רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
הרי יש את הדילמה מצד אחד, שלא קרה כלום מבחינתו, אלא זה אנחנו שיש לנו בעיה, חולי הגה.. מצד שני ברור שהרכב יכול להישרט. כשאתם מגיעים לחניה ואתם רואים סיטואציה כזו, אתם מעירים? או בגלל החוסר נעימות שותקים?
הודעה אחרונה מאת astralmir, -
- 1 תגובות
- 563 צפיות
אהלן, יש לי עוד את הרישיון הישן של פעם, הוא עדיין תקף לפי התאריך ומעולם לא שלחו לי כלום להחליפו. הוא בתוקף? אני צריך להחליף אותו? בהתחשב בזה שעשיתי תאונה היום אני מקווה שהוא בסדר
הודעה אחרונה מאת FiS, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום. אני נהג חדש כרגע ובחודש הבא יהיה לי שנתיים רישיון משמע אני כבר לא יהיה נהג חדש. לפני כשנה וחצי בערך ב תאריך 27.5.2009 ביצעתי עבירה "אי ציות לכיוון הנסיעה ברמזור" הקנס היה 500 ש"ח ולא קיבלתי נקודות. היום קיבלתי מכתב ממשרד התחבורה שרשום בו כך: הנדון נהג חדש , רשיון נהיגה מספר XXXXXXX כידוע לך רשיון הנהיגה שברשותך הינו לתקופה מוגבלת , עקב היותך נהג חדש. על פי סעיף 12א. לפקודת התעבורה נהג חדש שהורשע באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית לפקודה - חידוש רשיונו מותנה בבחינות ובבדיקות שתקבע רשות הרישוי. בהתאם לרישומינו הורשעת באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית. להלן פירוט העבירות שנרשמו לחובתך [כאן רשום התאריך מס' דו"ח תקנה תאור …
הודעה אחרונה מאת yochay_s, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
התחנה הכי קרובה אליי הכי מומלצת, הרבה זמן מילאתי שם והכל בסדר. לפני איזה כמה זמן ראיתי שלט שהיא לא תקינה כי מה לעשות הישראלים אוהבים להרוס דברים. בקיצור, עכשיו באתי למלא אוויר כי הייתי צריך ומה אני רואה?קודם כל במקום שהמכונה תעלה מספרים ותראה בצג היא מראה "4-5", כמו שהבנתם זה הוציא אוויר. אני כבר יודע איך למלא אוויר וזו לא אשמתי. ואם זה לא מספיק גם נתקעה לי הפיה בתוך הצמיג והוציאה עוד אוויר. אין בושה לישראלים, מה אתם מצפים אחר כך שלא ישרטו לכם את הרכב?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 426 צפיות
שלום יש לי שברולט אפיקה 07. ואני מעוניין לדעת מה גודל הנורה של האור דרך? אני מעוניין לדעת גם מה הגודל של הנורת ערפל?
הודעה אחרונה מאת royyyz, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הדוח שהוסתר מהציבור קבע: הממשלה אשמה במחיר הגבוה של כלי הרכב! המחקר סותר גם את הטענות החוזרות ונשנות של השר אודות "תיאום מחירים" בענף ורווחיות יתר של היבואנים, שאותה הוא רוצה "להעביר מכיסם של היבואנים לכיסם של הלקוחות", כדבריו בכנסת בשבוע שעבר. זאת ועוד: "ריכוזיות המותגים והיבואנים בישראל דומה למקובל בעולם (בהשוואה לקונצרנים וליבואנים עצמאיים(ישנה דינמיות גבוהה בנתחי השוק של היבואנים המובילים. כמו כן, בהשוואה לרווחיות המצרפית של מפיצים ודילרים בעולם, לא זוהתה רמת רווחיות חריגה בקרב היבואנים בישראל. בדומה למקובל בעולם, בישראל קיים יבואן ישיר יחיד לכל מותג. מודל יבוא מקביל קיים בעולם באופן שולי והינו בעל השפעה מהותית על השוק רק ביבוא רכב משומש. היבוא האישי, אשר מש…
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר את המוצר הזה ? http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=6498&nldi=1000 דרך אגב, באיביי הוא עולה כ-10 שקלים. (אני מבין סוחרים שרוצים להרוויח, אבל בחיאת, פי 8? לא קצת הגזמתם?)
