה היתקיימו בחירות בישראל, ולאחר חודשיים וחצי הוקמה ממשלה.

הממשלה, או בעצם שום ממשלה, אינה אמורה לספק את רצונות 100% מהמאזרחים, ולכן יש אופוזיציה.

מי שלא טוב לו כאן, יכול לצאת ולהפגין, וזו זכותו המלאה.

פעם ב 4 שנים אנו ניגשים לקלפי, וקובעים את הרכב הכנסת הבאה והרכב הממשלה הבאה, ולרוב זו המחאה היעילה ביותר.

מי שרק יודע ליילל ולבכות ולטעון שזוועה לחיות כאן, מוזמן בכל רגע נתון לעזוב.

האמת שמתחילות להמאס כמות הטרוניות והתלונות, על כל צעד ושעל כאן.

לא ראיתי טף מפלגה שכללה במצעה את הסרת מצלמות המהירות, כך שאין למי לבוא בטענות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שמתחילות להמאס כמות הטרוניות והתלונות, על כל צעד ושעל כאן.

אי אפשר שלא לומר שהטרוניות מבוססות על משהו. שיעור המס בישראל לעומת מדינות אחרות.

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/489/167.html?hp=16&cat=161&loc=2

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ידוע לך איזה במקרה איזה עבודות אחזקה המצלמה דורשת?

מה העלות של אחזקה כזו?

ל'

האמת שאין לי מושג ירוק בסוגיה, אבל הרבה תלוי בשאלה כמה מצלמות יחיו חיים טובים ורגילים וכמה יפלו קרבן לוונדליזם.... :roll:

פורסם

אני מוכן לעשות להם את אותו העמוד שלא עושה כלום בתמורה לחצי מהסכום :|

עכשיו אני מבין איך המדינה שלנו בבור כזה עמוק..

מאחל שכל מצלמת מהירות (לא אור אדום) תופל ע"י משאית או משהו כזה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

חן, אנחנו אולי דמוקרטיה, ממש לא למופת, ויש לה עוד דרך ארוכה מאוד עד שיהיה כאן ממשל

דמוקרטי תקין. בינתיים, לא משנה איפה תהפוך אבן, תמצא תחתיה שחיתות, מנהל לא תקין,

קבלת החלטות תמוהה ושגויה, נפוטיזם, ומה לא?!

אני לא אחד שמעודד אלימות, אבל בוא נגיד שאני ממש לא מצטער שעשו את זה למצלמה.

וזה לא קשור למפלגה זו או אחרת, זה קשור להלך הרוח הכללי במדינה, בו רווחת האזרחים

אינה מעניינת אף אחד, וכמו שציינו כאן, לכל אחד יש את נקודת השבירה שלו. שלטון צריך

לחשוב איך להיטיב עם אזרחיו, ולא לחפש כל שני וחמישי שיטות לחלוב מהאזרחים עוד כסף.

יכול לבוא מר אבוהב, ולספר לי עד מחר, שזה מציל חיים, ועוד סיפורי מעשיות. כולנו, כולל אותך,

יודעים שההחלטה על הפרויקט היתה כלכלית בלבד, ועל הדרך סידרו לא מעט כסף וג'ובים

למקורבים, ואני ואתה משלמים על זה יום יום, אלא אם אתה בין המקורבים, ואני מניח שאתה לא!

פורסם

האחראי על הנושא במשטרה פראייר, 140K שח? שדדו אותו באור יום.

צריך לארגן מחתרת:twisted:

כל אזרח עם רישיון שולח למחתרת דולר אחת, בכסף הזה הם קונים טנדר אמריקאי בהמתי ולאט לאט יפרקו את כל המצלמות.

כמובן שמהירות ולא רמזור!

(למען הפרוטוקול, זה בצחוק)

המצלמות האלה מסוכנות, אתה מקבל פלאש במראה, עוצם את העיניים לשניה ופותח חזרה, אתה רואה 1000 שח קנס צרוב לך על הרשתית.

