Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא למדנו כבר לא להסתמך על נתונים ש"מספר סיפורים" היצרן??

10.8 ל100 יהפוך מהר מאוד ל12 שניות+.

העיצוב נחמד מאוד, דיי צפוי.. (אחרי שראינו את ה6 והcx5).

מעניין מה יהיו המחירים..

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיביאו את גרסת הדיזל לשם שינוי!!!!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לכל אלה שמשווים לצמד הקדוש TSI+DSG - שכחתם שאת המוניטין שלהם הם עוד לא הצדיקו וזה בלשון המעטה.

מנוע קטן שמוציא הרבה הספק וחסכוני בשיוט כל חברה יכולה להוציא - להוציא מנוע כזה אמין ואיכותי,זה כבר סיפור אחר.

וכן,צריכת שמן גבוהה ומותחני שרשרת שמפסיקים לתפקד זה כשלון בעיניי.

ולמי שיש ספק במה שאני אומר- זה בא מנסיון,באמת מנסיון.

אבל היי העיקר שיש לכם מנוע 1.2 שנותן בראש לשאר החברים עם המאזדה 3.

פורסם

כן, כי זה ממש כיף להגיע שנייה וחצי לפני המאזדה 3 ברמזור ;)

אף רכב בקטגוריה (משפחתית פשוטה) לא ייתן 5, 6 או 7 שניות מ0 ל-100. אם למישהו משנה 10 או 12 שניות, אז שיהיה בכיף. הסקייאקטיב, שמשפר את צריכת הדלק והביצועים ללא הוספת טורבו, מהווה התקדמות טכנולוגית מעניינת, בעיקר לחובבי המנוע האטמוספרי. עושה רושם שגם הגיר הדבילי הוחלף באחד עם שישה הילוכים. סה"כ רכב מעניין. מסקרן אותי לנהוג עליה.

לדעתי, זה עדיין לא TSI+DSG6. האם זה משתלם כלכלית יותר מהואגיות (בגלל כל הבעיות עם הDSG) אנחנו נראה בעתיד כשלרכבים האלה ייגמרו האחריות, ונראה כמה שנים מחזיקות הואגיות עם השילוב, כמה שנים המאזדות סקיי אקטיב. בינתיים, כרכבים חדשים, אני לא בטוח שהסקאי אקטיב עדיף על TSI+DSG (על הנייר בלבד).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היא דומה לג'ולייטה!

.

.

.

.

.

.

.

בזה שכנראה גם אצלה המס' רישוי יהיה בצד הטמבון....:lol: :lol: :lol:

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כל הכבוד למאיר על הסרטון ותשומת הלב לסדאן.

תקפיאו את התמונה ב-1:29 ותראו את ההצ'באק והסדאן כמעט במקביל.

הסדאן תהיה חביבה עבור סדאן, אבל ההצ'באק עדיין נאה יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזית מושלמת! רק צריך להכין לה מספר מותאם שישב מתחת לגריל באמצע. ולא כמו שהם תקעו אותו באמצע הגריל :shock:

שמתם לב למחיר? 104K ש"ח ?! כמה צפוי שכאן ידביקו לה תוספת של עוד 20-30K .

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...