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש מקום\אתר שאפשר להרוריד את כל העונות עם תרגום ?
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
העונה החדשה תשודר בעוד כשבוע (27.1). בינתיים, יש קדימונים (טריילרים)- VPei3rNWqWk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. v7i7GISSjvU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. יגאל.
הודעה אחרונה מאת MaorK, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 28.1 אלף צפיות
ביום שבת קיבלתי קנס של 100 ש''ח על כך שחניתי בכחול לבן ולא שילמתי חנייה . העניין הוא שאני תמיד חונה בכחול לבן בשבתות ולא משלם ואף פעם לא קיבלתי קנס . הייתי בטוח שבשבתות וחגים אין בעייה עם זה ... מסתבר שלא , נסעתי חזרה לתחילת הרחוב ואכן היה שם שלט ובו הוראה מפורשת שיש לשלם על החנייה גם בשישי ושבת . מפתיע ומעצבן כאחד - לא נורא נזהר יותר בפעם הבאה ...
הודעה אחרונה מאת eransh1, -
-
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בזמן האחרון התחלתי לשים לב שיש לי תופעה מוזרה בחלון האחורי. לא כל פעם וקשה לי להצביעה בדיוק על האקלים שזה מתרחש. בעיקר לקראת הערב אני שם לב שחלון האחורי מתמלא בנקודות לבנות, סוג של עדים בתוך החלון. לא ניתן לנגב אותם, זה מופיע בתוך החלון... מישהו נתקל בזה, יודע על מה אני מדבר? נ.ב -זה התחיל להופיע לאחר שהחלפתי חלון לאחר שנשבר. הקודם היה עם מדבקה 80%... לא שמתי לב לזה בגלל המדבקה או שזה מופיע בגלל שמרכיבים חלון לא מקורי? נ.ב-2 רכשתי אתמול משקפיים עם עדשות פולרואיד... התחלתי לשים לב שיש את זה במלא רכבים... קטע עדיר. ממה זה קורה?
הודעה אחרונה מאת Bersi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 766 צפיות
שלום וברכה, אני מחפש מדריך לטלפון המובנה בוולוו S60 משנת 2009. אודה על כול עזרה. דייויד
הודעה אחרונה מאת davidxh77, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, מחפש איפה אפשר להשכיר רכב פאר לחתונה, עדיפות לקסוס GS250. באזור חיפה או הקריות. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת cbacba, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני ואישתי יצאנו לטיול מחוץ לארץ הקטנה עם השפם-לאוקראינה. לאוקראינה יש הרבה מה להציע חוץ מכלות למכירה, נשים מדהימות ביופיין, פירות יער וסלה (מי שמכיר ). באוקראינה יש תערובת של חדש עם ישן-ניתן לראות חשמליות בנות 40 שנה ולצידן ברמזור מרצדסים חדשים. הפער בין העושר לעוני בארץ הוא מאוד גדול, ולא סתם כתבתי "כלות למכירה"-עקב העוני, יש לא מעט נשים שכל רצונן הוא פשוט לברוח מהמדינה לעבר עתיד טוב יותר, וכמעט כל האמצעים כשרים. המטבע המקורי (גריבנה) שווה למחצית השקל. לאור העובדה הזו-לישראלים כמעט הכל שם ממש זול. מוצרי חשמל שנחשבים כאן ליקרים (כגון גלקסי S4 והנקסוס 10 שעדיין לא יצא) יעלו מחצית המחיר מהארץ. יצא לי לקפוץ לסוכנות טויוטה המקומיות, ועל הדרך לרכוש פילטרים לר…
הודעה אחרונה מאת semi-t, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 825 צפיות
שלום , היום הלכתי לבדוק רכב במוו סדרה 3 , האוטו שנת 2010 מיבוא אישי , כשהסתכלתי על רשיון הרכב לא היה רשום שם כמה הספק יש לאוטו !!!! האם ברכב מיבוא אישי לא רושמים הספק ?????