פורסם

אגב מחתרת, בזמנו פורסם שבבריטניה צצו להם כל מיני "איגודי נהגים" שנקמו במצלמות. אפילו היו להם אתרי אינטרנט :D

לעניינו של דבר, עשו טובה לעצמכם ואל תשליכו ממצרים (2$ משכורת) או סוריה (מלחמת דת) למחאה חברתית (נכונה או לא) לישראל. זה מביך. אתם סתם מתעקשים להשוות גואיבות לזעתר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חן, אתמול פורסם סקר כלשהו שמראה על זה שרוב אזרחי ישראל מודאגים מקשרי הון שלטון שיש כאן, ולא במקרה. באוף טופיק, בשרשור של לאחר הבחירות, לדוגמא, פרסמתי קישור על ניסיון של לפיד למנות מקורב, שהוא גם מנכ"ל בחברת נדל"ן, לעמוד בראש... הועדה שאמורה לפתור את בעיית הדיור (אגב, יוסי, כדאי גם לך לקרוא את זה בתור מי שחושב שדברים משתפרים כאן).

ואם נחזור לרגע לתחילת השרשור, אז מתנ"א זה הגוף הכי מיותר שכולנו מממנים. אתמול עמדתי בפקק ליד קניון אילון ולאחר מכן בערך את כל רוקח. במקביל אלי נסעה ניידת של מתנ"א עם שני שוטרים בפנים. הם היו יחסית קרובים אלי, אז ראיתי שהם מנהלים שיחה נעימה במיוחד, אלא שבזמן שהם עשו את זה, התבצעו על הכביש עשרות עבירות, קטנות פחות וקטנות יותר, והם (השוטרים) לא חשבו אפילו על לעצור את אחד מהנהגים העבריינים ולתת לו דוח). מה שהיה מדהים לא פחות הוא, שגם אף אחד מהנהגים לא חשב על לא לבצע את העבירה וזה למרות שכולם ראו את הניידת, בין אם זה האידיוט שעמד אחרי וצפר כל 5 שניות כי חשב שזה יפתח את הפקק, לבין אם זה רוכבי האופנועים שקיפצו בין הנתיבים ועוד ועוד.

באופן מאוד עצוב, מקרה כזה פשוט מראה מה חושבים אזרחי ישראל וגם השוטרים על חוקי התעבורה, מה חשוב בעיניהם, למה הם מתייחסים בכלל. לך תסביר לאנשים שזה לא חוקי לצפור ללא סיבה, או לעבור נתיבים בלי להסתכל תוך כמעט גרימת תאונה, כשיש לך ניידת של מתנ"א שהיושבים בה רואים את כל זה, אך פשוט מתעלמים מזה באלגנטיות, כי ככה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה שיש פה קשרי הון ושלטון שפשוט לא נורמליים זה ברור.

השחיתות עברה כל גבול של מדינה מתוקנת.

לא אמרתי שאין שחיתות.

מה שאני כן אומר זה שמבחינת היומיום של כולנו, העתיד לא נראה כל כך רע כמו שהוא נראה לפני שנתיים.

עד היום היה לנו שילוב אידיוטי ולא יעיל של רגולציה סוציאליסטית ריכוזית וקפיטליזם חזירי.

אם השוק באמת יהיה פתוח ותוכל להיות תחרות, המחירים יירדו.

זה מוריד את רמת הריכוזיות ואת מוקדי הכוח, כי כל אחד יכול להכנס למשחק.

יש לנו עוד דרך ממש ארוכה אבל אנחנו כבר על הדרך הנכונה פחות או יותר.

פורסם

מדינה קפיטליסטית כמו אנגליה ואיזה הבדלים לעומת ישראל:

http://blogs.haaretz.co.il/limortevet/78/

אין תשלום עבור פינוי באמבולנס.

הבנקים לא לוקחים עמלות על פעולות בחשבון.

האוכל זול יותר בשליש.

המשכורות גבוהות פי 1.5 לפחות.

ומחירי המכוניות, רק בשביל זה צריך להגר לשם, אם ההגה והכבישים היו בצד הנכון היה מושלם.

אבל השורות האחרונות של הפוסט מסכמות בדיוק את הבעיה בישראל:

"תמיד יהיו אלה שיגידו שבישראל הכל קשור למצב הביטחוני ואין מה לעשות. המצב הביטחוני לא מצדיק מדיניות כלכלית דורסנית ואין לזה שום קשר לגביית עמלות בבנקים, אבל עושה רושם שההפחדה הפסיכולוגית היומיומית מסייעת בהצדקת המדיניות הזאת. הישראלים אמנם יצאו למחאה גדולה לפני שנתיים, ואינם אדישים ליוקר המחייה, אבל נראה שהמחאה נעצרה וחבל."

• תוכן חדש...