Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה אם דלק יציעו את ה-2 ליטר/120 כ"ס במחיר של 1.6 - בצעד שובר שוק?

רמז: הם כבר עשו את זה פעם עם 626 מודל 99'.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ומה אם דלק יציעו את ה-2 ליטר/120 כ"ס במחיר של 1.6 - בצעד שובר שוק?

רמז: הם כבר עשו את זה פעם עם 626 מודל 99'.

ולמה שהם יעשו זאת עכשיו? לפי מה שכותבים פה בפורום, אין תחרות בשוק הרכב הישראלי ואף יבואן לא ינסה לשבור את ״קרטל הליסינג״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי התמונות היא באמת נראית מדהימה כמו הדור היוצא של המאזדה 3, אני מקווה שהליסינג יביאו את גרסאת ה2.0 שלה כמו שהביאו את גרסאת ה 2.0 של הפוקוס.

מעניין מאוד אם תגיע לישראל הגרסא הידנית של המאזדה כי לפי מה שאני יודע כרגע אין בישראל מאזדה 3 שהיא לא אוטומטית.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
ולמה שהם יעשו זאת עכשיו? לפי מה שכותבים פה בפורום, אין תחרות בשוק הרכב הישראלי ואף יבואן לא ינסה לשבור את ״קרטל הליסינג״.

כי אין להם ברירה. 1.5 זה NO-NO גדול בשוק המקומי, קל וחומר שעדיין לא ידוע אם המנוע הזה משודך גם לתיבה אוטומטית.

פורסם
כי אין להם ברירה. 1.5 זה NO-NO גדול בשוק המקומי, קל וחומר שעדיין לא ידוע אם המנוע הזה משודך גם לתיבה אוטומטית.

אם זה לא היה ברור, אז הייתי ציני.

מה זה אומר אין להם ברירה? יש להם ברירה והיא בדיוק אותה הברירה שהייתה לסובארו כששיווקה בארץ את ה-B3 או למיצובישי עם הלנסר בשנת 2009 - לשווק את גרסת ה-1.8/2 ליטר במחיר גבוה יותר ולחיות עם העובדה שהפעם צריך לקדם מותג אחר (פורד, למשל) בשוק הליסינג. הרי יש מונופול ויש הסכמות לקבוע רף מחיר אחיד לכל הדגמים המשפחתיים, מה פתאום לשבור ככה את השוק?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם זה לא היה ברור, אז הייתי ציני.

מה זה אומר אין להם ברירה? יש להם ברירה והיא בדיוק אותה הברירה שהייתה לסובארו כששיווקה בארץ את ה-B3 או למיצובישי עם הלנסר בשנת 2009 - לשווק את גרסת ה-1.8/2 ליטר במחיר גבוה יותר ולחיות עם העובדה שהפעם צריך לקדם מותג אחר (פורד, למשל) בשוק הליסינג. הרי יש מונופול ויש הסכמות לקבוע רף מחיר אחיד לכל הדגמים המשפחתיים, מה פתאום לשבור ככה את השוק?

זה היה ברור מאד. אמליץ עלייך ליקי אנוך כדובר האיגוד :wink:

פוקוס היתה החדשה החמה של 2011/2012. היא כבר לא - והרבה תלונות על בעיות גיר לא עושות לה טוב.

יש סיכוי לא מבוטל שהקורולה החדשה 'תגנוב' הרבה לקוחות על חשבון הפוקוס ומכוניות נוספות.

פורסם

נראית ממש טוב. גם מבפנים וגם מבחוץ, אין לה את אפקט ה"מתאמץ מדי" שמפציץ בשנים האחרונות, אבל היא בכלל לא נראית אנמית או אנונימית. ההיפך. מבפנים אהבתי את הפשטות היחסית, יש שם קצת אלמנטים שמזכירים לי את הדור הראשון של ה-3 כמו הפס הכסוף באמצע הדשבורד למשל לצד אלמנטים מהעיצוב של ה-6 והCX5. אהבתי גם את לוח השעונים המסוגנן. בכללי, נראה שהם לקחו צעד אחורה מבחינת עיצוב תא הנוסעים לעומת הדגם הקודם, אבל עלו בכמה רמות בכל הקשור לאיכות החומרים והנדסת האנוש. על הכביש אני מקווה שהם לא נטשו את הדינאמיות וההנאה מנהיגה שסיפקו הדורות הקודמים, אך אם נסתכל על ה-6 ועל הCX-5 אפשר להניח שגם ה-3 תהיה מהדינאמיות בקבוצתה.

מה שאכזב אותי זה היצע המנועים. מנוע 1.5 במקום 1.6 במכונית משפחתית זה מתכון לכישלון בארץ. כל משפחתומטית שהוצעה כאן עם מנוע כזה זכתה לביקוש נמוך, כך שאיני מאמין שעם מנוע כזה בגרסאות הליסינג ה-3 תחזור להיות בצמרת. חבל.

מצד שני לפי הכתבות מנוע ה1.5 כרגע ישודך לתיבה ידנית בלבד (או שקראתי לא נכון...) ולא מוצג עם תיבה אוטומטית. ככה שאני מניח שיהיו עוד שינויים ביחידות ההנעה (אולי בכל זאת יוצג מנוע 1600) ובכלל, אנחנו עוד לפני הצגתה הרשמית (שצפויה להיות מחר) ככה שאנחנו לא יכולים לדעת בוודאות מה יהיה בה. הדבר שאני די בטוח לגביו לבינתיים, עם מנוע 1500 ליטר, למאזדה 3 לא צפוי ביקוש שיחזיר אותה למעלה לפסגה, ורק בגלל הנפח הזה שנחשב בארץ לנחות. גם אם הוא יציע צריכת דלק טובה וביצועים טובים לצד זה.

פורסם

סוף כל סוף מאזדה התחילו "להתפתח" ועברו מארבעה הילוכים מיושנים לשישה.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תוכן חדש...