הודעה אחרונה מאת aann, -
טיזר קטן...מאוחר יותר תמונות מארתור וממני
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
- 2 תגובות
- 747 צפיות
שלום חברים רציתי לדעת 3 דברים 1) מה זה קג"מ מה זה אומר כיצד זה מתבטא ברכב? 2)מה עושה המתלה ברכב מה זה אומר מתלה קשה ? 3) מה ההבדל בין מנועים אני רואה כל הזמן V6 וכיצד זה משפיע על המנוע מה זה אומר בדיוק? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אדירטוסון, -
- 18 תגובות
- 6 אלף צפיות
פתחו בב"ש (קרוב לביג) תחנה (או שתיים) שנקראות דיסקאונט, הבנזין שם זול יותר מהחברות המתחרות (שממוקמות קרוב לתחנה הזאת). אני לא נוהג לתדלק בכל מקום, רק בתחנות שיש לי או לחברים שלי ניסיון איתם, גם אם זה קצת יותר יקר. יש למישהו ניסיון וחוות דעת על התחנה הזאת? (אפילו אם הם רשת בכל הארץ?)
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
שלום,רציתי לשאול איך לדעתם אנשים בארץ תופסים שהם שומרים על הרכב? לדעתי לפחות הרוב חושבים שמכונת שטיפה פעם ב 3 שבועות זה נחשב לשמור על הרכב ו מדי פעם לשים איזה ספריי לדשבורד ב 14 שקל. אולי אני טועה אבל רוב האנשים שאני מכיר לא פותחים אפילו מכסה מנוע .
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/כתבה-30172-פייקס-פיק-לואב-מפרק-את-השיא-ויד.aspx שיא מדהים
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
שלום לחברים מישהו יכול בבקשה לציין לי האם יש הבדלים בין השנתונים ,מבחינת צורה ,אביזרים ,מנוע (3000) חיפשתי בפורום ולא מצאתי תודה שי
הודעה אחרונה מאת SHAY820, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 28.3 אלף צפיות
פעמים רבות אני נתקל ברכבים בני כמה שנים עם לוחית רישיון "רכב במבחן", לעיתים גם אופנועים. שישי האחרון תפסתי "טרמפ" על מרסדס עם לוחית רישיון שכזו בכביש החוף, היו לה חלונות כהים לחלוטין וכנראה שהנהג סבל משבר באצבע מכיוון שלא אותת אפילו פעם אחת. אז מי בעצם נוסע עם לוחית רישיון במבחן?
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
סוג של דיון מצברים, יש הרבה סיפורים על מצברים שנגמרו בגלל אורות וכאלה, לא שמעתי סיפור על מישהו ששם שירים מהאוטו חצי שעה ובא להניע ולא הניע או בקיצור - אני יודע שזה לא מומלץ, אבל כדאי להשאיר את הסוויץ' דולק כדי לשמוע שירים בערך חצי שעה - 40 דקות ? ושאלה שסתם מעניינת - יש הבדל לחשמל שנלקח מהמצבר כשהווליום יותר גבוהה ? עד היום שמתי שירים ולא הייתה כל כך בעיה אבל סתם לדעת שאני לא יתקע וילך לי מצבר, למי יש כסף לזה עכשיו
הודעה אחרונה מאת RonTG, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוהג על אופל אסטרה 2013 עם שלט כזה : https://docs.google.com/file/d/0B08VuoSmkvYgNllSTE9OcmlYUFE/edit https://docs.google.com/file/d/0B08VuoSmkvYgeC11UDRBQ3d2ODg/edit רציתי לשאול אם יש דרך להפעיל את האזעקה של הרכב דרך השלט ( אולי סדר לחיצות מסוים? ) ואם אי אפשר דרך השלט הזה אולי יש דרך אחרת להפעיל את האזעקה מרחוק?? אופיר
הודעה אחרונה מאת ofir1000, -
זהירות. חפירה עצומה לפניך, אנא וודא כי אתה משועמם. לעניינו. אני בעלים של אאודי A1 Sportback 1.4 TSI. קניתי אותה לפני כמעט שנה עם חבילת 'סטייל' שכוללת כמה צעצועים (סאנרוף, פנסי קסנון, לדים, מסך+מערכת וכו') ב - 164,000 ש"ח, אחרי "הנחה" של איזה 20k (הגיעה לאחר מיקוח של 5 שניות). בעקרון, כשקניתי אותה הייתי לחוץ כבר לקנות רכב. אני ואבי פשוט לא הצלחנו לסגור על תקציב, או על סוג רכב בכלל. בהתחלה רציתי סוזוקי ג'ימני, אח"כ החלטתי שאני לא אצא לשטח, התקציב השתנה מ 20 אלף ל 80 אלף ל 60 אלף ל 120 אלף, כבר עמדנו לסגור על אאודי a3 שנת 2000, ואז על ג'ימני שנת 2006+ -, ואז על סוזוקי סוויפט וגם על פולו יאנג וגם על פולו GTI וגם על מיני one וגם על מיני קופר... בקיצור - לא היינו החלטיים בעליל.…
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אני גר ברמלה , ומחר יש לי נסיעה לים המלח עם המשפחה. דרך איזה כביש אתם ממליצים לנסוע ?. חלק אומרים כביש מ"ס 1 ועד כביש 9 חלק אומרים אחרי צומת בילו כביש 40 ואז נראה לי 35 חלק אומרים דרך כביש אשדוד באר שבע מה הכי מומלץ ?. ופחות בעייתי ומסוכן כי זאת נסיעה ארוכה ראשונה שלי . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת klasa, -
- 0 תגובות
- 763 צפיות
מחר אני שם תאוטו להחליף בולמים מאחורה.. עכשיו שמעתי שמומלץ לעשות כיוון סרן אחורי אחרי דבר כזה? מה אתם אומרים על זה? זה באמת ככה או שלא כזה חובה? אני לא בן אדם קמצן כל דבר שצריך לאוטו אני עושה.. אז אם באמת צריך לעשות את זה אז תגידו מדובר על סוזוקי בלנו
הודעה אחרונה מאת edik1990, -
- 0 תגובות
- 741 צפיות
אני מחפש לשכור רכב 7 מקומות ל4 ימים בסוף יולי מישהו יודע על מחיר טוב? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יעקב12, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 63.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת אם יש אופציה לעשות העברת בעלות לרכב במשרד הרישוי , שהאגרה שולמה ליפני 10 חודשים, אך ללא טסט ( מבחן מעשי ) ? או אופצייה שנייה להעביר אותו טסט ולעשות העברת בעלות באותו יום במשרד הרישוי זה אפשרי ? מהי האופציה האפשרית ? תודה
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם, היום יצא לי לראות את הרכב של חבר מהיחידה, הרכב הוא פולו GTI 12'. שמתי לב שיש לו מצלמת DVR על השמשה. שאלתי אותו אם יש לו סירטונים מעניינים. וקיבלתי תשובה שאין לו מושג מה לעשות איתה, וזה דרישה של הביטוח(!) וכך הוא מקבל הוזלה של כמעט 1000 ש"ח (כך הוא אמר לי). עוד מישהו נתקל בזה? וזה בכלל הגיוני לדרוש את זה בכלל?
הודעה אחרונה מאת minkin,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 322 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- om2
- פינדר
- Shmelov
- גולדן191
- yor2
- RK
- amosbmw
- ניקו פ.
- farkash7
- אורי מ.
- Avia
- NEW10